שלילי לי

שחר חדש

New member
שלילי לי ../images/Emo46.gif

אלא מה? חשבתי שאתרסק לגמרי, אבל איכשהו, התרגלתי. נראה לי בלתי אפשרי לקבל חיובי. לא קיים. כבר עשיתי מליון בדיקות הריון בחיי הקצרים - נדא. אבל הפעם, בכל זאת - המחזור לא מגיע. לגמרי לא מגיע. אנחנו עומדים בפני עליית מדרגה (בדיוק גילו עוד בעיות זרע) ואני חשבתי לעצמי, שהנה זמן מתאים להכנס להריון. כבר דמיינתי לי איך במקום להראות לרופא את תוצאות בדיקת הזרע האחרונה ולדון ב"מה הלאה" אני אתן לו לראות את הבטא החיובית והשחצנית שלי, ואשאל אותו אם הוא מוכן לעשות מעקב הריון. אבל הבטא שלי מתעכבת, היא עסוקה עם החגים. ואני נשבעתי ביני לביני, שאם זה יקרה פעם ובדיקת הדם תראה בטא חיובית, אני קונה 3 ערכות שתן, ומשתינה עליהם, כך שאראה, ולו פעם אחת - שני פסים. תודה לכל המעודדות מלפני יומיים (כשעוד דחיתי את הקץ), שחר.

מצטרפת לשליליים... ../images/Emo7.gif

נורא מצטערת, שחר, על השלילי שלך, ולאות הזדהות... גם אני שלילית! ומבואסת נורא, כי בחודש הבא בעלי בחו"ל ונוכל להתחיל הזרעות רק באוקטובר. יש למישהי הצעות איך להעביר את הזמן עד אז?

עמית@

New member
אוף אוף- מיכלי!

חשבתח עלייך וניסיתי לכתוב לך, הדואר שלי קרס. איך להעביר את הזמן.. אין לי פתרונות, את מוזמנת לחלוק איתי בהפסקה הכפויה שלי.

מצטער לשמוע עבור שתיכן

הפרום בזמן האחרון שקט והשתיקה מהדהדת בגלל השליליים נורא מקווה לשינוי מגמה (כאילו שזה תלוי במישהו מאיתנו) ולחיוביים ליאור

שחר חדש

New member
סוכריה, מצטערת בשבילנו

עם השכן, אולי?????????. סתם. הומור עלוב של מיואשים. עד תחילת אוקטובר או עד סוף אוקטובר? מבחינת הלו"ז את מפסידה הזרעה? (יוחזר הבעל לארץ!!!!!!!!!!!!). כל כך מבינה אותך - אני זוכרת איך פעם כשבעלי היה במילואים, קמתי בארבע לפנות בוקר ונסעתי עד צאלים כדי לקחת אותו להזרעה. רק משעות הנסיעה המוגזמות הביציות והזרעונים התעייפו. ובכל מקרה, אני בעד שתנצלי את פסק הזמן לפנק את עצמך, בכל דרך שאת יכולה. כך שתהיי נמרצת ביותר לקראת ההזרעה האאאאאאאחחחחרררררונננננה. שחר.

הפינוק הכי טוב זה שהוא יהיה פה...

זה תמיד יוצא בזמן הכי לא מתאים כשהוא נוסע (והוא נוסע הרבה). כמובן שתמיד על הביוץ, אם יש לי יום-הולדת באותו חודש - זה יצא על יום ההולדת שלי, במאי זה יצא (כמובן) על בר-המצווה של אחי... עם הנסיעה הזו הוא כבר נזהר ושאל אותי מראש מתי אני "מרשה" לו לנסוע. נתתי לו תאריכים מדויקים - יש שתי חתונות החודש והוא חייב להיות בשתיהן, והוא חייב להיות פה ביום-כיפור, והכי חשוב שהוא יהיה פה לביוץ... ואז, (שוב, כמובן), המחזור שלי הקדים בחודש שעבר וכל החישובים ירדו לטמיון. השכן שלנו הוא לא אחד שאני רוצה ממנו חצי מהגנים של הילד שלי. מצטערת, מעדיפה לחכות. וההמתנה היא עד אמצע אוקטובר. נו, לפחות לא יהיו לי תירוצים לדחות עוד את התזה.

שחר חדש

New member
סוכריה, הצלחת להעלות בי חיוך

וזה הרבה מאוד היום. תוודאי שהוא יהיה בלידה... ולגבי התיזה - חשוב מאוד! שירד לך מהלב! זה מסוג התיקים, מפריעי הפוריות.

