שליחת SMS כמו בICQ2000B

harisson

New member
שליחת SMS כמו בICQ2000B

היי! האם מישהו יודע על אתר שמסביר כיצד ניתן לכתוב תוכנה שתשלח SMS לפלפון ברשת GSM, כמו שICQ2000B עושה? בקיצור, איך ICQ עושה את זה? האם מישהו מכיר מקור מידע שמסביר זאת? האם למעשה יש שרת או שרתים שניתן לשלוח להם קובץ שבתוכו מקודדים הטלפון המלא וההודעה והוא דואג לשלוח את ההודעה? ועוד יותר מעניין, כיצד ICQ מאפשרת קבלת ההודעה מהפלפון לאינטרנט? תודה

WarLord

New member
ניתן לכתוב לבדבPERL למשל

תתקין packet sniffer על המחשב, תשלח הודעה דרך האתר של פרטנר ואח"כ ניתן לחקות את התהליך בעזרת סקריפט פשוט ...

harisson

New member
סליחה על הבורות אבל...

מה זה PACKET SNIFFER? תוכל לפרט קצת יותר לגבי התהליך?

harisson

New member
מדבריך הבנתי ש...

PACKET SNIFFER הוא תוכנה שמסוגלת לעקוב אחרי זרימת המידע ברשת, וכך למעשה ניתן לדעת כיצד לשלוח הודעה. מה שאני שואל זה מהאני צריך לעשות ת´כלס, וחוץ מזה, אם אתה מכיר אתר שכבר מסביר איך לשלוח SMS?

WarLord

New member
לצערי אני לא מכיר אתר כזה

הרעיון שלי טוב למשתמש פרטי. כאשר אתה נכנס לאתר של פרטנר אתה יכול להרשם חינם לשירות, לקבל שם משתמש וסיסמה ולשלוח עד 20 הודעות ביום. הרעיון היה לכתוב סקריפט אוטומטי שמבצע (לאחר שכבר נרשמת) את הכנסת שם המשתמש והסיסמה ואז את משלוח ההודעה. לא ניסיתי את זה על השירות של פרטנראז אני לא יודע אם תוכל להסתדר עם כל הפלאשים שיש שם אבל יש לי הרגשה שעל אתרים יותר פשוטים זה עשוי לעבוד
אגב למה שחברה סלולרית כלשהי
תיתן לך לשלוח הודעות חינם ??? בעצם חוץ מפלאפון אבל כולנו יודעים מה מצבם ...

harisson

New member
לא הבנת מה אני רוצה לעשות...

אני חושב שלא כ"כ הבנת מה אני רוצה לעשות. אני לא צריך לשלוח הודעות בחינם, אני כבר יכול לעשות את זה (ואני עושה את זה לפעמים) בעזרת ICQ2000B שמאפשרת לי לשלוח אינסוף הודעות SMS בחינם, וזה חוקי לגמרי. אני צריך לכתוב תוכנה שמאפשרת לשלוח הודעות SMS כמו שICQ2000B מאפשרת. מבין?

WarLord

New member
אז הבנתי נכון

אני לא מכיר שירות כמו שאתה מבקש אבל אם תעקוב אחר התקשורת של ICQ2000B במהלך משלוח הודעה (למשל בעזרת packet sniffer) כזו תוכל לחקות את התהליך בתוכנה משלך ... כמה זה חוקי - אנילא יודע.

ekampf

New member
שימוש ב-WebServices

קיים WebService שעושה את זה... תחפש ב- www.xmethods.com

למעלה