שלט שעשה לי את זה

שלט שעשה לי את זה

רצה המקרה ובשעת בין ערביים נסעתי על כביש החוף. לשמחתי זכיתי בעונג של הישיבה בכסא הימני, מה שאפשר לי להתבונן בעיון בצד הכביש. בתחנת דלק בפאתי נתניה* היתה מסעדה שבכניסה אליה התנוסס שלט הנושא את שמה בגאון: תימניה על האש. מצד אחד זה נחמד, כי אף פעם לא ראיתי קרמטוריום בפעולה, מצד שני למה רק תימניה, מה - בולגריות הן לא שריפות, פולניות לא נדלקות? וכמו כן - מה עם התימני, מה הוא אמור לעשות בשעה שהתימניה על האש? ואם חלילה יכלו אותה הלהבות - היוכל להתנחם בפריזר של הפולניה? ועוד בענייני שלטים: לבורקסיה הכי שווה בפלורנטין קוראים בורקס מיס. מה זה זה השם הזה ומדוע בשם כל המעמולים הלוגו שלהם הוא פרצוף של קוף? בין הפותרים נכונה יוגרלו בורקיטס חציל. * נתניה - עיר חוף בישראל, איפה שאיקאה, דומה מאוד לשם המשפחה של האיש שלא ייתן לכם להגיע לגיל 75 בחתיכה אחת, מעוז טריפוליטאי ידוע ועיר מגוריה של שרית חדד.

יס באך

New member
שרית מי? חדד מי?

בטח היא קרובה של אהבת ינקות שלי,שנים חיזרתי אחרי ארוכת הרגליים וקטנת הדדיים עד אשר עזבה אותי לטובת הר אדם בלונדי, בעל עורלה ואמריקאי. אוףף ורק רציתי שתד'י דרקונית, שזה לא תימניה על האש, כשהדגש הוא על ה-נ' אלא תימניה, והדגש הוא הוא על ה- יה, וכך זה שם של מקום, מעין תיקון פמיניסטי ופוסטפאלי ואנטי מסקולוצנטרי של תימן. אז תימניה על האש, זה ביטוי אותנטי לכעס של יוצאי תימן על המדינה הלא נאורה הזו, שאי אפשר לבקר בה כמו במרוקו, אז מעלים אותה על האש בשלל מזונות המזכירים אותה.

ואם בנתניה + אוכל עסקינן

באיזור התעשיה הישן של נתניה (ההוא בלי איקאה) יש סטקיה בשם "בית השח" (אולי ע"ש השח עוביד). עושה לי דווקא קונוטציות לא נעימות של ריח רע. אולי ראוי לציין בתת-כותרת "אצלינו שמים דאודורנט".

קפת

New member
תזבירי לי רק דבר אחד, גיברת בוגונבי

ליה. איך את - את? - את הפכת להיות כזו מומחית בענייני נתניה? נורא מפחיד פה בזמן האחרון. שתידו.

יס באך

New member
אלורררר

תַחְששי , תְּחַשְּשי - אולי תחליטי זה משפיע לרעה על השם המסכן שבארון, שנחנק עכשיו מהיעדר אוויר.

מועמר

New member
סליחה שאני מתערב, בוגו

אבל הלוגו של מיס זה העתק מתעודת הזהות של הבעלבית. קוראים לזה מיס כי יש לו נטיות. קורה. הבורקס הכי שווה בפלורנטין זה בכלל אצל פנסו, ברחוב לוינסקי, ממש מול חיים רפאל שיש לו ראקי עם תוית אדומה, שזה בכלל עראק של תורכים, וחיים בכלל יווני, והיוונים לא סובלים תורכים, אבל אם יש לאחרונים סחורה טובה אז הם מחזיקים אותה בחנות שלהם, היוונים, וזה שפולניות לא נדלקות זה הרי ידוע מקדמת דנא, כלומר ממזמן, ככה שכל הטיעונים שלך בוגו, קורסים כמו מגדל קלפים. וחוץ מזה, ממש מול מיס נמצא הבית איפה שהאנגלים האנטישמים דפקו ליאיר שטרן כדור בראש, שלא תגידי שלא ידעת. ושתדעי גם, שאלחנן לייב לוינסקי, היה פובליציסט, לא כמו אלחנן טננבויים, שזה בכלל לא קשור לבורקס של פנסו ולגבינות של חיים רפאל, אבל זה יפה בעיני שפולני מגיע למדרגה של פובליציסט, אפילו שהוא נשוי לפולניה שלא נדלקת, שזה לכאורה אמור היה לחרב לו את שמחת החיים, ולא לאפשר לו להיות פובליציסט, אבל הנה, את רואה בוגו, זיונים זה לא הכל, ולעיתים, אדם מגיע להישגים בחיים אפילו שהוא ישן עם מקרר במיטה, ככה שכל הטיעונים שלך קורסים. כמו מגדל של קלפים.

אני לא אשא את ההשמצות חסרות השחר

שלך, מועמר! בורקס מיס הוא הכי טוב ואתה לא תלמד אותי על פלורנטין. אפילו אם אצל פנסו הבורקס יותר טעים - עדיין אצל מיס יותר שווה. ובקשר ללוינסקי, פולני פולני, פובליציסט פובליציסט, אבל עם הריח הכי לא פולני והכי מגרה בצ'כונה. תיכף אתה גם תתן לי הרצאה שחיים ויטל הוא יותר מת מחיים צינוביץ' ושרחוב הקישון לא קרוי על שם אפריים וגם לא על שם הקישים שלא נמכרו בו מעולם. מי שלא אכל פלח אבטיח מידיו של דויד הירקנוהוליסט מתובל בקללה עסיסית וברסיסי רוק בטעם בירה, לא ידע שמחת בית השואבה מימיו. חוצפה, אני אומרת לכם.

מועמר

New member
../images/Emo148.gifטוב, סליחה, טעיתי

הצליפי בי מלכתי! אוח..... חזק יותר!!!!!!!!!!

העסק מת

עבודה? משפחה!? לא זז כאן כלום כבר 7.66 שעות. אני מציע נושא לדיון חדש: גילוח בית השחי - בעד ונגד. אני פשוט מתלבט. אודה לכם אם תוכלו לעזור. את המפשעה כבר גילחתי לאחר שד"ר Evil אמר, ואני מצטט, "There's nothing like the sight of a shorn scrotum"

קפת

New member
שום דבר לא מת פה

עד שאני לא אומרת שהוא מת. תנסה לבעוט בזה. תראה שזה צורח. רק התחלנו.

למעלה