שליחי הבלוז בכפ"ס, 9.11.06

RoieL

New member
שליחי הבלוז בכפ"ס, 9.11.06

בסביבות שתים וחצי חזרתי אתמול מהבארבי בכפ"ס [הבנתי שההופעה תתחיל בתשע, אמרו שבעשר. נכנסנו בעשר, ישבנו שעה ורק אז היא התחילה]. הלהקה פתחה עם SOYDC, חלקים אחד עד 7. היה מאוד נחמד אבל עודף דיליי בחלק 2. לאחר מכן עברו ל- Have a Cigar שבו הסולו נעלם, הסולן הציג יכולות ווקאליות נמוכות [ניסה להידמות לרוי הארפר וזה לא הלך] והקסם אבד.. אבל לא נורא.. לאחר מכן היה אמור להתנגן Learning To Fly אבל בגלל בקשה שלי ושל עוד מעריץ בפורום שלהם הם ביצעו את Pigs, ביצוע מדהים, הזמר שיחק אותה. לאחר מכן הם ביצעו את כל הצד האפל: 1. Breathe - גרסא מצויינת, אבל כבר כאן הבחנתי בבעיות- הם לא השתמשו בפלייבקים כך שדפיקות הלב היו הבס של התוף והזמר דיבר [או לפחות ניסה לדבר] כמו ג'רי השומר.. 2. On The Run - הם ביצעו את השיר על הבמה! היה המון רעש אבל הם גדולים. שוב, הזמר אומר את הקולות בצורה לא מוצלחת במיוחד. 3. Time - הסולו תופים היה מעולה, השירה מעולה, הסולו גיטרה גם.. 4. Breathe reprise - קצת פיספוס, נשמע יותר כמו הגרסא הראשונה. 5. TGGITS - טוב.. זה אחד השיאים של הערב.. הקלידן [זכר!!] ביכולות ווקאליות מדהימות ביצע את השיר, היה פשוט מדהים. חבל שדחפו באמצע סולו גיטרה באמת לא קשור, אבל זה מה יש.. 6. Money - גירסא שלא אהבתי, אבל כל אחד והטעם שלו.. הסולו סקסופון בוצע ע"י ההאמונד, והיה חסר סקסופון, היה כאן קטע אחד של דואט בין שני הגיטריסטים- אחד מתולתל שנראה דיי אדיש אבל דבק במקור בסולואים, והיה את צ'לי, מנהיג הלהקה, שבא להופיע, אבל קצת הסתבך בסולואים.. נראה לי שבמחווה למטאליקה הוא היה נותן סולואים יותר טובים.. 7. Us and Them - הכל אחלה חוץ מהזמר בשירה ובדיבורים, אבל בזמן הסולואים של הקלידים והסקסופון הוא הוציא מין כלי מוזר שמתלבש על הפה ועושה קולות כמו בפזמון של קורפירל קלאג, היה מאוד מצחיק. 8. Any Colour You Like - השיר הזה לא הופיע בסט ליסט שקיבלתי אבל ביקשתי שינגנו.. או שהוא נשכח מהסטליסט [מה שנראה לי יותר הגיוני] או שבגללי הם נגנו. בכל מקרה, מזל שהם נגנו, ולאו דווקא מהסיבות הנכונות= התחיל כג'אם של הקלידן, ביצועים מצויינים, ואז עמדת הקלידים שלו שבקה חיים. הגיטריסטים עברו מיד לאילתור של כ- 7 דקות על בסיס הקטע השני - היה נחמד, אבל לא יותר.. לא היה ברור מתי הסוף, השיר נמרח, וגם הקטע האחרון נוגן על אקורדים ולא כמו בלחן של Breathe. 