שליחת דרייברים באיביי

ו אולי

New member
שליחת דרייברים באיביי

שלום,
הזמנתי מודם למחשב באיביי, הוא הגיע באריזת ניילון לא מרופדת וה CD עם הדרייברים נשבר בדרך.
האם ישנה דרך שבה המוכר יוכל להעביר לי את הדרייברים ? או שהעברת קבצים שאינם תמונות נוגדת את המדיניות של איביי?
אפשר דרך dropbox או שירות שליחת קבצים ?
תודה!

Amiram_e

New member
תכתוב למוכר שהדיסקים נשברו ותשאל איזה פיתרון הוא מציע

אם הוא אדם מיקצועי הוא יציע לך להעביר אליך קבצים באופן דיגיטלי או שישלח לך קישור לאתר של החברה להורדה עצמאית.
האם אתה לא יכול לאתר את הדרייבירם האלה בגוגל או באתר של החברה?
ייתכן ולינקים לא יעברו במערכת המסרים של איביי, מקסימום הוא יכול לשלוח לך מייל או הודעת וואטסאפ. יש לו את הנייד שלך ברשומה של המכירה.

ו אולי

New member
תודה, זה מה שניסיתי לעשות ולא הצלחתי

התכתבתי עם המוכר, שלחתי לו צילום של ה CD השבור וביקשתי את הדרייברים. הוא הציע refund מלא בלי שאחזיר את המוצר, עניתי שאני לא רוצה החזר של הכסף אלא מבקשת את הדרייברים.
למרות זאת הוא החזיר לי את הכסף. כתבתי לו שוב, שלא ביקשתי החזר, שאני מעדיפה שישלח לי את הדרייברים ואשלם לו שוב.
מדובר על מוצר שעלה בסה"כ כ 5$ וחבל לי להזמין מחדש, רק בגלל דרייברים, ושוב להמתין חודש למשלוח.
&nbsp
אני מנסה להבין האם הבקשה שלי אליו לקבל את הדרייברים היא אפשרית וסבירה.
עדיין לא נתתי לו פידבק, מתלבטת האם לתת לו פידבק בכלל ואם כן איזה.
&nbsp
על המודם שהזמנתי רק כתוב made in china, לא מופיע שם החברה והדגם, אז לא יכולה להוריד דרייברים מאתר החברה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Amiram_e

New member
האם זה כרטיס מודם של פיסי?

אולי זה מודם גנרי והתקנה שלו תגרום לזיהוי אוטומטי של חלונות?
הייתי מתייעץ בנושא בפורום חלונות בתפוז. זו כבר שאלה של חומרה.
אולי אין למוכר דרך להשיג את הדרייברים הללו. מבחינתו עדיף היה לו לא להתעסק בזה ולהחזיר את הכסף?
לא עדיף כבר לקנות מודם בארץ? משהו אמין?

ו אולי

New member
תודה, לא, מדובר על מודם/פקס חיצוני עם חיבור USB

זאת טכנולוגיה פשוטה וותיקה ובארץ מודמים סינים דומים ולא ממותגים עולים מעל 100ש"ח. הזמנתי את המודם בסה"כ כדי שאוכל מדי פעם לשלוח פקס ישירות מהמחשב.
&nbsp
המחשב לא מזהה את המודם באופן אטומטי ולא מצאתי דרייברים חליפיים ג'נרים. אנ מעריכה שהמודם לא יפעל ללא הדרייברים הספציפים.
&nbsp
אם המוכר היה מתייחס לבקשה שלי ועונה לי שאין לו דרך להשיג את הדרייבר, או שלפי המדיניות של איביי הוא לא יכול לשלוח תוכנה, הייתי מקבלת את התשובה, אבל הוא מתעלם מכל מה שכתבתי לו.
&nbsp
השאלות שרציתי להתייעץ לגביהן עם המומחים כאן הן -
1. האם/איך אפשר לקבל את הדרייברים מהמוכר. (ועל השאלה הזאת פחות או יותר ענית לי, תודה!)
2. איזה פידבק לתת, כשהמוצר נשלח באריזה ללא מיגון מספק ונשבר בדרך והתיקשורת עם המוכר בעייתית, אבל הוא נתן החזר מלא.
&nbsp
תודה!
&nbsp

Amiram_e

New member
אם הוא נתן לך החזר מלא הייתי נותן פידבק ניטרלי עם תיאור המצב

מתאר שקבלת את המוצר עם דיסקים שבורים ללא יכולת להשתמש במוצר. תצייני שקבלת החזר.

למעלה