שלט

zamit

New member
שלט

מישהו יכול להמליץ על שלט יונברסלי שיחליף את 6 השלטים שיש לי (מזגן, DVD, CD, וידאו, רסיבר, טלויזיה) ?

6 מכשירים?

היום השלטים האוניברסלים מאוד זולים. מה שחשוב לדעת זה שינם 3 סוגים של שלטים כאלו: - הסוג הלומד - הסוג המלומד. הסוג הלומד מחייב שיהיו את השלטים המקוריים וצריך ללמד אותו כל לחצן ולחצן. םעולה ארוכה ומיאשת. הסוג המלומד בא עם חוברת קודים , לכל יצרן יש קוד (לטלויזיה,וידאו ועוד) שפשוט צריך להקיש את הקוד וזהו. החסרון של הסוג המלומד זה עם מכשירים של חברות לא מוכרות. במקרה הזה לא ניתן "ללמד" את השלט. אם כל המכשירים שלך מחברות מוכרות אז אני ממליץ על שלט "מלומד". וצריך לבדוק טוב טוב את מספר המכשירים שהשלט יכול לשלוט עליהם. אמיר.

zamit

New member
...

ידוע לי כי עם מגבר של פיוניר (לא זוכר את שם הדגם) מגיע שלט שהוא גם מלומד וגם לומד (גם יורו ארופי וגם פרנק שוויצרי)... אז אני מחפש משהו כזה או כזה ממש, רק צריך למצוא מקום שגם מוכר כאלו...

אם יש כזה שלט (ואני בטוח שיש)

אז נראה לי שהמחיר שלו יחסית גבוה לעומת האחרים (שילוב של 2 מכשירים ב-1 תמיד מיקר). לכן , אם כל המכשירים שלך מחברות מוכרות אז אני ממליץ ללכת על שלט "מלומד". אמיר.

albanetc

New member
יש שלט כזה והוא נקרה...

PalmPilot. תוכנה בשם OmniRemote - זה השלט הלומד. חוץ מזה, יש לו רשימות קודים שמעודכנות כל הזמן - וזה החלק המלומד. המחיר שלו יחסית גבוה, אבל בהתחשב בדברים אחרים שהוא עושה... להסיג ב-PalmGear.com

Eldad_L

New member
גם וגם

יש לי שלט בעל שתי התכונות והוא דווקא עובד יופי.. הוא נקרא Global Plus של חברה לא מוכרת בשם VISA electronics (לא ניסיתי אותו על המזגן...)

למעלה