שלט PS3 שלא מתחבר אלחוטית...

sivan120

New member
שלט PS3 שלא מתחבר אלחוטית...

לא יודעת מה קרה לשלט ה-PS3 שלי. אם אני מחברת אותו בכבל לקונסולה, אז הוא מתפקד והכל בסדר אבל אם אני מנתקת את הכבל, אז מהבהבים 4 נורות וגם כשאני לוחצת על הלחצן האמצעי, עדין מהבהים 4 נורות והוא לא מצליח להפעיל את הקונסולה או להזיז את התפריט- זה קורה רק עם שלט אחד- קרה לכם? מה אפשר לעשות? תודה!

בואי ננסה כמה דברים.

קחי קיסם ותהפכי א שלט הPS3. תסתכלי בצד הכי ימני של השלט (למעלה) מימן לבורג המרכזי את תראי נקודה ממש ממש קטנה שאפשר להכניס אליה קיסם. תכניסי את הקיסם תני לחיצה קטנה.

ונסי לסנכרן עם כפתור האמצעי.

זה אמור לפתור את הבעיה.

למקרה שזה לא עובד.

נתקי את שלט הPS3 מהכבל ומהמכשיר, כבי את הפס3 נתקי גם אותו מהחשמל חכי כמה שניות ואז תנסי לסנכרן דרך הכבל.

אם גם זה לא עובד את יכולה להשתמש בשלט הPS4 אלחוטית בפס3 אם את רוצה
(מועיל במיוחד אם יש לך שלט נוסף שאת לא משתמשת בו הרבה)

זה מה שאת עושה כדי לחבר שלט פלייסטישן 4 אחלוטית לפס3.
חברי את שלט הפס4 לפס3 בכבל USB
לכי לAccessory Settings ושם ל Manage Bluetooth Devices
תבחרי בסריקה למכשירי Bluetooth
נתקי את שלט הפס4 מהכבל ותלחצי בו זמנית על הכפתור האמצעי ועל כפתור הshare בשלט כשהשלט יימצא חברי את השלט שוב לכבל ותבחרי "שלט אלחוטי"
זהו, נתקי והשלט יעבוד אלחוטית בפס3.

נ.ב אם יש כבל הטענה נוסף לפס3 בבית/ידיד/אח/אחות/חברים הייתי מנסה להטעין את השלט בכבל נוסף אם שום דבר לא עובד.

sivan120

New member
הקיסם עזר, תודה!! לא ידעתי ששלט ps4 יכול לתפקד ב-ps3...

דרך אגב, זה יכול להיות גם הפוך- ששלט PS3 יתפקד על קונסולה של ps4?

לא אפשרי.

זה אפשרי רק בעזרת מתאם מיוחד וחוץ מזה שלט הפלייסטישן 3 ממש מעפן :) עדיף לשחק עם שלט הפס4

CallMeCavanaugh

New member
יש עוד אופציה

לקנות PSTV, לחבר אליו את שלטי ה-PS3 ולעשות Remote Play. בדיוק קניתי את LBP3 לילד ואני שוקל לעשות את זה, למקרה שגם אישתי תרצה להצטרף. למרות שאולי אעשה את זה עם הטלפון, אם אפשר לחבר אליו שלט PS3.

אני שמעתי שיש לאג מטורף בPSTV.

אני לא יודע כמה זה תקף להיום ואם סוני סידרה את זה.אני יכול להגיד שבויטה הריימוט פליי עובד פרפקט.

CallMeCavanaugh

New member
אני משחק איתו מדי פעם

לפעמים הילדים רואים סרט על הטלויזיה שמחוברת לפלייסטיישן אז אני יושב בחדר העבודה ומשחק דרך ה-PSTV וזה עובד סבבה, כולל דברים כמו קאונטרים שמצריכים תזמון די מדוייק.

טוב לדעת! זה יכול להיות נורא שימושי הPSTV

במיוחד כי מי שצופה בטלווזיה יצטרך להתמודד עם רעש המטוס של הפס4 ואני אוכל לברוח לחדר השינה.
.

CallMeCavanaugh

New member
לא בדיוק

PSTV זה קונסולה קטנה עם החומרה של הויטה אבל לא ניידת. היא נועדה להזרמת וידאו בעיקרון אבל מריצה גם חלק ממשחקי הויטה ועושה Remote Play, אז גם אפשר לחבר אליה עד ארבעה שלטי PS3 או PS4.

sivan120

New member
זאת אומרת שאם יש כבר ps3 או 4 בבית, אז...

