שליחים מזדיינים...

claimbing

New member
שליחים מזדיינים...

רציתי להזמין פיצה..והשליח החוצפאי! [קראו את כל השיחה!]: "פיצה האט שלום, מדבר ירון האם שמעתם על המבצעים שלנו?" אני: "כן..תגיד, המבצע הזה שקיבלתי בדואר, אפשר לקחת עם 2 מבצעים?" הוא: "לא..אין כפל מבצעים" אני: "אוקיי...אז תן לי את המבצע הראשון של ה-2 פיצות ב-88 בקשה" הוא: "אוקיי..." אני: "פיצה אחת ריקה ופיצה שנייה שים פטריות, זיתים ובצל ירוק" הוא :"אין לנו בצל ירוק" אני "אמא!! אין בצל ירוק..מה במקום?" אמא: <אחרי שעה שאנחנו מחכים> "בצל רגיל" אני : "בצל רגיל" הוא: "אוקיי" אני: קולה לימון גם.. אמא: מספיק כבר עם הקולה לימון אני: מה עוד יש לכם הוא : <משקאות> אמא: לא לא לא...אז קח כבר קולה לימון אני: קולה לימון הוא: <מתלחשש עם זה שלידו>בואנה, איזה ילד דפוק יש פה..לא יודע מה שהוא רוצה</מתלחשש> אני: בואנה, אתה לא תקרא לי דפוק הוא: על מה אתה מדבר? אני: שמעתי אותך..אתה קראת לי דפוק. ואתה תפסיק עם זה עכשיו. שמעת? הוא: אני נורא מצטער...דיברתי על איזה שליח פה... אני: כן כן...ממש.. הוא: אוקיי, אז קולה לימון? אני: כן...כמה זה? הוא: 120 אני: אוקיי...ביי |ניתוק טלפון| יש לו מזל שהוא הצטער ונשמע מפוחד...הייתי מדבר ישר עם המנהל שלו שיפטרו אותו

yuval k

New member
../images/Emo45.gif צודק ../images/Emo3.gif

הם באמת דפוקים, השליחים האלה...

dors

New member
במקומך

הייתי הולך למקום הזה שם ותוקע לו שולחן בראש. אבל אלימות זה לא פיתרון אז רק הייתי מביא חברים שיטפלו לו בפרצוף..

למעלה