שלישיית אגמון החולה
S steiff New member 5/11/18 #7 יותר מדי סבך מחוץ לפוקוס שלא תורם לקונטקסט של ציפור בסבך. אפשר היה לטעמי לוותר על כל החצי הימני של התמונה מבלי לאבד כלום מהמסר.
יותר מדי סבך מחוץ לפוקוס שלא תורם לקונטקסט של ציפור בסבך. אפשר היה לטעמי לוותר על כל החצי הימני של התמונה מבלי לאבד כלום מהמסר.
S steiff New member 5/11/18 #6 זו הכי מעניינת ודווקא בגלל הרזולוציה והרעש שמוסיפים גוון פסטלי כמעט אבסטרקטי. הפרפר והשקנאי מבוצעים יפה טכנית ומבחינת קומפוזיציה אבל זו תמונה תיעודית לספר טבע. לא לגלריה.
זו הכי מעניינת ודווקא בגלל הרזולוציה והרעש שמוסיפים גוון פסטלי כמעט אבסטרקטי. הפרפר והשקנאי מבוצעים יפה טכנית ומבחינת קומפוזיציה אבל זו תמונה תיעודית לספר טבע. לא לגלריה.
E e zi New member 5/11/18 #8 לגבי 1 ו-3 דעתי כדעתך העליתי אותם, כי זה מה שאנשים אוהבים לראות, להגביר כאן את המומנטום של העלאת התמונות. תמונה 2 ותמונת האקסטרה מעניינות אותי, אישית, יותר.
לגבי 1 ו-3 דעתי כדעתך העליתי אותם, כי זה מה שאנשים אוהבים לראות, להגביר כאן את המומנטום של העלאת התמונות. תמונה 2 ותמונת האקסטרה מעניינות אותי, אישית, יותר.
D dudi4321 Active member 6/11/18 #9 נתקעת בפורום הלא נכון מסיבותיך למרות שכבר נרגעו הרוחות והמהמהפך כמעט שבוטל. תחזור לפורום צילום אמנות. נראה לי שרק ששטייף ואתה תקועים בפורום ציוד צילום עם תמונות אומנותיות. ההודעה גם לשחר. שחרר.
נתקעת בפורום הלא נכון מסיבותיך למרות שכבר נרגעו הרוחות והמהמהפך כמעט שבוטל. תחזור לפורום צילום אמנות. נראה לי שרק ששטייף ואתה תקועים בפורום ציוד צילום עם תמונות אומנותיות. ההודעה גם לשחר. שחרר.