שלישיית טוקאן-our next shows

hagaire

New member
שלישיית טוקאן-our next shows

שלום לכולם! רציתי ליידע על ההופעות הקרובות של "שלישיית טוקאן".ההרכב כולל את אמיר מילשטיין(חליל),זוקה פרפיגנאן(כלי הקשה וקולות),ואותי חגי רחביה (גיטרה). אנחנו מנגנים יצירות אינסרומנטליות ברזילאיות מהרפרטואר הרחב מאד של המוסיקה הברזילאית.זהו בעצם מין מסע מוסיקלי דרך סגנונות שונים שמייצגים אזורים שונים בברזיל-samba,Chorinho,bossa nova,baiao.. עיבודים מקוריים שלנו וכמו כן יצירות מקוריות באוריינטציה ברזילאית עם ניחוחות גאזיים ,קלאסיים וים-תיכוניים.( וואו,איזה פואטיקה:)) ההרכב הוא בעצם הגשמת חלום שלי,לאחר תקופה ממושכת של שהייה ולימודים אצל מיטב המורים לגיטרה בברזיל. באופן אובייקטיבי לחלוטין-אני ממליץ בחום! הופעה הקרובה היא ביום שישי 3.1 במבצר שוני בנימינה ב 22:00 046388760 וביום שבת 11.1 במועדון"גה פאה"ברחוב קומפורט,פלורנטין,ת"א 22:30 6814827 אגב אפשר להתרשם מהסמפלים שבאתר שלנו www.tucantrio.com מאד נשמח אם תבואו! שנה מדהימה לכולם! חגי

shellyland

New member
באופן אובייקטיבי אמיתי

(לא קוראים לי חגי ואני לא חברה בלהקה) גם אני ממליצה בחום רב על ההופעה של טוקאן. חובה לכל חובבי המוזיקה הברזילאית, ולו רק בשביל לשמוע את ז´וקה מפליא את נפלאותיו על כלי ההקשה (בלי להעליב אף אחד, חגי
). אם מישהו מתכוון ללכת, אשמח לראות כאן חוויות ורשמים. חגי - מתי הופעה בירושלים?

caspit

New member
מצטרפת להמלצות

טוקאן - הרכב נהדר!!! לכו להופעה ומובטחים לכם אושר ושמחה. וסקופ - בקרוב תצטרף להופעות השלישייה זמרת ברזילאית נ-ה-ד-ר-ת שאני אוהבת במיוחד!!! ואין לי ספק שהיא תוסיף המוווווון לאנרגיות ולאושר של ההופעה. שמות - כשיהיה לי אישור.. פרטים - כשיהיו לי..

shellyland

New member
מותר לנחש?

תרשמי אותי שני כרטיסים להופעה הזאת כבר מעכשיו. וסקופ נוסף - אם אכן מדובר באותה זמרת, בקרוב אולי נארח אותה בפורום הזה, בעזרתה האדיבה של כספית.

זו אולי אשתו הברזילאית של מתי כספי?

אני מנחשת כי פעם ראיתי שכספית מנהלת את הפורום של מתי כספי - זו אותה כספית? אם אשתו של מתי כספי תתארח בפורום זה יהיה נהדר. קניתי את הדיסק שלה ויש לה שם שירים מאוד יפים. מישהו יודע אם יצאו לה עוד דיסקים? ויש לי עוד שאלה עליה: היא זאת ששרה סמבה בשניים עם מתי כספי בדיסק ארץ טרופית משגעת?

batucada

New member
זו אולי אשתו הברזילאית של מתי כספי?

הזמרת מ"ארץ טרופית" הינה סילביניה , החיה באושר עד היום בארץ

shellyland

New member
סילביניה חיה בארץ? היא מופיעה?

אישתו הברזילאית של מתי כספי היא רחל, ושם הדיסק שלה שיצא בהדפסה ישראלית הוא Raquel. לא מכירה עוד אלבומים שלה, אבל אולי כספית יודעת.

batucada

New member
סילביניה

סילביניה גרה בת"א עם המתופף הישראלי שליווה אותה במהלך השנים , היא עבדה כזמרת במשך שנים בלהקת "שחקים" , ובמקביל הנהיגה הרכב שניגן מוסיקה ברזילאית : הרבה MPB וסמבה. כיום מאחר וה"קטע" הדרדר ,היא מצטרפת להרכבים כמו "TUCAN " או " RIO SUL "וקצת מחלטרת באירועים וחתונות (אפילו שרה מזרחי)

batucada

New member
סילביניה

סילביניה גרה בת"א עם המתופף הישראלי שליווה אותה במהלך השנים , היא עבדה כזמרת במשך שנים בלהקת "שחקים" , ובמקביל הנהיגה הרכב שניגן מוסיקה ברזילאית : הרבה MPB וסמבה. כיום מאחר וה"קטע" הדרדר ,היא מצטרפת להרכבים כמו "TUCAN " או " RIO SUL "וקצת מחלטרת באירועים וחתונות (אפילו שרה מזרחי)

רחל כספי לא שרה את סמבה בשניים

ערב טוב לכולם - רחל כספי איננה זו ששרה עם מתי כספי את סמבה השניים ב"ארץ טרופית משגעת"(אולי סילבינה?). צריך להיות ערים ללוח הזמנים. האלבום הזה הוא בן 15 בערך ונדמה לי שמצתי כספי עוד לא חלפם על רחל באותם שנים ועדיים היה תקוע עם דורין... לרחל כספי אגב, קול נהדר. כידוע לכם היא מופיעה כעת עם בעלה במופע המחודש של מאחרי הצלילים. אך לענייננו אציין כי ראיתי אותה בהופעה עם מתי כספי בים המלח לפני שנה -היא שרה מספר שירים מברזיל, למשל את desafinadoהמפורסם והידוע...ונדמה לי שגם את "סמבה של צליל אחד" ( ראו הודעה אחרת שלי המתייחסת לשיר הזה). היכן ניתן להשיג את הדיסק שלה? נעם

the single

New member
הופעה מצוינת

קודם כל -הקטעים שכתבת בעצמך נפלאים.גם הקטעים שנעשו כעיבוד לשירים של יוצרים ברזילאים היו מצוינים.בקצור נהנתי מאד בהופעה. ז´וקה מנגן נפלא על כלי הקשה !!!

ז´וקה באמת מנגן יפה

אבל זה שמנגן על החליל הכי ענק. זה אמיר שמנגן על החליל?

batucada

New member
tucan trio

לסיכום - ההופעה הברזילאית הטובה בארץ ,יש לשים לב לשחקני החיזוק בהופעות ,דבר המשפיע ,ולחיוב, על עבודת ההרכב . תזכר ,לכל חובבי המוסיקה , הופעתם הענקית עם Armadinho ב"קאמלוט " שמאז כהרכב וכאיניבדואליסטים רק הולכים ומשתפרים .

למעלה