שליטה עצמית....

שטוטוז

New member
שליטה עצמית....

התחלתי לצאת עם מישהו לפני שבוע ופשוט אני לא שולטת בעצמי,ובפעמיים האחרונות אני פשוט לא שולטת בעצמי ואנחנו...הממממ....עושים דברים.... אני מפחדת שזה יהיה קשר כזה של זיונים ותו לא...... איך אני יכולה לבדוק אותו שהוא לא כזה? ואיך בכלל אני יכולה להחזיק את עצמי?

אם אתה לא רוצה

שזה יהפוך לקשר של זיונים וזהו - אל תתני לקשר להתחיל ככה. נדמה לפי הבנתי שכבר התחלת בזה ולכן זה יהיה קשה יותר ככה... להחזיק את עצמך? come on.... אם את באמת רוצה להחזיק את עצמך את יכולה. חוצמזה אם הבחור ממש מוצא חן בעינייך - תחשבי שאת עלולה להיקלע למערכת יחסים בה הוא ימצה את הסקס איתך ויזרוק אותך. אפילו שזה תרחיש בדיוני (אולי) - זה עשוי לתת לך חיזוק. אבל שורה תחתונה - הכל עניין של רצון אמיתי ואמונה בעצמך. הכי חשוב - אל תחפשי חיזוקים דרך סקס.

magenta73

New member
ברוכה הבאה אל הלא נודע...

את לא יכולה לדעת אם זה יהיה קשר של זיונים ותו לא את לא יכולה לדעת אם הוא "כזה" או לא... את לא יכולה לדעת איך להחזיק את עצמם, ולמה? האמת...? ככה זה בחיים... הדברים לא פשוטים ולא באים עם ספר הכוונה... אבל זה מה שכיף בזה. כן, זה מבאס את התחת, אחותי, אני בסרט דומה... אבל... אני לוקחת את זה בתור למידה. אני צריכה ללמוד ללכת לאט, באיזי...אני צריכה ללמוד לא לחפש תשובות של כן ולא, כי אין כן ולא אבסולוטים, יש המון גוונים של אפור... אני צריכה ללמוד להתמודד אם זה שלא הכל ברור... תהני מהדרך, תהני מהמצב, אל תנתחי יותר מידי... קשה, אבל אפשרי...

צודקת בריבוע.......

דרך אגב ...אמרת למידה ראית את החתיך ההוא למעלה שבא עם הניק"אמנות הלמידה" אם הייתי צעירה ופנויה הייתי הולכת על זה.... קדימה בנות ...הוא מחפש קשר רציני!

magenta73

New member
נו באמת...

מחלק את התמונה שלו בכל הפורומים לפחות פעם בחודש... גם לא כזה חתיך... טעם וריח

duduamar

New member
../images/Emo45.gif

אין לי דיעה לגבי היופי שלו, אבל הפרסום החוזר ונשנה, בתדירות כזו, בהחלט משדר יאוש לדעתי.

NoamSher

New member
הלו הלו, מה נהיה פה?????????????

תרגיעו! קודם כל בתור בחור סטרייט אני בהחלט יכול לומר שהוא נראה סבבה. שנית כל - מה זה? איך אתם מדברים? קצת כבוד עצמי.

duduamar

New member
../images/Emo6.gif את עוד תתרגלי ../images/Emo13.gif

זה כמו ההודעות של "תפוז אנשים מודיע"

duduamar

New member
היה לי PHONECALL ../images/Emo13.gif

ואחרי זה יצאתי עם החבר'ה... מה קורה?

SkyWarp

New member
נשמע לי נפלא

גם משיכה מינית וגם משיכה לקשר מצדך. ואז מה אם זה יהיה בעיקר קשר מיני? קודם כל זה כייף דבר שני זה תמיד יוכל להתפתח ליותר. אל תחשבי כ"כ הרבה, זה עושים כשהמערכת יחסים בצרות, לא כשאת ברקיע השביעי.

למעלה