אתה יכול לחבר את ps tv אל מחשב או מסך טלוויזיה אחר ואז לשחק משם את המשחק על הטלוויזיה הראשית? לא ממש הבנתי מה מניע אדם לרכוש ps tv ולא ps3 או 4 (מלבד המחיר, שאני מניחה שיש הבדלים גדולים ביניהם)...

CallMeCavanaugh

New member
זה יותר מוצר משלים

קודם כל, ההפרש במחיר עצום. PSTV עולה פחות מ-50$.
זה מוצר שנועד בעיקרון לצפיה בטלויזיה - נטפליקס, הולו, התכנים של סוני וכו'. אני אישית קניתי אותו כדי לחבר למסך אחר ולשחק במשחקים בזמן שהילדים צופים בטלויזיה. חוץ מזה - אני יכול לשחק איתו במשחקי ויטה שאין לי דרך אחרת לשחק. אני עדיין מתכנן לשחק יום אחד באנצ'רטד של הויטה שלא הספקתי לסיים בכמה ימים שהקונסולה הייתה אצלי.
&nbsp
אגב, היא מזרימה רק משחקי PS4. עם PS3 יש משחקים בודדים שאיתם זה עובד.
&nbsp
עוד משהו - עם חיבור אינטרנט מספיק טוב אפשר להשתמש בזה בשביל לשחק דרך הרשת. לקחת איתך את המכשיר הזעיר הזה ושלט ולשחק במשחקים שעל הפלייסטיישן 4 שנשאר בבית.

sivan120

New member
אבל אני לא מבינה משהו...

אתה מחבר אותו לטלוויזיה שנייה של הבית כשלראושנה מחובר ps4 נניח, הרי אין בישראל נטפליקס והולו אז מה העניין (או שיש דרך לעקוף את זה בעזרת משתמש לא ישראלי?).
בקשר למשחקי ps4, אתה יכול לשחק משחקי PS4 דרך המכשיר הזה בטלוויזיה השנייה? איך, דרך הרשת שקולטת את ה-PS4? או שאתה יכול לשחק רק משחקי ויטה איתו? בקשר למשפט האחרון שלך, אתה מתכוון שאתה יכול ללכת נניח לחבר ולשחק דרך הטלוויזיה שלו את משחקי ה-ps4 שיש לך בבית?

CallMeCavanaugh

New member
הכל נכון

המוצר לא הומצא בשביל הארץ, אבל כן, יש דרכים לעקוף את המגבלות ולהשתמש בשירותים כמו נטפליקס בארץ.
כן, אפשר לחבר את המכשיר ואת הפלייסטיישן 4 לאותה רשת ולשחק עליו במשחקים שמותקנים על הפלייסטיישן 4.
כן, אפשר לעשות את זה גם דרך האינטרנט, למשל מבית של חבר, ולא רק דרך הרשת הביתית.

sivan120

New member
אפשר גם להכניס בו דיסקים של PS4

נניח אני רוצה לשחק עליו את הבטמן החדש?

CallMeCavanaugh

New member
הוא בגודל של כף יד (לא כולל האצבעות)

אז בהצלחה עם להכניס בו דיסקים.
&nbsp
בכל מקרה, הוא לא מריץ משחקי PS4 בעצמו. הוא מזרים אותם מה-PS4. תשימי בקונסולה את באטמן החדש - תוכלי לשחק בו על PSTV.

CallMeCavanaugh

New member
יש לו יציאת HDMI

אפשר לחבר אותו בדיוק לאותם מכשירים שאליהם אפשר לחבר את הפלייסטיישן.

sivan120

New member
נשמע ממש מעניין...

ה-PS4 צריך להיות דלוק בשביל שאפשר יהיה לשחק על טלוויזיה אחרת עם ה-pstv? אני מבינה שאתה הולך לשחק בו כשהילדים רוצים לראות טלוויזיה ואז הרשת הביתית מחברת בין ה-PS4 וה-PSTV דרך האינטרנט...? (מסך מחשב של 24 יכול להיות פחות מתאים כי הוא קטן יחסית?)- פשוט עלה לי רעיון לנסות לחבר את המחשב לעניין...

CallMeCavanaugh

New member
צריך לאפשר הדלקה שלו דרך הרשת

אני לא זוכר איפה בדיוק בהגדרות נמצא העניין הזה. מקשרים בין הקונסולות ואז ברגע שבוחרים במשחק דרך הרשת זה מדליק את ה-PS4.
ועכשיו שיש נטפליקס בארץ זה בכלל הולך להיות שווה.

למעלה