שליטה ביסודות

ZarinOmritMiri

New member
שליטה ביסודות

מישהו מיכם הצליח פעם לשלוט ביסודות? מים/אש/אדמה/אויר?

RainBird

New member
לא שליטה מלאה להזיז להבות או לשנות ולחזק את כיוון הרוח לפעמים.

gwizard

New member
ממשיך את הרשימה

להוריד או להפסיק גשם, שליטה מוגבלת מאוד בצמיחה של צמח, לגרום לעננים לזוז כרצוני. אני לא ממש משקיע בכיוון הזה כי אין לי שום צורך פרקטית בזה, אך אני מניח כי מי שיתאמן על זה יוכל להצליח הרבה יותר.

אם כך

מה כן ניתן לשנות בעזרת מאגיה? למשל, כתבו משהו על מישהו באינטרנט, דבר שמופיע כל אימת שאתה פותח בערך שמו של אותו אדם. האדם לא מעוניין שהכתוב הנ"ל יהיה מפורסם לעיני כל ומעוניין למחוק את אותו כתוב.. האם ניתן בעזרת מאגיה "למחוק" את אותו כתוב מהאינטרנט?? אולי בעזרת כח מחשבה? אבל מה דרוש כדי לבצע זאת בעזרת כח מחשבה? איזה סוג של ריכוז?

InvisibleBeast

New member
לא פרקטי

יהיה הרבה יותר קל פשוט לפנות למנהל של אותו אדם ולבקש יפה שימחוק את פרטייך האישיים מהאתר, אני לא יודע עד כמה זה חוקי בכלל. מהבחינה של למחוק את ההודעה בעצמך - כשתגיעי לגשר, תעברי אותו. אין טעם לדבר על דבר כזה כשאין לך שום נסיון וידע בתחום, וכשיהיה לך את כבר תדעי בעצמך מה לעשות ולמצוא פתרון לבעיה שלך. זה לא משנה לאיזה ריכוז את תכנסי עכשיו.

PurpleFilth

New member
אבל...

מה הקשר ליסודות?? אפשר לפנות להאקרים. לצערי אני לא מתמחית הרבה בתחום, אבל שמעתי שגם אצלם יש כאלה שמסווגים את עבודתם לפי שחור/לבן.

gwizard

New member
קצת על העולם של המחשבים

ישנם האקרים וישנם קראקרים. ההאקרים הם אנשים שמחפשים להבין ולדעת איך פועלות מערכות. המטרה היא ההבנה והלמידה. מהבחינה הזו ניתן להקביל אותם למכשפים. הקראקרים, לעומת זאת, הם אנשים שמחפשים איך לפרוץ למערכת במטרה זדונית. לדוגמה, למחוק למישהו את הדיסק סתם בשביל הקטע או לפרוץ לחברה בכדי למכור את המידע לחברה מתחרה. ההאקרים הם בדרך כלל אנשים מבוגרים והקראקרים הם לרוב ילדים, אך כמובן שזה לא קובע לכלל האוכלוסיה, אלא סטטיסטיקה מסויימת. ואלו היו 60 שניות על עולם המחשבים

Bastat

New member
שליטה ביסודות ../images/Emo35.gif

אני עובדת עם היסודות, אני הופכת חלק מהיסודות. אין לי שום כוונה או צורך לשלוט בהם..כמו שלא הייתי רוצה להשלט על ידם. אני יכולה לכוון דברים לפי רצונותיי בכל הנוגע ליסודות, אך שוב אני לא רואה בזה שום עניין של שליטה. ואם כן שליטה אז זה שליטה בעצמי, בפחדים, בחששות, בספקות, בכל מה שיכול להפריע לי להיות נקייה לגמרי לעמוד מול היסודות ולעבוד איתם מהמקום הכי חזק. אבל זו רק אני....

Bastat

New member
למה כתבת שאת אלמנה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

למעלה