9. Brain Damage - הייתה אווירה בקהל, הקטע של פירוק האקורדים לא נשמע לי נכון מבחינת נגינה, אבל חוץ מזה היה ביצוע סבבה. 10. Eclipsed - היה קצת רועש, אבל מעולה.. הי נחמד אם את סולו הפתיחה הקלידן היה מנגן באוקטבה גבוהה יותר, נשמע יותר נכון. אחר כך נוגן High Hopes- היה מעולה, קצת פספוס בסולו האקוסטי אבל לא נורא, נבנתה אווירה, ואז הגיע סולו הסיום והרס.. הוא נוגן כמו כל סולו, חבל שלא נוגן עם סלייד, זה אחד הסולואים היותר מוצלחים שגילמור כתב והיה מדהים אם היו דבקים במקור. באיזשהו שלב שני הגיטריסטים ניגנו ביחד והיה המון רעש. אח"כ שני השירים הפותחים של החומה- בוצעו ונוגנו מצויין, רק שב- In The Flesh נוגנה הגרסא השניה ובלי מעברי התופים, היה קצת מוזר.. בחלק הראשון של ABITW הם מחאו כפיים ועשו שמח, למרות שהשיר מספר על אבא שמת. שני השירים הבאים היו עוד שיא, היה מאוד נחמד. רק שבחלק השני של ABITW היו קצת יותר מדי סולואים והיה רועש [ז"א, הגרסא שאני הכי אוהב של השיר היא מברלין (חוץ מהשירה) ויש שם 4 סולואים, אבל פה גם היה יותר מדי רעש וזה הקש ששבר את גב הגמל]. אח"כ הם ביצעו את Mother, לא כמתוכנן, היה מאוד יפה. גם היי יו בוצע וטב, אבל הסולו היה מאוד מטאליסטי.. Is There Anybody Out There בוצע גם מעולה, לא שמעו את הכינורות ולא היה ליווי ווקאלי לזמר, אבל חוץ מזה היה מדהים [ואגב, נעשו שינויים בקטע האקוסטי ויצא מאוד יפה!] Nobody Home גם היה מאוד נחמד, כאן הם הכניסה הקלטות מקוריות וההפרש ווליום בין הפלייבק ללהקה היה מאוד גבוהה, בכל פלייבק בערך התחרשנו. ורה היה יפה, BTBBH היה רגע השפל, ולאו דווקא בגלל הלהקה.. הפלייבק היה השורה האחרונה מהשיר בלופ, שבה האקורד שונה, השורה נגמרת ב- EM. לא הייתה סינכרוניזציה בין הלהקה והפלייבק והיה עצוב. הדיבורים שלאחר מכן לא הושמעו. מיד לאחר מכן עברנו ל- CN, היה באמת יפה, השירה בבתים הייתה מאוד חדה אבל בפזמון היא הייתה מאוד גילמורית וכל הכבוד.. הסולו הראשון הלך לאיבוד, הסולו השני שבוצע ע"י המתולתל היה מצויינת, ההופעה נגמרה, ואז בעצם התחיל השואו. צ'לי, אחד הגיטריסטים, שבמשך ההופעה חיבר סיגריה להדסטוק של הפנדר 68' שלו, לקחת בסוף קומפורטבלי נר ועשה איתו סליידים, עשה עם בקבוק יין ואז שתה ממנו, עמד על שולחנות, טייל בקהל, נתן לאנשים לנגן, זרק את המפרט שלו, והיה עוד משהו- אם היה לי אומץ הייתי דופק לו מכות- למה לגרור פנדר 68' על המעקה של הבארבי?! סתם, אני צוחק.
במהלך ההופעה הקבינה של הבס נפלה ולצ'לי היה אומץ לעמוד עליה ולנגן, אחרי שהוא הורמה.. האמת שהיה רעש אבל אפילו אבא שלי שלא סובל פינק פלויד נהנה מהקטע הזה. הלהקה ירדה, עלתה להדרן שהתחיל כ- Run Like Hell אבל כנראה נעלם לאנשהו באמצע, וזהו. הייתה באמת הופעה כיפית, היה נראה שהלהקה באה לעשות שמח, כל הכבוד.

Jason2

New member
כן, היה נחמד

רק שאני לא ממש אהבתי את הקול של הסולן ולא אהבתי את החלפת הסקסופון במשרוקית הזאת, אפשר היה לותר. בסך הכל היה כיף רק שקמתי הבוקר עם כאב ראש איום.

The Walrus

New member
לא נשמע מי יודע מה...

לא משנה מה תגיד, זכר לא יכול לשיר את ggits. והוסיפו סולו גיטרה??

RoieL

New member
כן. והוא נשמע כמו קלייר טורי

היה מדהים, מומלץ

למעלה