שליכט צבעוני או צבע?

kitsi666

New member
שליכט צבעוני או צבע?

יתרונות? חסרונות? ומבחינת פנים הבית- טיח צבעוני או צבע? מה מחזיק מעמד זמן רב יותר?

שליכט אקרילי צבעוני משדרג את המראה

של הבית ויותר מרשים , האדריכל שלי אומר שזה ענין אופנתי וכדאי להשאר עם השליכטה הרגילה . היא גם מאוד יקרה יחסית לשליכטה הרגילה , האפשרות להחליף צבע בעתיד אינה קיימת אפשרות תיקונים של מקומות שנפגעו לא קיימת . גם בשליכטה הצבעונית המינרלית אפשרות התיקונים לא קיימת ( היא קיימת אבל זה יהיה מורגש ולא יפה ) השליכטה האקרילית היא גמישה ולכן סדקי טיח לא יראו , בשליכט רגיל צובעים יסוד בבונדרול וצובעים באופן רגיל , כמו בתוך הבית, אפשר לעשות תיקונים מקומיים . סדקי טיח ומבנה יראו, כך שאם יהיו סדקים יהיה צורך לתקן אותם . אפשר לשנות צבעים לאחר כמה שנים . המחיר הרבה יותר זול . אם בוחרים צבעים שהם יותר חזקים מ לבן אוף וייט או קרם זה לא נראה יפה , אם רוצים צבעים כהים יותר רק השליכטה הצבעונית האקרילית מתאימה .

לב אביב

New member
אני מראשל"צ

כך אשמח לקבל שם של מישהו טוב (ולא יקר) מהאיזור. אפשר גם מתל-אביב...

בינא

Member
האם הכוונה ליעוץ עיצובי או טכני?

אם הכוונה ליעוץ עיצובי, ניתן להמליץ על אדריכלית פנים טובה. אם מדובר על יעוץ טכני, נדרש מהנדס חשמל.

לב אביב

New member
יותר יעוץ עיצובי

למשל, תקרת הסלון שלנו אמורה להיות גבוהה (4.5 מ') - האם להאיר את הסלון רק מלמעלה או להציב נקודות תאורה היקפיות. עוד למשל - נישות שונות בבית או את חדר השינה שלי (24 מ')... בקיצור, אני צריכה מישהו שימליץ לי איך להאיר את הבית - פנים וגם חוץ, בצורה דקורטיבית אבל גם אפקטיבית - ולא איפה למקם שקעים ומתגים... תודה.

למעלה