שלילת קיומה של אח"א - כן או לא?
כותרת ההודעה הראשונה שפתחה את הדיון על אח"א היתה: "האם אח"א נחוץ?" ומנהל הפורום המוסתר אף הזדרז להציב קישור בפורום החדש שנפתח באורט. קצת קשה לי להבין מדוע החלטת שאח"א חשובה והיא צריכה להתקיים? האם זה בגלל התגובה שלי? אם כן, טוב שהגבתי כך
בהמשך דבריך קשה לי למצוא החלטיות בדעותיך. מצד אחד אתה כותב שלדעתך אח"א צריכה לעבור שינוי (איזה שינוי בדיוק? סגירת הסניפים בארץ? לא פירטת) ומצד שני אתה ממשיך וכותב שלא תהיה לך בעיה עם כל החלטה שתהיה לאח"א. לאן אתה חותר בדיוק? טעית בכך שאין ביקורת באח"א. באח"א יש ועדת תקנון, הנהלת חשבונות בשכר, ועדת ביקורת ורואה חשבון. בסופו של דבר הכל מדווח לרשם העמותות, ולמיטב ידיעתי לא התקבלה ביקורת מאת רשם העמותות. התוצאה היא שכבדי שמיעה שאינם יודעים עובדות על אח"א זורקים דברים לחלל האויר בציפיה לקבל תשובה, ואחר-כך מתמרמרים כשלא עונים להם ו"מאשימים" את אח"א באי קבלת ביקורת גלויה. כחבר מרכז אח"א לשעבר וכמי שפעל לפחות בחמישה סניפים ברחבי הארץ אין לי עניין להתחיל לענות באינטרנט לכבדי שמיעה שאינם רוצים לשלם דמי חבר לאח"א. אם אינך משלם דמי חבר לאח"א, מה כל כך משנה לך מה קורה בתוך אח"א?
כותרת ההודעה הראשונה שפתחה את הדיון על אח"א היתה: "האם אח"א נחוץ?" ומנהל הפורום המוסתר אף הזדרז להציב קישור בפורום החדש שנפתח באורט. קצת קשה לי להבין מדוע החלטת שאח"א חשובה והיא צריכה להתקיים? האם זה בגלל התגובה שלי? אם כן, טוב שהגבתי כך