שליחנו באיטליה תומי כרגע באיטליה וביקש שאמסור לכם שהוא חוזר ביום שישי. זהו :) רות סוף!
T truelovewaits New member 10/4/02 #1 שליחנו באיטליה תומי כרגע באיטליה וביקש שאמסור לכם שהוא חוזר ביום שישי. זהו רות סוף!
T thomas78 New member 10/4/02 #2 חיי המובטלות... לפעמים בא לי להיות חסרת עבודה ומלאה $$בירוקים$$ רק כדי להרשות לעצמי לטוס ולהנות. אך החיים לא מסבירים פנים, אני עובדת ועובדת ועובדת ולא מספיקה לחיות כמו בן אדם בין חודש לחודש. se la vie
חיי המובטלות... לפעמים בא לי להיות חסרת עבודה ומלאה $$בירוקים$$ רק כדי להרשות לעצמי לטוס ולהנות. אך החיים לא מסבירים פנים, אני עובדת ועובדת ועובדת ולא מספיקה לחיות כמו בן אדם בין חודש לחודש. se la vie
P power play New member 11/4/02 #3 אני כבר חסר עבודה למעט חופשים ומלא בבמבה תחשבו שזה שבמבה>> אפילו לביצפר לא הלכתי כי היה את הפיגוע במגידו שזה איפה שאני עובר בבוקר... זה מה שעשיתי מרוב שיעמום אגב,יש לי סינגל של רוקפור...שווה עוגיה.
אני כבר חסר עבודה למעט חופשים ומלא בבמבה תחשבו שזה שבמבה>> אפילו לביצפר לא הלכתי כי היה את הפיגוע במגידו שזה איפה שאני עובר בבוקר... זה מה שעשיתי מרוב שיעמום אגב,יש לי סינגל של רוקפור...שווה עוגיה.