שלילי לי

דינדה

New member
שחר וסוכריה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על השלילים. מבינה כל כך. מאחלת לכן שהנה אחרי החגים תבוא התחלה חדשה ומוצלחת ששחר חדש ואופטימי יופיע ושהשנה תהיה מתוקה ונחמדה כמו סוכריה !

הרמוניה

New member
לשחר וסוכריה על מקל ../images/Emo60.gif

השבלול זה בשביל להביע את עמדתי הנחרצת נגד העיכובים שבכניסה להריון(הזרע בפרוש אמור לנוע מהר יותר-גם אם הוא בעיתי). אני מציעה להחרים את אוגוסט-חודש השליליים ולהחליט שאנחנו מצליחות בחודש הבא(ומה זה כבר משנה אם זה ספטמבר או אוקטובר). שולחת הרבה אהבה וקצת קסמים שכל כך דרושים לנו
הרמוניה

מרב.

New member
שחר, סוכריונת

עצובה לשמוע- מה יש בימים האלו שכל כך מתעקשים פה להביא שליליים אחד אחרי השני? האם אלו הימים הנוראים??? מקוה בשבילך שחר- שבחודש הבא תטביעי את כל הערכות שתמצאי לנכון לקנות בתוך דלי של פיפי
וסוכריה- איזה רצף אירועים מזעזע שמנע ממך לעשות את התזה (אני הייתי רואה בזה סימן ואות משמיים שלא צריך לעשות אותה, אבל אל תתייחסי לעצלנית שכמוני..) מקוה שאכן תשקיעי את עצמך בסגירת קצוות ומטלות מהעבר ותתפני לטפל בהווה (הרי עוד מעט הבטן התופחת תפריע לך לכתוב..)
לשליליות יום רביעי
מרב

אולה *

New member
שחר, אני מצטערת. ../images/Emo4.gif

אין שלילי יותר כואב מהאחרון. אבל אז הזמן עובר, ושוב יש תקווה, וחוזרים למסלול. ובסוף המסלול מחכה המתנה הכי הכי יפה - תינוק.
אולה.

love joy

New member
סוכריה ושחר ../images/Emo24.gif

אז זהו, הוכרז כבר רישמית שאוגוסט זה חודש ללידות בלבד (וזה נכון ססטיסטית) אבל לא לתחילת הריונות. שנה חדשה עומדת בפתח שונה טובה ומתוקה עם שמחות בלב וצרחות (של תינוקות) ביד. נכון שעכשיו קצת (אפילו הרבה!) אבל אוטוטו תבוא שנה חדשה מלאה הפתעות טובות ומתוקות. בהצלחה לכולנו LOVE JOY

שחר חדש

New member
אז ככה פיצינו אותנו ../images/Emo66.gif

ישבנו לנו בגג ביתנו עם בקבוק שרדונה צרפתי, מיושן בחבית עץ אלון משובח. שנת 93, וגבינה מסריחה מסריחה בסגנון פרובנס. ישבנו, ובהינו בירח הכמעט מלא, ותהינו אם הוא מחייך לו לקראת השנה החדשה או שמא הוא עצוב בשבילנו. היה זוגי מאוד. ואם כבר הזכרנו יין - אחד הדברים שקשים לי מאוד, בתור חובבת יין דגולה, הוא נקיפות המצפון ותקופות ההתנזרות הארוכות מיין. מילא, בשביל עובר, אבל בשביל כלום? שלום שנים? תודה תודה תודה על כל המילים החמות, המאחלות, התומכות. שחר.

יפעתי&

New member
שחר וסוכריה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

כל כך מקווה בשביל שתיכן שזה יבוא ומהר ושתתחילו שנה חדשה עם הרבה תקווה בלב ובטן מלאה... מחזיקה אצבעות לפעם הבאה... שתהיה שנה טובה ומתוקה

../images/Emo7.gif בוכה בשבילך.

אבל אל תתרגלי לשלילי. יגיע החיובי. אולי החיובי מתעכב כי הוא רוצה לשפר את השי לחג. תמיד עדיף מאוחר יותר וטוב יותר. אלו הם 40 יום ששערי השמים פתוחים לתפילותינו, יתר על מידה. אני זועקת בשבילך: די, נמאס שחר עברה את הניסיונות. הגיע הזמן להריון. מקוה שהשנה תהיה השנה שלך, וכבר בחודש תשרי תבחיני בכך. שנה פוריה. שרה

"אחרי החגים" ../images/Emo74.gif

נראה לי שכל הפורום עכשיו בפגרת חגים וישר אחרי החגים כולנו מתנפלות על הטיפולים, הבדיקות והזריקות ואח"כ מפציצות את פורום אחרי בשאלות של הריוניות "ירוקות", ובערך ביוני/יולי נביא אותה במבול של תינוקות מושקעים במיוחד. אמן ואמן ו-
שחרית וסוכריה - מצטערת וכואבת איתכן את השלילי ולוואי שזה יהיה האחרון.
- נילה

טלי2

New member
שחר וסוכריה ../images/Emo20.gif

מי יתן והשרשרת השלילית תפסק, ושבמקומה תתחיל שרשרת של "חיוביים" , ששחר חדש יפציע לשחר וסוכריה תוכל לטעום את טעמה המתוק של הצלחה, מקווה רק לטוב בשבילכן ובשביל כולנו

מיכל ק-ש

New member
שחר וסוכריה, אין הרבה מה לומר, אז..

גדול של הבנה והזדהות. ושיהיה בהצלחה לכולנו החודש!!! נראה לי שכולנו נסכים לקבל את ה-
לראש השנה גם אם היא תגיע קצת באיחור...

למעלה