שלילי

מצב
הנושא נעול.
יקרתי קבלי ../images/Emo24.gifענק

יקרתי קבלי
ענק
כ"כ רוצה להיות לידך לחבק ולומר שאין ספק שפעם הבאה תעבוד ובמקום אני במרחק אוקינוסים שלמים
תחזיקי מעמד, תבכי, מותר, ואח"כ תחבקי חזק את האוצרית שלך כי בקרוב מאוד תסדרי לה את האח\ות המושלם. שלך איריס

תודה ../images/Emo140.gif

תודה

זה כל כך עוזר. האמת היא שכשקיבלתי את התוצאה בצהריים (הייתי בעבודה) בכיתי-איך לא, אחרי השאיבה החלטתי שאני מספרת בעבודה על מה שאני עוברת וקיבלתי המון תמיכה,היום עזר לי מאד שכולם ידעו ,קיבלתי המון חיבוקים,ניגבו לי את הדמעות ועודדו אותי. עכשיו אחרי שהדמעות יבשו אני מרגישה מין הקלה,מההחזרה ועד היום שקיבלתי את התוצאה הייתי בלחץ אדיר ועד כמה שניסיתי לא לחשוב על התוצאות אי אפשר שלא(מזכיר לי שבזמנו עברתי סדנה שבה נתנו לנו דוגמא כמה שקשה לשלוט על מחשבות "אל תחשוב על לימון צהוב" ופתאום אתה מוצא את עצמך לא חושב על דבר מלבד על..."לימון צהוב").
החיכיון זה החלק הכי קשה בכל התהליך,עברתי יחסית בקלות את ההזרקות ההשכמות וגם לפני השאיבה לא חששתי יותר מדי,אבל לחכות... ועכשיו שאני כבר יודעת שזה לא ,אני מתחילה לחשוב על להתחיל שוב מחדש.

העין ה 3

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע

אוף, זה לא פייר!!! זהו, ככה אני מרגישה היום. יש כאלה שלא יודעות להעריך את הפלא הזה ששמו הריון ולידה, ואילו אנחנו צריכות לעבור שבעה מדורי גיהנום בשביל לזכות בהריון המיוחל. אוף!!!

שולחת לך מעל דפי האינטרנט../images/Emo24.gif

שולחת לך מעל דפי האינטרנט

גדול ומוחץ. אני לא יכולה לנגב לך את הדמעות, אבל אני יודעת שיש מספיק שיעשו זאת בשבילי. אין מילים שיעזרו, אבל מקווה כי ההרגשה על תחילת טיפול חדש עם כל האופציות שטמונות בו, יעודדו אותך במעט. שולחת נשיקות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה