שלישייה

turangaleela1

New member
שלישייה

יש לי רעיון שמסתובב בראש כבר הרבה זמן. אני רוצה לעשות שלישייה עם בן זוג שלי ועוד אישה.
כלומר, בגדול מעדיפה עוד גבר אבל יודעת שזה אין סיכוי (כרגע). לכן עדיף להתחיל עם עוד אישה ומשם להמשיך.

איך הייתם ממליצים לי להעלות את הנושא מולו? אני רוצה לנסות ומצד שני מאוד חוששת. גם מהעלאת הנושא - מפחדת שהוא יחשוב שאני לא מרוצה מחיי המין שלנו או משהו.
וגם שאעלה את הרצון אבל עם הזמן אבל שזה יהיה לי קשה מדי לראות אותו עם עוד מישהי. ואז ארגיש מוזר פתאום לבטל הכל

Aיש

New member
תראי אני לא מכיר את בן-זוגך ולכן אי-אפשר להמליץ ספטציפית

אבל כדי שיהיה סיכוי כלשהו להצלחה, ושאף-אחד לא יפגע בסיטואציה הזו דרושה המון פתיחות. מה שזה אומר זה שהשיחה לא צריכה להתחיל מלדבר על שלישיה, אלא על מאיפה שזה נובע ולאן את מקווה שזה ילך.
&nbsp
* כלומר, למה למעשה את רוצה שלישיה? את רוצה שהוא לא ירגיש שהוא לא מספק אותך, אבל אם לא תתני סיבה אחרת זה כנראה ירגיש לו הדיפולט.
&nbsp
* לאן את רוצה שזה ילך, והאם את בטוחה בכיוון. כלומר מה המטרה? האם שלישיה אם בחורה תספק אותך? או שהמטרה הסופית היא שלישיה עם עוד גבר ואם זה לא יגיע לזה בסוף את תהיה מתוסכלת. אם את חוששת כפי שציינת זה חשוב גם להגיד. זה בסדר לא להיות בטוחים במה רוצים אבל הצד השני חייב לדעת שאת לא בטוחה.
&nbsp
על הדברים האלא רצוי קודם שתחשבי בעצמך ולאחר מכן שתשתפי עם בן-הזוג, ואז ביחד תוכלו לקבל החלטה האם זה מתאים לכם. אישתי גם הייתה מעוניינת בשלישיה, אבל לי זה לא התאים, בדיוק מהסיבה שרשמת. לחשוב על לראות אותה עם גבר אחר לא עושה לי טוב כל-כך... (היא גם הייתה מוכנה לשלישיה עם אישה נוספת, אבל מכיוון שזה סוג של פשרה בדרך אני לא מעוניין) רק שיחה פתוחה תאפשר את זה, אבל את צריכה להיות מוכנה לזה שזה לא בהכרח יקרה.

Sharoman

New member
אם אתם מספיק זמן יחד אתם אמורים להכיר טוב מספיק

ולהרגיש מספיק נח זה עם זו כדי לדעת שמחשבות כאלה קיימות גם אם הן בהכרח ממשיכות הלאה למשהו מציאותי יותר.
קודם כל אני מסכים לגבי עניין הפתיחות ובצורך שהוא מהווה, אבל מצד שני השאלה היא אם את מוכנה לערב אישה נוספת רק בשביל לנסות לשכנע אותו להכניס גבר מאוחר יותר או משום שזה באמת מושך אותך?
כי אם כל מטרתך היא לתמרן אותו להסכים להעדפה שלך חשוב שתכירי בעובדה שייתכן שזה לעולם לא יקרה משום שיכול להיות שהוא לא מרגיש בנח לחלוק אותך עם גבר אחר או שפשוט לא רוצה להיות מעורב עם גברים בשום צורה מינית.
שזאת למעשה סיבה נוספת להיות פתוחה איתו.

בזמן סקס..

תלחשי לו שאת מפנטזת על כך וכך ותראי אם זה מדליק אותו.
אחכ אפשר לפתוח את הנושא ולראות אם מתאים לעבור לשלב המימוש.
עצה שלי: לאט לאט.
אפשר בשלב ראשון רק להתמזמז עם עוד מישהי ולראות איך זה מרגיש. לא חייבים ישר לקפוץ לסרט פורנו.

עיסוי

אולי להתחיל בעיסוי שלך ע"י מעסה שבן זוגך נמצא בחדר....
תתאמי עם המעסה מראש מה הגבולות .

למעלה