הוא כבר חשב ../images/Emo62.gif

איך לשנות את הנסיעה של מאי (מרוב שהיה בטוח שהחודש הצלחנו...). נו, לפחות זה. והתזה שלי - כל פעם יש עניינים "פעוטים" שעומדים בדרכה... בהתחלה המנחה שלי מת (מצדיק דחיה, לא?), אח"כ התחתנתי (ומה יכול להיות יותר מוצדק מזה?), אח"כ אבא שלי נפטר פתאום (וכמובן שעזבתי הכל, מה זה תזה לעומת אבא), וכשכבר חזרתי לעניינים וקיויתי שעכשיו אוכל לדחות את התזה שוב בגלל הריון ולידה, התחלנו עם ענייני הפוריות... אז זהו, החודש אין תירוצים, עד אמצע אוקטובר אני גומרת את התזה. מ ב ט י ח ה

שחר חדש

New member
נשמע כמו תקופה לא קלה בכלל... ../images/Emo10.gif

אם את לא יכולה לעשות לנו נחת עם חיובי החודש, תעשי לנו נחת לפחות עם התזה (וצריך פורום תמיכה גם לזה!!!!!!!). אעקוב אחרייך! ובנתיים - שיהיה לך רק טוב! שחר

בואי אלי, בעלי במילואים

גם אלי כופים חופשה. והרופא כבר בישר שהחודש אין סיכוי לחיובי

דנדשה

New member
../images/Emo7.gif עצוב לי כל-כך בגלל שתיכן

אני ממש ממש מצטערת
מאחלת לשתיכם שחר חדש וסוכריה על מקל שאחרי החגים יתחדש הכל יתחדשו ויבואו ימים של בטא שעולה ועולה ומכפילה את עצמה
דנדשה.

באבו

New member
לאות הזדהות.. ../images/Emo38.gif

גם אני החלטתי שאם הפעם זה לא הולך. (הזרעה ראשונה) אני עושה הפסקה עד חנוכה!! למרות שבעלי לא בחו"ל, ואפילו לא עושה מילואים, והוא בעד להמשיך.. אז ככה, בשביל להיות בסדר איתכן - אני מצהירה שאני מזדהה איתכן, ובגללכן עושה הפסקה... תאכל´ס - נמאס לי קצת מהכל - צריכה לנשום!!!!!! תשמעו קטע: אתמול שמעתי איזה סיפור: אחות של חברה טובה שלי ניסתה להביא ילדים במשך 8 שנים.. יש לה חצוצרה סתומה, ועוד מלאן פרובלמות... מלא!!! אמרו לה שאין סיכוי שהיא תצליח.. היא לא ויתרה. אבל מה, אחרי 8 שנים, עשתה הפסקה של חודשיים.. בחודשיים האלה, בלי שום טיפול!!
היא נקלטה בתאומים, בן ובת שהיום בני שנה וחצי. מעלפים!!!!! מסקנה? דחוף הפסקות מי שמרגישה צורך...

שחר חדש

New member
באבו,

תודה על ההזדהות. מקווה שתהיה לך חופשה פוריה(גם אני מכירה - שני סיפורים כאלה!!!). אני, למעשה, בחופשת הזרעות כבר חצי שנה (אחרי הריון כימי), טבעי , כפי שאת רואה, לא ממש הלך לי... איכשהו, נעשה את זה בסוף!!!!!!!! שחר.

עמית@

New member
מצטערת שחר, זה היה זמן

אידיאלי להכנס להריון, אבל מה לעשות, לא מסתדר לנו על פי הרצון והצורך מקווה שההמשך לא יכזיב

יעל@

New member
שחר יקרה ../images/Emo24.gif

למרות שאולי אנחנו קצת מתרגלות לשלילי, האכזבה היא תמיד קשה. אולי עכשיו שיודעים מהי הבעיה אפשר לנסות ולטפל בהתאם. שולחת לך חיבוק גדול, יעל

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שחר ../images/Emo24.gif סוכריה

משום מה שנראה לי שכולם מנערות פה את השלילי של סוף השנה. מה קורה כאן, מישהו עושה מכירת חיסול של החלומות שלנו? זה תמיד לא בזמן, ותמיד לא במקום, ותמיד משבש תוכניות. אז הנה הרעיון שלי לשנה הבאה
כוווווולן נכנסות להריון וזהו, סוגרים ת´בסטה מחסלים את הפורום
, ועד אז נתנחם בטמפונים
תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה
נועם

למעלה