שלישיית דיווחים קצרים מהימים האחרונים

פרונטו

קיבלתי שובר מתנה מתלמידים לרגל סיום קורס לפני כמה חודשים שהיה תקף למבחר לא רע של מסעדות (ביניהן קיטשן מרקט, משייה, פרונטו, קלארו, טאיזו ועוד). במקור רצינו ללכת למשייה אבל לא היה מקום בשעה שרצינו אז החלטנו על פרונטו. השובר מקנה פשוט כסף לארוחה במסעדה ללא מגבלות על תפריטים או בחירת מנות.

הגענו בשעה 21:00 והמסעדה הייתה בתפוסה יחסית מלאה. ישבנו על הבר. השירות היה מצוין ולא מעיק. פרנקל נראה עובד במטבח ובכלל נראה שהמקום עובד כמו שצריך.
הבחור לא היה רעב במיוחד והעדיף אחרונות במקום ראשונות.
הוא החליט לקחת ניוקי בחמאה חומה עם קייל, צנוברים, פטריות שימג'י וקרם פרש. היו גם עגבניות לחות במנה. מסתבר שהרבה חמאה גורמת לבחור לאהוב קייל והוא מאוד נהנה מהמנה. ממה שטעמתי היא הייתה טובה מאוד. ניוקי קטנים, עשויים כמו שצריך, כל השאר היווה משחק מרקמים מצוין שהפך את המנה למעניינת.

אני הזמנתי ריזוטו מח עצם עם במיה ושקדי עגל. השקדים היו עשויים מצוין, הבמיה לדעתי הייתה תאילנדית לפי הגודל, לא הייתה רירית והייתה יופי של תוספת. מנה כבדה ועשירה אבל נהדרת.

לקינוח רציתי את עוגת המייפל שמופיעה להם בתפריט אבל לא היה ולפי הבחור שטיפל בנו הוא גם לא יחזור. במקומו לקחנו עוגת שוקולד מנג'רי - עוגת שוקולד חמה עם גנאש רוזמרין וגלידת מסקרפונה - הגלידה לא הייתה עשירה מספיק והמסקרפונה לא הורגשה בה, גם לא הרגשתי את הרוזמרין, אבל זו הייתה עוגת שוקולד חמה טובה מאוד.

הזמנו גם את הבראוני פולי קקאו שהגיע עם גנאש אספרסו, בונבוני בייליס וגלידת ביסאקליה וולרונה. הגלידה הייתה מוצלחת יותר (טוב, ולרונה), הבונבונים היו נהדרים והבראוני היה טוב.

כולל פטיט סירה של מונטיפיורי ובקבוק גדול של סודה כל הארוחה יצאה בערך 550 שח.

המזנון

ניצלתי צהריים פנויים ללאנצ' קצר עם חברה והילדון שלה. נפגשנו בסניף של קינג ג'ורג' סביב השעה 13:30. כנראה שבגלל שאין הרבה משרדים באזור הסניף היה בחצי תפוסה, בחרנו לשבת בחוץ בצל, על הבר בלתי אפשרי עם עגלה וילדון שאוהב להשתתף בארוחה.
&nbsp
היא אחלה סטייק אנד אגז בפיתה, אני אכלתי פיתה ורודה (שכוללת הרבה מאוד שרימפסים חלוטים), חלקנו גם כרובית שתמיד כיף לנשנש ואני אף פעם לא מצליחה להפוך את העלים התחתונים לכאלו טעימים, גם הילדון נהנה מהכרובית).
&nbsp
סך הכל יחד עם שני סודה (פרייר, לא קינלי של 200מל) - 145 שח.

נאם

באופן ספונטני הזמנו מקומות לערב לארבעה. בדיעבד הבחור לא הצליח להגיע (הכרזה של אפל וזה...) והיינו שלושה. חלקנו את כל המנות:
סלט מהספיישלים שהוא למעשה סום טאם עם מנגו ירוק ומוסר קריספי. היה חרפרף ומצוין. היינו שמחים לשתות את הרוטב.
סלט נוסף היה יאם גאי - עוף קצוץ, בצל סגול, סלרי, חסה, עגבניות שרי, כרוב, כוסברה וליים. גם הסלט הזה היה טעים, מרענן ומתאים למזג האוויר הישראלי.

לעיקריות - פאד קפאו על בסיס בקר (בקר קצוץ, שעועית ירוקה, שום, בצל לבן, רוטב צדפות, ביצה עין ואורז לבן) שהיה מצוין כרגיל וחבל שלא היה מספיק חריף. פאד סיו עם בשר לבן (אטריות אורז רחבות, ברוקולי, תרד) גם היה מצוין

יחד עם קוקטייל, שתי סודה וקנקן של תה ירוק - 300 שח לפני

amirline

New member
התכוונתי איך האווירה במקום?

המונית? , רגועה? , כיפית? , רועשת ? , רומנטית ?

זה לא מקום רומנטי

יש רעש של סועדים, לא ישבתי אף פעם בפנים אז לא יודעת להגיד לך עד כמה האקוסטיקה גרועה.
&nbsp
לא רוקדים שם על השולחנות.

amirline

New member
וטוב שכך
בשביל זה יש את מחניודה

החתולית

New member
על הדיווחים

אני תמיד מגיעה למזנון כשהמקום עמוס והומה אדם, אז אני מוותרת

dror2311

New member
מאוד אוהב את מזנון, אך כבר לא יכול לשבת שם יותר...

למרות האוכל הנהדר, הרעש פשוט בלתי נסבל.
קודם כל מוזיקה בקולי קולות ובנוסף קריאה בלתי פוסקת בשמות המזמינים כאשר הצוות החביב מנסה ללא הצלחה להתמודד עם הווליום של המוזיקה.

למעלה