שליטה חלקית

Devani1

New member
שליטה חלקית

שלום, שוב אני כאן, מגיעה לפורום פעם בהמון זמן. התשוקה לחלומות צלולים קיימת ותקופות אני יותר ופחות בזה. מקווה שלהסחף ושזה יהפוך לחלק יותר קבוע בחיים שלי.. אבל לא מצליחה. בכול אופן, התגעגעתי.

ועכשיו אגש לשאלה שלי.. אני מחצללת פעם בכמה זמן, בשיא הטבעיות אני מבינה שאני חולמת.
מה שקורה משם זה ניסיון להיות נוכחת, לשמר את הפוקוס, את החושים חזקים ופעילים. שיטת שפשוף הידיים ממש עובדת לי כשאני מתחילה לאבד את זה...
אחר כך אני מנסה שיקרו דברים אבל הם קורים בצורה מאד חלקית.
לדוגמא- ניסיון לעוף הפך למעבר בין תקרות ולא הצלחתי להגיע לשמיים.
וכשביקשתי מדמות בחלום להפוך לבנאדם שאני אוהבת.. הדמות השתנתה אבל לא הצליחה עד הסוף.
אני לא מבינה במה זה תלוי, אני מאד יציבה רגשית כשאני מבינה שאני חולמת ואני מאוזנת בפנים...

אשמח לעצות :)

אל על2

New member
היי:)

זה רק אני או שכבר דיברתי איתך? אם לא אז כנראה שזה רק אניXD קשה לשנות דברים בחלומות.. במיוחד מול העיניים.. את לא רגילה לזה שאת יכולה לשנות דברים אבל עם קצת שיטות והתאמנות כנראה שתצליחי:) ? לצעוק בחלום פקודה כמו: "אני עכשיו אעוף באוויר" או "כשאני אקרא לאיש הזה אז הוא יבוא עכשיו" ? לחשוב שמשהו יהיה מאחוריך..נניח שאת רוצה לאכול ארוחה אבל את לא יכולה כי את במדבר..את רק צריכה לחשוב ולקוות שמאחוריך תהיה מסעדה או משהו..נשמע קצת מוזר אבל זה עובד:) ? שיטה שדומה לשיטה הקודמת: לקחת דלת..כל דלת ופשוט להיכנס דרכה ברצון שכשתיכנסי דרכה תעברי למקום אחר. ? עזרים כמו..תרמיל ריחוף או מטוס פרטיXD ברוכה החזרה לפורום:) תוכלי לחזור אלינו מתי שבא לך בהצלחה!

Boglob

New member
לוגיקה היא הבעיה שלך

להרבה אנשים (וגם לי אישית) יש בעיה עם שליטה בחלום בגלל שהם לא מצליחים להשאיר את כול הלוגיקה של המציאות מאחור כשהם מגיעים לחלום, זה מונע מהרבה דברים שיכולים להתרחש בחלום לא להתרחש. הדבר שהכי מפריע זה שאפילו ספק שאתה לא מרגיש בתוכך יכול להשפיע על התוצאות.
הפיתרון הכי מומלץ זה לנסות ליצור לוגיקה חדשה לזמן שאתה בחלום, המלך בצהוב פעם אמר שהגיון בחלום לא חייב ליצור הגיון במציאות, אתה יכול להגיד משהו כמו "יש פה פינגווין, זה אומר שאני יכול ללכת על קירות" וזה בדרך כלל יפעל.
כמובן שאפשר גם פשוט להיפתר מכול שארית ספק שיש לך ואז לא באמת יהיה שום דבר שיפריע לך אבל זה יחסית קשה כי יש שאריות ספק שאתה לא תמיד יכול להרגיש.
וגם יש את מה שאלעל הציע, שזה כמה דרכים יעילות להתחמק מהצורך להתמודד מול ההיגיון שלך, השיטות האלו גם פועלות ,אני אישית מעדיף את השיטה שלי כי לוקח פחות זמן להשתמש בה, אבל שתיהם פועלות מצוין.

Devani1

New member
תודה לשניכם

אל על לא בטוחה שדיברנו בנינו אבל אני כבר מעל שלוש שנים באה והולכת מהפורום. והייתי בכנס בעברית בירושלים לפני פחות משנה... אבל התביישתי ונשארתי די אנונימית.(חח) אני אכתוב לעצמי את השיטות של שניכם ונראה מה אצליח לזכור להשתמש בחצלול הבא :) אגב, מה הסיפור עם הפרסומות בתפוז? זה מוגזם זה קופץ כל דקה וחצי ולא נותן לגלוש נורמלי.

Boglob

New member
מה לעשות

תפוז לקח פרסומות מעצבנות לרמה חדשה לגמרי, מישהו צריך להגיד להם להפסיק.

למעלה