אוווווייישששש,כל כך קיויתי בשבילךשליליג'וד
שליליג'וד
קבלישליליג'וד
והנה הקישור לסיפור שהבטחתיקבלי
לא רוצה להגיד שום דבר מעבר למה שאמרו לך. זה כל כך קשה להסתכל קדימה על הטיפול הבא. מישהי שלחה בשבוע שעבר בפורום פוריות סיפור יפה (אולי אחר-כך אשלח קישור) על כך שכל שלילי מקרב אותנו אל הפעם המסויימת שבה זה כן יצליח. והיא קרובה...
מאוד מתחברת לסיפורוהנה הקישור לסיפור שהבטחתי
שלשום כתבה אותו מישהי בפורום פוריות ואני חושבת שהסיפור מקסים.
ברוכה הבאה למעונינו הדל. מצטערתמאוד מתחברת לסיפור
כאמא לשתי בנות מטיפולים, ירדתי לבדוק שהן בסדר (כעת 5 לפנות בוקר) ומצאתי את עצמי בפורום הזה פתאום. אני מאמינה שכנראה הייתי צריכה לעבור את הדרך כדי להעריך את מה שיש ולהגיד תודה..
ורדהוהנה הקישור לסיפור שהבטחתי
שלשום כתבה אותו מישהי בפורום פוריות ואני חושבת שהסיפור מקסים.
הי ג'ודורדה
בבני השני זכיתי בעסקה העשירית, אך מאז עברתי 16 עסקאות נוספות בלי לספור את המוקפאים, שחוץ מכאב לב אחד גדול לא הניבו כלום. אני מודה כל יום על מה שכבר יש לנו ומתלבטת אחרי כל כך הרבה שנים אם כדאי להמשיך,מתחילים להיגמר לי הכוחות. לגבי הסקר שלך עם השנים בעלי הבין שאני צריכה להיות קצת לבד, מידי פעם הוא מחבק ומלטף סה"כ גם לו מאוד כואב. ולסיום שאלה פיננסית, איך מקבלים החזרים מכללית מושלם. ג'וד
תודה לכולכן עלהי ג'וד
מצטערת בשבילך, אני אמנם "רק" אחרי 8 נסיונות כושלים בסבב הזה וכעת בהפסקה אבל מאד מבינה אותך. ובאשר להחזרים (כללית מושלם) המסמכים הדרושים הם (רק מסמכים מקוריים אז שמרי לך העתקים): 1.צילומי ת.ז. שלך +של בעלך+הספחים עם שמות הילדים. 2. מכתב מבי"ח בו הנך מטופלת המסביר מדוע עליך לעבור טיפולי פוריות. 3. סיכומי אשפוז+שחרור. 4. קבלה על הכסף (הרב) ששילמת. אני צרפתי גם מכתב מלווה עם פרטי האישיים ופרטי חשבון הבנק אליו יש להעביר את התשלום, וכן עבור מה אני תובעת את ההחזר ושלחתי את התביעה בדואר רשום. התשובה (והכסף) מגיעים תוך חודש ימים. הסכום המוחזר הוא עד 5,700 ש"ח לטיפול. אני חושבת שבכל מקרה כדאי לך ליצור עימם קשר ולבדוק אם דרושים עוד מסמכים 700 707 700 1 וחוצמזה נקווה שהטיפול הבא יהיה האחרון. הילה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.