שליחת מטפלת לחופשה ארוכה

nogo1

New member
שליחת מטפלת לחופשה ארוכה

מנסיונכם מה קורה שמחליפים לחולה אלצהיימר מטפלת

פנטזי1

New member
מהנסיון שלנו עם אבי לא קרה כלום

לאבי היה מטפל מביטוח לאומי שהיה בא כל בוקר ויוצא איתו לטייל לשעתיים,בחודש שעבר המטפל יצא לחודש חופש.מאוד חששנושאבי לא ירצה ללכת עם המחליף ולמרבה הפלא הוא בכלל לא התנגד והלך וממשיך ללכת עם המטפל החדש.(הקודם לא חוזר בינתיים).אבי לא זוכר את המטפל הקודם אף על פי שהוא היה איתו כ 3 שנים.אצלינו המטפל רק הולך איתו לטייל כי אבי לא צריך עזרה ברחצה ובאוכל.

zs1957

New member
החלפת מטפלת תגובה לשאלתך

שלוםnogo 1 לא קורה מאומה. החולה אינו זוכר. כל יום אצלו זה ים חדש. אין לו דאגות הוא חי בעולם משלו.אם המטפלת החדשה טובה, חמה ותדע לתקשר אתו,הכל יהיה בסדר. נא לאשר את הגעתך למגש חברי הפורום ב- 1.1.06 תודה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

nogo1

New member
החלפת מטפלת

לאימי החליפו מטפלת לפני שנה והנסיגה שחלה בה היתה דרסטית ומידית עד כמה שזה משונה מידי פעם היא נזכרת במטפלת הקודמת למטפלת הנוכחית שלה היא אפילו לא קוראת בשמה אך היא מזהה אותה. מאד קשה לי לשמוע החולה לא זוכר!! אני מאמינה שאין לנו מספיק ידע רפואי לומר את המשפט הזה. לדעתי תקשורת עם חולי אלצהיימר זה דבר מורכב ועדין אך קיים!!! המידע מתערבל ולא נשמר במקומות הטבעיים שלו במוח או שהוצאת הנתונים מתבלבלת. שאחת שעוקבת אחרי השינויים אני כל פעם מופתעת מחדש מתגובותיה של אימי ואחד הדברים המפחידים ביותר עבורי שהחולים האלה מבינים הרבה מעבר למה שאנחנו יודעים או חושבים.....בזמנו שכבו חולים בקומה שהתעוררו אחרי תקופה ארוכה והיו מודעים לדברים שעברו עליהם.... אני אנסה להגיע למפגש תודה על ההזמנה

למעלה