שליחת ציוד לחו"ל

• פותח הנושא bivo
  • פורסם בתאריך

bivo

New member
שליחת ציוד לחו"ל

מחפש מידע על מה כדי לקחת (לשלוח) ואיך לחו"ל?
ואפשרויות איחסון בארץ.

Boston Guy

New member
מה יש לך לשלוח ומי משלם?

משלוח לארה"ב עולה המון כסף. לעיתים קרובות - משלוח הפריט יעלה יותר מהשווי הכספי של הפריט עצמו.
מי שעושה רילוקיישן ומממנים לו מכולה - לרוב לוקח בלי חשבון כי שולמן משלם.
מי שעובר על חשבון עצמו לרוב לוקח רק דברים מאוד חשובים או בעלי ערך סנטימנטלי.

צר לי, לא מתמצא באפשרויות איחסון בישראל היום.

bivo

New member
מה לקחת

אנחנו מקבלים תקציב של כ-5000 דולר לטיסות ומשלוחים.

אם הייתי יודע מה האופציות שלי - שיטות שונות למשלוח אז הייתי יודע כמה אפשר לשלוח.
לכאורה נראה שעדיף למצות את התקציב במקום לקנות חדש, רק צריך לזכור שנרצה להחזיר חלק וגם זה יעלה.

RoyG NJ

New member
5000$ לא מספיקים למשלוח מכולה

ואתה עוד אומר שזה כולל את הטיסות ...
שלח בדואר חלק , תוסיף אולי מזוודה שנייה לכל אדם שטס (70$).
לא נראה לי שיש לך אפשרויות אחרות עם התקציב הזה .

ilanvag

New member
אני מבין שאתם 2 אנשים, בלי ילדים

כלומר, רק כרטיסי הטיסה יעלו באזור ה-2500-3000 דולר.

קח איתך עוד כמה מזוודות על המטוס, זה עולה בסביבות 70-100 דולר למזוודה (תעשה השוואה בין חברות התעופה). בשביל 23 ק"ג, זה מחיר יחסית זול.

מעבר לכך, אתה יכול לשלוח עוד כמה חבילות עם דואר ישראל, ממליץ על שירות EMS היקר יותר, ולא על השירות הרגיל. לקחת בחשבון שכל חבילה שכזו יכולה להגיע, אבל גם יכולה להיעלם בדרך (מניסיון של כמה אנשים פה), אז לא כדאי לשלוח דברים יקרים.

אין לך מה לסחוב ריהוט וכדומה, וגם לא מכשירי אלקטרוניקה (למעט מחשב/ים, מצלמה וכדומה). אני הייתי לוקח כלי בית איכותיים (הבאתי אתי כמה סירים יקרים וסט סכינים איכותי), ספרים, מוסיקה, אולי כמה תמונות (לא פשוט לארוז) - בקיצור, דברים קטנים שאתם אוהבים ורגילים אליהם, וייתנו הרגשה של בית.

ממתי

New member
מתוך תקציב של 5K$ רק הטיסות יקחו 2.5-3K.

מה שמשאיר 2K למשלוח.
אני לא מכיר משלוחים במחיר הזה.
מה שכן אפשר לשלוח חבילות בדואר ים . עד כמה שאני זוכר זה 180-200 ש"ח ל 20 קילו.
לגבי אחסנה בישראל פשוט תגגלו או תבקשו טובה ממשפחה/חברים.

d a p h n a

New member
בעקרון, לא כדאי לשלוח שום דבר... .

למעט כמה דברים בעלי ערך סנטימנטלי או שיהיו לכם מאוד שימושיים.

הייתי לוקחת את ה-2K בערך שישארו לכם למשלוחים, ושולחת כמה ארגזים ב-EMS או (אם יש לכם יותר דברים) כמה ארגזים בדואר ים.

debby12

New member
מנהל
אנחנו השתמשנו ב"אביה אחסנה"

והם היו בסדר גמור. האחסנה היתה במתקן שלהם במסילת ציון (סמוך לתחנת הדלק של שער הגיא). המחיר היה לפי מ"ק, והם באו לתת הערכה מה נפח מה שרצינו לאחסן. הנה קישור

ramk9

New member
משלוח מכולה עולה סביב 5000$

אולי אפשר לחלוק מכולה אם מישהו.

Boston Guy

New member
Do you have an actual quote to validate ?

My information regarding shipments from Israel to Boston is that a 20ft container - door to door - is currently going to cost 7-8k$, including ground transportation and loading / unloading. On the way back it is more expensive due to the higher customs processing cost in Israel.

Do you have actual price quotes or invoice that shows the price that you state - or is it a "gusstimate" that is based on costs of 10 years ago, when a gallon of fuel was 1.50$ rather than 3.80$ ?

מה לגבי משלוח ימי לפי משקל או נפח?

אני בהתלבטות דומה לגבי משלוח מהארץ. מצאתי באינטרנט התייחסות לlcl less than container load כלומר משלוח כמויות קטנות יותר ממכולה ולשלם לפי נפח. יצא לך לברר את המחיר של האופציה הזאת מבוסטון לישראל?

Boston Guy

New member
אם יקרה ונחזור לישראל - לפחות מכולה אחת...

כשאני מסתכל (ביאוש) בהרי ה stuff שצברנו בכמעט 20 שנות מגורים בארה"ב - אני לא בטוח שמכולה גדולה של רגל תספיק למעבר הזה...

אתם באמת שוקלים לחזור???

(הייתי רוצה לשאול למה אבל זה בטח לא יהיה מנומס מצדי
)

Boston Guy

New member
לא משהו שאקטואלי כרגע, אבל מי יודע?

אם למדתי משהו בחיים זה NEVER SAY NEVER. אנא עארף מה יקרה בעוד 5 שנים, או 15 שנים?
טוב לי פה.
היה טוב לי גם שם (אמנם מזמן, אבל היה).
העולם בכף ידי - יש לי אזרחות פה ושם, יש לי יכולת למצוא קיום פה ושם - מה שיקבע היכן אשכון הוא רק מה שיתאים לי בכל זמן נתון.

d a p h n a

New member
לי יצא לברר את זה בשבועות האחרונים

דיברנו עם כמה חברות שקיבלנו עליהן המלצות ברורות, לגבי משלוח של כמות משמעותית יותר קטנה מאשר מכולה מאזור בוסטון לישראל - כלומר כמות של כ-500 ספרים בארגזים ובנוסף כל מיני פריטי ציוד אישי - אבל בלי רהיטים או כד', וקיבלנו מחיר שנע בין 1500-2000 דולר לdoor-to-door.

למעלה