שליחה בדואר לא רשום

gaya45

New member
שליחה בדואר לא רשום

יש לי שאלה לגבי שליחה בדואר לא רשום,עד עכשיו הייתי שולחת ברשום ומסיבות של רווח והפסד יותר כדאי לי לשלוח לא ברשום...אז מחר אני הולכת לדואר לשלוח רגיל,יש משהו שאני צריכה לשים לב אליו? איך זה הולך ?אני ממלאה על המעטפה את הפרטים שלי ושל הקונה והפקידה בדואר רק שמה בול וזהו? לעתיד,האם יש אפשרות לעשות את זה מראש כדי לא להיות תלויים בשעות הפתיחה של הדואר? האם אפשר לשים דואר לחו"ל בתיבות האדומות האלה שמפוזרות בעיר או שהן מיועדות רק לדואר בתוך ישראל? אם יש משהו שפיספסתי תגידו.תודה.

Amiram_e

New member
הי מקווה שנהנית בשיט

במידה ומדובר במעטפות רגילות עם מוצרים קטנים וקלים
תרכיבי לך סוגי בולים שיתאימו לארה"ב ואירופה
לארה"ב עולה לשלוח 8.30, כך ששני בולים ע"ס 4.10 (שמתאימים גם למשלוח בארץ:) פלוס בול של 10 א"ג (הם מגיעים בדפים) יתאימו.
לאירופה צריך בול ניפרד ע"ס 7.8 בערך.
למשלוח לישראל בכלל כדאי לקנות מעטפות מבוילות מראש של דואר 24. עולה 10 א"ג יותר.
ניתן לשים מעטפה בתאי הדואר האדומים אם היא נכנסת לשם.
אם לא, את מגיעה לסניף ופשוט שמה את המעטפות אצל הפקידה בלי לחכות בתֹר.

gaya45

New member
היי נהנתי מאוד

מאוד נחמד מצידך שאתה זוכר שנסעתי....סנטוריני ורודוס מומלץ מאוד....וסליחה שסטיתי מהנושא של הפורום.אתמול בבוקר חזרתי העליתי ליסטינגים ובאחד בלילה מישהו קנה ממני - אז זה משמח.....מחר אלך על הבוקר לשלוח.יש לי שאלה -עכשיו ננעלתי על מוצר שהולך טוב -רוב המכירות שלי זה של המוצר הזה ויש כרגע בידי 50 חתיכות של המוצר הזה,עכשיו בנתיים מכרתי 5, וראיתי שאצל מוכרים אחרים יש אפשרות לראות נגיד שיש להם 50 מוצרים זמינים והם מכרו 20 מהם- אז כתוב SOLD 20 מתך 50 אין לי פונקציות מתקדמות בתשלום של איביי ואין לי חנות,אני מוכרת אחד אחד בכל ליסטינג,יש לי דרך לארגן דבר כזה בליסטינג שיראו כמה חתיכות זמינות יש לי וכמה נמכרו?

gaya45

New member
לגבי השאלה הקודמת

מצאתי איזשהו הסבר חלקי על אפשרות SELL AS BULK ונראה לי שזה המענה לשאלה שלי תקנו אותי אם אני טועה,וגם הבנתי שהאופציה לא קיימת למוכרים חדשים אז נחכה עוד קצת.ועוד שאלה האם מקובל להדפיס את פרטי הנמען והמוען ולהדביק על המעטפה עם סלוטייפ כדי שזה יראה מקצועי יותר או שאפשר לכתוב בכתב יד וזה בסדר ומקובל,כי עד עכשיו כתבתי בכתב יד ויותר נוח לי אבל כדאי לעבור להדפסה בשביל המקצועיות?

liranmelzer

New member
תשובות

Sell as bulk הכוונה למכור את כל הפריטים שיש בליסט יחד, זה לדעתי לא מה שאת מחפשת.
בעיקרון כאשר יש לך מלאי של יותר מפריט אחד זהה, את יכולה לסמן בשדה quantity בהגדרות הליסט את מספר היחידות שיש ברשותך. איביי יודעת אוטומטית לנהל לך את המלאי כלומר להוריד אחד מהמלאי כאשר הוא נמכר, והיא גם סופרת עבורך את מספר היחידות שמכרת ומציגה אותם אוטומטית לכל מי שצופה בליסט שלך.
כאשר מדובר במלאי שגם מתחדש כל הזמן, את יכולה להשתמש בהגדרות החשבון שלך באופציה out of stock ששומרת על הליסט "חי" למשך 3 חודשים, גם אם כל היחידות במלאי נכמרו, כך שאם תחדשי את המלאי לא תתחילי שוב מאפס.
&nbsp
לגבי פרטי הנמען, אפשר כך ואפשר כך, זה יותר עניין של נוחות בעיניי. יכול להיות שמודפס נראה קצת יותר מקצועי, אבל אני לא חושב שזה באמת משנה ללקוח, מה שחשוב לו זה הגעה בזמן ושהמוצר בפנים יגיע שלם ועובד ונראה כפי שמתואר.
&nbsp
לגבי דואר לא רשום, אני מאד בעד לקנות בולים, ואפשר לבקש מהסניף שלך מדבקות של דואר אוויר ושל דואר 24 ופשוט להדביק על המעטפה בעצמך, מגיעים לדואר ומוסרים ללא המתנה בתור. רק שימי לב שתצטרכי לשקול בבית את הפריטים שלך ולשים בולים בהתאם למשקל.
יש בולים בכל מיני ערכים, יש בולים של 8.30 (עד 100 גר' לארה"ב), של 7.40 (עד 100 גר' לרוב מדינות אירופה), ובולים של 10,5,1,0.5,0.2,0.1 שאפשר להרכיב מהם כל ערך נדרש.
&nbsp

Amiram_e

New member
למה הכוונה "אני מוכרת אחד אחד בכל ליסטינג"?

את מגדירה רק פריט אחד וכל פעם שנמכר את מבצעת RELIST לכל הליסט?
לא חבל על התשלומים של INSERTION FEES?
מה שאת צריכה לעשות זה להגדיר כמות קטנה, לא יותר מ-5 יחידות (זה פסיכולוגי, שהלקוח לא ירגיש בנוח שיש במלאי הרבה)
על מנת לשמור על הסטוריית המכירות, כדאי ומומלץ להגדיר good till cancelled, כך שהליסט יהיה תקף כל הזמן. בנוסף, כמו שלירן אמר, בהגדרות חשבון , תחת preferences יש אופציה בשם out of stock. יש לסמן ב"וי".
מה שזה אומר גם אם ייגמר המלאי, הליסט ישאר פעיל במלאי אפס ולא ירד.
אז תוכלי להכנס ופשוט להעלות את הכמות שוב.
אין קשר בין נושא זה ל BULK .

gaya45

New member
ואוו תודה רבה

העצות שלכם ממש הולכות להקל לי את העבודה-כן זה מה שעשיתי עד עכשיו -אני מגדירה רק פריט אחד ומבצעת RELIST או SELL SIMILAR, לא הכרתי את הפונקציות שאתם הצעתם.למזלי אני לא משלמת INSERTION FEE באיביי COM אף פעם לא היה לי INSERTION FEE רק עמלות מכירה.תודה על המענה.

למעלה