שלילי גדול וחזק

noabuba

New member
שלילי גדול וחזק

אחרי 3 הזרעות שנכשלו התחלנו הפריות. סבלתי, כאבתי היה לי גירוי יתר של השחלות ובסוף קיבלתי תשובה שלילית.

למעשה כבר ידעתי עוד לפני הבדיקה ברגע שראיתי את הדימום מגיע, ידעתי שהמחזור בא ואין ספקות.

בבית יש לי ילדה מהממת מהריון טבעי לחלוטין. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה בטח הייתי מתרסקת. כבר 3 ימים שאני מדחיקה, הכל בסדר משדרת

שהכל כרגיל ובאמת עולם כמנהגו נוהג הכל כרגיל אבל בפנים אני בוערת, כואב לי ואני לא מבינה למה. אם הכל היה בסדר למה זה לא נקלט אז בינתיים אני בהפסקה , עוד חודש נתחיל שוב ואני לא יכולה לחמוק מהמחשבה מה עם זה לא יצליח??

yomyom365

New member
היי יקירה

גם אני אחרי 3 הזרעות ולפני כמה ימים עשיתי את הרביעית....
וגם אני עברתי היריון ראשון טבעי ללא טיפולים.
מבינה את הרגשתך שפתאום יש עיכוב ולא מצליח ...וצריך להתחיל במסע הזה שכבר חשבנו שאין בעיות בגלל הפעם הראשונה.
אני כעת החלטתי לאחר ההזרעה הזאת שאם לא יצליח אולי כדאי לעשות בירורים ובדיקות נוספות לפני שאחליט אם לעבור להפריות או להמשיך בהזרעות.
האם עשית צילום רחם ?

שולחת לך חיבוק גדול וכל כך מבינה את הרגשתך.
מותר לכאוב ..זה לא קל להכיל מה שאנחנו עוברות.
אחרי זה קמים וממשיכים. כי יש לנו מטרה ונעשה הכל להשיג אותה.

noabuba

New member
היי

בהצלחה!! מאחלת לך שזאת תהיה ההזרעה הרביעית והמנצחת.

עשיתי צילום רחם הכל היה תקין. אני יודעת שאני חייבת לקום ולהמשיך וכך אעשה אבל העצבות הזאת והכישלון הזה כל כך כואבים

anguly

New member
ֻ

אף אחד לא יודע למה זה לא מצליח.
מה שכן יודעים הוא שגם אצל מי שאין בעיות בערך מחצית מהעוברים לא תקינים גנטית, ולכן גם אם הכל הלך טוב זה עדיין לא מבטיח הצלחה.
מאחלת לך שבפעם הבאה תזכי בעוד אושר כמו שיש כבר יש לך

למעלה