שליחת רייקי

MikeY fReAk

New member
שליחת רייקי../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

שלום, לידידה שלי יש מבחן בקרוב ושאלתי היא אם משלוח רייקי יעזור לה. לאוו דווקא בלדעת את התשובות, אולי להירגע קצת..להיות אופטימית?!
שמעתי ששולחים רייקי רק כשמוכנים לכך ושזה ששולחים לו מסכים ועדיף שהוא לא יהיה בנהיגה...אני רוצה לעשות לה הפתעה! אם תוכלו לעזור לי...אז המון

Anabel74

New member
אז ככה

רייקי יכל לעזור בשעת מבחן בכך שיכל להוסיף לערנות ולריכוז, מפחית מהלחץ, מרגיע וכדומה. כדי לשלוח רייקי לחברתך עליך לקבל אישור ממנה שהיא מוכנה שישלחו לה רייקי. לאחר שקיבלת את האישור יש לוודא מתי בדיוק המבחן כדי לכוון את השעה למשלוח - כך לא ישלח לה הרייקי בנהיגה או במצבים אחרים שאולי זה לא מתאים. לאחר שעשית את הנ"ל, אם את מעונינת ואם נראה לך שלחברתך לא יהיה אכפת, אפשר למסור כאן את שמה המלא, שם האם ,מיקום גאוגרפי והשעות למשלוח -וכל בעלי רייקי 2 יוכלו, אם ירצו בכך, לשלוח לה רייקי למבחן. יהיה מענין לשאול אותה איך הרגישה לאחר מכן
בהצלחה...

MikeY fReAk

New member
טוב../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif

נראה לי אני ארד מהרעיון כי אני רוצה לעשות את זה הפתעה...אני אסתפק בלהחזיק אצבעות-חזק חזק.. תודה בכל אופן!

Anabel74

New member
אם תקבלי את האישור הכללי שלה

שמוכנה שישלחו לה רייקי - לאוו דווקא לשאול ספציפית על המבחן , זה עדיין אפשרי לדעתי.

Anabel74

New member
אז אולי שווה לספר לה

ואף להדגים עליה, אם תסכים, בטיפול רגיל. אז גם תדעי מה יחסה לכך.

MikeY fReAk

New member
יהיה לי קשה להגיע עד לאשדוד../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif

בגלל זה אני צריכה רייקי מרחוק

Anabel74

New member
אז אולי

רק ספרי לה מה זה ושאלי אם היתה מוכנה שישלחו לה היא לא חייבת לדעת על ההפתעה למבחן

EnigmaGirl

New member
אני באמת רציתי לדעת

אם שולחים רייקי2 אז מרגישים משהו? האם אני ארגיש סתם יותר רגועה/שלווה או שאני ממש אוכל להרגיש אנרגיות זורמות בגוף שלי כמו שאני מרגישה לפעמים כשאני עושה לעצמי רייקי1? אשמח לקבל תשובה ורק אור ואהבה!

Anabel74

New member
את מתכוונת

מה תרגישי כמקבלת או כשולחת? אם כוונתך כמקבלת, ההרגשה היא אותה הרגשה פחות או יותר. אחת הדרכים שגרמו לי ממש להאמין ב"כל עניין השליחה למרחוק הזה" היה ששלחו לי רייקי והרגשתי את זה מאוד חזק...וששלחתי רייקי ואמרו לי שהרגישו. כדאי לנסות... יום נפלא!

למעלה