שלייה מעט נמוכה

זלופית

New member
שלייה מעט נמוכה

שבוע טוב לכולן,

היריון שני, תחילת שבוע 37, מאוד מאוד מקווה ללדת בחדר הלידה הטבעי בליס (אוף, מתי הם יחזרו אליי כבר כדי לקבוע שיחה עם מיילדת...
)

יש לי 2 תהיות/חששות בנוגע ללידה הקרובה - הראשון הוא שהשלייה מעט נמוכה, לפני 3 ימים הייתה 18 מ"מ מהפתח. הבנתי שיכול להיות שפחות מ- 20 מ"מ יכול להוות בעיה??
החשש השני הוא שבדיקת GBS שעשיתי חזרה חיובית, מה שאומר שאצטרך לקבל אנטיביוטיקה לווריד בחדר לידה.
האם מישהי יודעת או יכולה לשתף מנסיונה, מה הגישה הרפואית - האם שני הפרמטרים הללו עלולים להוות בעיה או עילה שלא להכניס אותי לחדר הטבעי??

* הלידה הקודמת הייתה טבעית בחדר רגיל בליס, התחילה בירידת מים בסוף שבוע 36 ולכן קיבלתי אנטיביוטיקה כל 4 שעות גם אז (זו הסיבה שעכשיו ביקשתי לעשות בדיקת GBS, כדי שהפעם במקרה הצורך, יהיה לי קייס לסרב לאנטיביוטיקה עם תשובה עדכנית של GBS שלילי
). מעבר לכך, הייתה לידה טובה מאוד, מרגשת ומשמחת

בשעה טובה

למיטב ידיעתי הפרוטוקל של ליס ב gbs חיובי הוא לתת אנטיביוטיקה ליולדת -2 מנות בהפרש של 4 שעות. אם לא מספיקים עושים לתינוק בדיקת דם ורק אם נדבק מקבל אנטיביוטיקה.
בקשר לשליה אני לא מכירה את הפרוטוקולים 20 מ"מ מצלצל לי מוכר אבל שווה לבדוק עם מנהל חדר לידה, לנסות לקבל אישור ולהגיע מוכנה עם אישור ממנו.

למעלה