שלישי חיובי - הפינה המטולוגית....

tair40

New member
שלישי חיובי - הפינה המטולוגית....

בעוד 3 שעות הוא מתחיל - יום שלישי
אין רגע טוב יותר בשביל להתחיל את השלישי החיובי של השבוע.
והשבוע אני באופן אישי חייבת קצת חשיבה חיובית שתישלח לכיוון שלי... תחזיקו אצבעות שיהיה בסדר ושהכל יתחיל לחזור למסלול כי אני כבר ממש זקוקה לשקט והשלווה של השגרה.

היום פגשתי חברה וזה הזכיר לי כמה חשוב לפרגן לעצמנו.

מתי פעם אחרונה פירגנתם לעצמכן בזמן פנוי לפינוק?
קניתם משהו שגם אם הוא אולי מיותר הוא עשה לכן טוב על הלב?
מתי העמדתן את מה שאתן רוצות לפני מה שאחרים רוצים? (ילדים, בעלים משפחה וכו'....)

אני השבוע מצאי שעה של שקט למסג', 10 דקות לשיחה פנים אל פנים עם חברה שבדיו חשבתי על להתקשר אליה והיא פשוט הופיע לי מול הפנים.
ואתמול סוף סוף ארוחת צהריים של שעה עם חברה טובה אחרת וסוף סוף שיחה שלא סובבת רק את הצרות שלי....

מה עשה לכן טוב השבוע?

היום עשיתי תיקון. הייתה לי טראומה הסטורית

מלאפות עוגות טורט. יצרתי קשר עם קונדיטורית, שעשתה לי סדנא פרטית היום, איך לאפות עוגת טורט עם קרם וניל ותותים. היה מדהים!!!
אני רצה לקנות מיקסר. ביי!!!

תודה בנות! היא גם טעימה! אבל המבחן האמיתי

יהיה להכין את זה בלי קונדיטורית צמודה....

האמת שבינואר בדיוק חשבתי..

מה אני רוצה לי.
לא לבית, לא לילדה, לא כי צריך.
ממש ממש פינוק לי.

הזמנתי לא מזמן את סרטי המשי שכבר הרבה זמן אני רוצה לקנות.
וקניתי מייבש-מזון

(שמן הסתם לא היה מגיע אף פעם גבוה במיוחד מעל לדברים אחרים בסדרי העדיפויות, אבל בא לי להתפנק בו)

הוא הגיע אתמול..

(ייבוא מארה"ב - עם חברה - שחסך לי אלף ש"ח)
אז עוד לא עשה דבר...

אפשר להכין פירות וירקות מיובשים, אבקת מרק, קרקרים מאגוזים וזרעים, עוגיות/קרקרים מפירות, כמו טורטיות רק מירקות/פירות מבלי שאופים (מייבשים ב-40 מעלות)..

מפנטזת עליו כבר די הרבה זמן

היבוא של שניים חסך בעלויות?
החשמל מותאם לארץ?
אם לא אז איך מסתדרים?
כמה עלה בשורה התחתונה?

לא ייבאתי שניים.

החסכון בעלויות הוא בגלל שחברה שלי הגיעה עם מזוודה ריקה (היא ובעלה הגיעו ל-10 ימים לארץ).
מדובר במוצר ענק, שתכלס טופס את כל המקום במזוודה.

בקיצ' - זה לא ייבוא ריאלי לאדם הרגיל, שטס עם ציוד הלוך ושוב, או לחבריו שגם הם טסים עם ציוד.

זה עלה לי 198$, שזה מבצע יוצא דופן גם בארה"ב. זה עולה שם 300 דולר, ולפעמים יש מבצעים והדגם הזה (בשחור) עולה 250$.
אז כאמור, הצלחתי להגריל טוב מכל הכיוונים. מבצע יוצא דופן (אצל ספק אחד ספציפי, אצל אחרים זה היה יקר יותר), וחברה שמגיעה עם מזוודה ריקה (אמרה שאם לא היתה מביאה לי את המייבש, הם היו טסים עם מזוודה קטנה לשניהם).

עכשיו הבנתי

בקישור שלך הדגם עולה כאמור כ 250 ועדיין הפרש ענק לעומת המחיר שנמכר בארץ.
אחרי שתתנסי קצת ספרי אם שווה ואם תוכלי אז שווה 1600 שקל ולא שווה 600

אני גם מפרגנת וגם מקנאה.
חוקי נכון?

לגמרי חוקי

והאמת שהתכוונתי לרכוש בארץ.
והחברה הציעה לקנות לי בארה"ב...

אגב, יש בארה"ב גם דגמים ב-70 דולר, שהם קטנים יותר, מהסוג שהמאוורר הוא למטה, כך שכדי שיהיה ייבוש טוב צריך להחליף את מיקום המגשים מדי פעם.
אבל הם קטנים יותר, ואני מניחה שיותר ריאלי להביא אחד כזה ארצה בטיסה..

מכיוון שהחסכון של האקסקיבור הנחשב, הוא כ"כ משמעותי, וההבדל באיכות כה משמעותי, והייתי מוכנה להוציא רגע לפני את הסכום המלא, החלטתי בכ"ז ללכת על האקסקליבור 5 עם טיימר..

שיטת היבוש שלו מצויינת

עשית רכישה מעולה במחיר לא יאומן.
מאד שמחה בשבילך.
משום מה חשבתי שהמקור אוסטרליה ובחלפוש האחרון ראיתי שיש להם סניף באוסטרליה וגם כמובן הישראלי הכל כך יקר.
לא ברור לי למה בארץ המחיר כפול מאשר בארה"ב.
תכלס, ספר אם שווה.
מתחשק לי לנגוס בפירות מיובשים שלא עברו התעללות עם תוספות סוכר, רכזים של פירות, חומרי שימור, סולפטים ועוש השד יודע מה עוד דוחפים למזון הלכאורה כל כך משובח.

אני מניחה שחלק מהעלות

היא בגין הגודל.
לייבא משהו כבד או גדול, פשוט עולה הרבה יותר מבחינת משלוח.
וזה לא שזה מתאזן ביבוא של מאות אלפי מוצרים כאלו.

יחד עם אחריות, מיסים, בדיקות מיותרות של מכון התקנים - הנה טיפס לו המחיר פלאים.
גם בי גרידיות של הייבואן.

maybesure

New member
אפשר לקנות

כאן פירות יבשים ללא תוספות של גפרית/סוכר , משלוחים לכל הארץ. היינו אצלם לפני חודש, עידן מקסימה, אירחה אותנו בנדיבות של טעימות. המחירים יקרים בהרבה מפירות יבשים מתועשים אבל הטעם והבריאות שווים את המחיר! חלק מהפירות הם מגדלים בחווה שלהם, בננות אדומות למשל, בננות רגילות ועוד..

מומלץ לבקר וגם לטייל בסביבה. אנחנו עשינו מסלול טיול בפארק הסלעים בכיסרא ומשם לעידן הפרי.

תודה, בקישורים שהם מביאים מראים את המייבש

שאני רוצה לרכוש והאמא של רכשה.
שנעשה מיזם משוף ונמכור פירות מיובשים להמונים?
אפשר לרקום שקיות לתכולה היקרה.
אפשר לסרוג מפיות קטנות לחנות שנפתח.
בסניפי המשנה נמכור תוצרת אורגנית נוספת.

למעלה