שליחה מחו"ל לארץ, לא מאיביי

JpnEcho

New member
שליחה מחו"ל לארץ, לא מאיביי

פשוט לא מצאתי עוד איפה לשאול את השאלה : ראיתי נעליים באינטרנט שאהבתי, ולשחמתי גם האתר שולח לישראל, דבר שהוא ממש לא ברור מאליו. בכל אופן, הנעליים עולות 60 דולר, וכשנכנסתי לראות את הסכום הכולל כולל משלוח לארץ, נדהמתי. 90 דולר משלוח, לא כולל מיסים שאני בטוח יצטרך לשלם ברגע שזה יגיע לארץ. 150 טוטאל, הייתי אומרת שזה יותר מדי גבוה. עכשיו, זה בסך הכל זוג נעליים והם אפילו לא אמורות להיות כבדות, הם עם עקבים די שטוחים כך שהמשקל לא גדול. באתר אחר שמוכר את הנעל (דרך האתר שאני רציתי לקנות ממנו) כתוב שזה 3 פאונד, שזה קילו וחצי כך שזה ממש לא הרבה. אבל למה 90 דולר, באמאשלהם ? עולם מסריח, סוחט מאנשים כל אגורה מתי שרק אפשר.

מה הכוונה הגיוני..זה המציאות

יכול להיות שהמוכר מרוויח מהמשלוח ומפסיד על המוצר, יכול להיות שהוא מנפח מחירים כי הוא פשוט רוצה להרוויח הרבה...יכול להיות המון דברים, אבל זה מה שהוא מבקש ואת צריכה להחליט האם זה שווה לך או לא...

וסליחה על טעות בזיהוי המין...

פשוט לא היה ברור מ- JPNECHO שזו בחורה...אשתדל לקרוא בין השורות בפעם הבאה...

אולי יש לי פתרון בשבילך....../images/Emo176.gif

תנסי באתר הנ"ל יש סרגל לחישוב העלות כולל המשלוח והמיסים....כבר חישבתי בשבילך...זה יעלה לך כולל הכול 105$ (הנעליים+המשלוח+המיסים) פשוט את מקבלת כתובת בארה"ב והחברה הנ"ל דואגת להעביר לך את המוצרhttp://www.mustop.com/CustService/cost.asp#tagBottom2 מקווה שעזרתי

למעלה