שליחת פקס באונ' מישהו יודע אם יש מקום שבו אפשר לשלוח פקס באונ'? תמורת תשלום או משהו כזה? תודה
ס סקרנית7 New member 6/11/07 #1 שליחת פקס באונ' מישהו יודע אם יש מקום שבו אפשר לשלוח פקס באונ'? תמורת תשלום או משהו כזה? תודה
ס סקרנית7 New member 6/11/07 #5 תודה! ו.. זה נהוג לשלוח שם פקסים או שיחשבו שאני מוזרה אם אני אבקש מהם לעשות את זה??
I IdanXP New member 7/11/07 #6 למה מוזרה ? מה מוזר בלרצות לשלוח פקס ? לא צריך להיכנס לסרטים מכל דבר... בלי לחץ...
L Lunar4D New member 7/11/07 #7 ואם כבר שולחים אז תכלס בית בבית הדואר זה משהו "רגיל" והמוני שכולם עושים.. אם כבר לא רוצים להיראות מוזרים =] למרות שמוזרות זה דבר חיובי... אבל זה לפורום אחר..
ואם כבר שולחים אז תכלס בית בבית הדואר זה משהו "רגיל" והמוני שכולם עושים.. אם כבר לא רוצים להיראות מוזרים =] למרות שמוזרות זה דבר חיובי... אבל זה לפורום אחר..
S salt of earth New member 7/11/07 #10 אני הייתי שולחת תמיד, דווקא האיש שם מאוד נחמד ואת משלמת אגב 3 שקל על דף ראשון, ושקל אחד על דפים נוספים
אני הייתי שולחת תמיד, דווקא האיש שם מאוד נחמד ואת משלמת אגב 3 שקל על דף ראשון, ושקל אחד על דפים נוספים
א אירנושששש New member 8/11/07 #11 מה מוזר בלשלוח פקס? בחיי אני בחיים לא אבין למה אנשים מתביישים לעשות פעולות בסיסיות. פקס קיים כדי שישלחו ממנו פקסים. תפסיקו לחשוב 1000 פעם על כל פעולה קטנה שלכם והחיים יראו הרבה יותר יפים.
מה מוזר בלשלוח פקס? בחיי אני בחיים לא אבין למה אנשים מתביישים לעשות פעולות בסיסיות. פקס קיים כדי שישלחו ממנו פקסים. תפסיקו לחשוב 1000 פעם על כל פעולה קטנה שלכם והחיים יראו הרבה יותר יפים.