שליחת מיילים לבעלי עסקים לפי חוק הספאם

arikm9

New member
שליחת מיילים לבעלי עסקים לפי חוק הספאם

שלום,
אני רוצה לשווק אתר מסויים שבניתי, וחלק ממאמצי השיווק הוא אפשרות לשלוח לבעלי עסקים הסבר קצר על האתר וקריאה להרשם ולפרסם משהו באתר (אם תרצו אני אפרט)..
בעקרון אין כאן קריאה לקנות משהו, השירות באתר הוא חינמי לגמרי..
אם אני משיג כתובות אימייל של כמה בעלי עסקים, ושולח להם הודעה אחת וחד פעמית, האם יש כאן עבירה על חוק הספאם, כי מוגדר שם שניתן לשלוח לבעל העסק הודעה וקריאה להצטרף לרשימת דיוור, מה זאת אומרת? אפשר פשוט להמליץ על הרשמה לאתר ששם ישנה האופציה להסכים לקבל דואר מהאתר?
ובמידה ותיבת הדוא"ל של העסק היא תיבת GMAIL פשוטה, זו נחשבת כתובת דוא"ל פרטית או של עסק?

תודה,
אריאל

הצעות שירות חינם

אינן דואר פרסומי 0אלא אם כן מדובר על איזו התחכמות ו"החינם" הוא לא חינם. אני אומר זאת, כי אצלנו די נפוץ שבשווק, קוראים להנחה מתנה. למשל 1+1 זו הנחה ולא מתנה של מוצר.
אז כל עוד אתה לא מציע למכור מוצר או שירות או לא מציע לנמען להוציא כספים בדרך אחרת, מותר לך, לצערי לשלוח כמה שאתה רוצה ולמי שאתה רוצה.
בכל מקרה, ולא קשור לחלק הראשון של שאלתך, כתובת דוא"ל שמשמשת עסק היא עסקית ולא משנה אם היא בשרת של ג'ימייל, של וואלה, או של בובה.

arikm9

New member
גם אם יש לי פרסומות באתר?

כי קראתי איפשהו שאם יש לי פרסומות באתר שמעודדות רכישת מוצר כלשהו (לא קשור לאתר שלי, פרסומות אקראיות), אז המייל נחשב כמעודד רכישה.. האם זה נכון?

תודה רבה על העזרה!

ברמה העקרונית תשובתי לא משתנה

אבל תמיד מתחייבת בדיקה פרטנית, במיוחד נוכח "היצירתיות" הידועה של הישראלים למצוא פרצות מדומות ולזלזל באינטליגנציה של מי שמופקד על האכיפ והשפיטה.

Yuli Gama

New member
אני אשמח אם תפרט.

גם לי יש כמה אתרים כאלו כרגע, אשמח אם תיצור איתי קשר במסרים.
יעל

למעלה