שלישיה טריה שצילמתי היום

Aviation Addict

New member
אהבתי במיוחד את הראשונה ../images/Emo13.gif

itzik shpitzik1

New member
תמונות יפות ושאלה.

היכן עמדת כשצילמת ובאיזו מצלמה מדובר? אופס..שתי שאלות.

2 תשובות..

1 צולם מפארק מנחם בגין בת"א היכן שהסקי מים בכבלים. המצלמה היא ניקון D-100

itzik shpitzik1

New member
זה לפורום צילום אולי אבל בכל זאת...

איך קיבלת כזה קירוב אם אין לה זום ? עברתי על המפרט שלה וחצי מהדברים שם לא הבנתי מה שכן הבנתי זה את המחיר המפחיד אבל התמונות בהחלט מצדיקות.

uri ba

New member
היא DSLR

זה אומר שאין לה "זום" יש לה חור שעליו אתה מבריג עצמיות. אתה יכול זוית רחבה אתה יכול טלה. אתה יכול להרכיב פריים ואתה יכול זום.. זה נותן לך את מירב השליטה.. במקרה זה הוא בחר להרכיב עצמית טלה-פוטו (סביר להניח שזום) מה זה היה אלי? 80-400? וד"א זה לא התמונות זה הצלם, ובתעופה אין כמו אלי. אלי אולי כדאי שתעלה כמה תמונות מהZ1 שיראו על מה אני מדבר

אל תצטנע אורי. התמונות שלך הרבה

מעבר לעוד תמונות " סטנדרטיות" של מטוסים.. ורמתם גבוהה. ובאשר לשאלתך לגבי העצמית. במקרה זה צולמו עם עדשת 70-200 כשכופל X 2 עליה. ומה זה ה Z1 ? לא נפל לי האסימון :) ולך איציק שפיציק אחרי ההסבר של אורי, אני מניח שהבנת במה מדובר. העדשות הן אלו שעושות את העבודה, המצלמה קצת פחות.. ככל שאורך מוקד העצמית שבידך גדול יותר... כך תוכל להתקרב יותר לאובייקט המצולם. למשל - תצלם עם עצמית שאורך המוקד שלה 100 מ"מ.. או בעצמית שאורך המוקד שלה 200 מ"מ.. בעצמית של ה 200 מ"מ האובייקט יהיה גדול פי 2 בתמונה מאשר אם תצלם בעדשת 100 מ"מ..

uri ba

New member
מדברים על מחיר מפחיד

אתה רוצה לחשב כמה עלו התמונות הללו? D100 - גוף 8000 ש"ח 70-200 2.8VR - זיל הזול 12,000 ש"ח מכפל X2 - ממש כלום 3000 ש"ח סה"כ 23K + אלף על תוספות (תיק, כרטיס זיכרון ושות')

למעלה