שלישי - פעמיים כי טוב! מה לבשתן?
S shmickey New member 26/1/16 #2 פעם פעם, לפני שנים רבות.. המכנסיים האלה היו גדולים עלי.. ותפקדו בגזרת "מרחיבי תחת". היום, עוגות רבות אחרי, הם משמשים כסוג של סקיני
פעם פעם, לפני שנים רבות.. המכנסיים האלה היו גדולים עלי.. ותפקדו בגזרת "מרחיבי תחת". היום, עוגות רבות אחרי, הם משמשים כסוג של סקיני
ט טליונום New member 26/1/16 #3 ישר לפסטיבל מספרי הסיפורים אוהבת מאוד את הצבעים. כל השילוב הזה של צהוב חרדלי עם כחול עמוק פשוט מצוין. וגם המגפונים שווים!
ישר לפסטיבל מספרי הסיפורים אוהבת מאוד את הצבעים. כל השילוב הזה של צהוב חרדלי עם כחול עמוק פשוט מצוין. וגם המגפונים שווים!
ט טליונום New member 26/1/16 #12 אם כבר בסמיילים (מה שמם אלה, אמוטיקונים?) עסקינן מה שהכי הכי הכי חסר לי בוואטסאפ זה זה ואחריו זה וגם זה היה יכול להועיל
אם כבר בסמיילים (מה שמם אלה, אמוטיקונים?) עסקינן מה שהכי הכי הכי חסר לי בוואטסאפ זה זה ואחריו זה וגם זה היה יכול להועיל
S shmickey New member 26/1/16 #16 חיחיחי אישית אני מחבבת את זה ואת זה   לא קוראים להם, הם באים לבד (יצאה לי בדיחה של טרחנית בת 80, סלחי לי )
חיחיחי אישית אני מחבבת את זה ואת זה   לא קוראים להם, הם באים לבד (יצאה לי בדיחה של טרחנית בת 80, סלחי לי )
H Happy Goth New member 26/1/16 #5 טוב מאד! כי אני הכי אוהבת עליך סקיני הקיפול משובח ביותר והסוודר ממש יפה, בואנה הפגזת עם הסריגים! רכישות ממש טובות
טוב מאד! כי אני הכי אוהבת עליך סקיני הקיפול משובח ביותר והסוודר ממש יפה, בואנה הפגזת עם הסריגים! רכישות ממש טובות
ל לי וולף New member 26/1/16 #6 משגע!! גם אני מאוד אוהבת את החרדל הזה והשילוב עם הנייבי ה'מלוכלך' פיגוז! את חתיכה
R Rosie52 New member 26/1/16 #13 לוק אליפות איך יפה לך ככה. צבע המכנסיים מעלף ובשילוב הקיפולים למטה והמגפונים זה מוי מוי נפלא. רוזי
ל לי וולף New member 26/1/16 #7 אהבתי! נראה מפנק ונעים ואני בטוחה שלמשרד מחומם זה מור-דן-אינאף. מקווה שהמעיל מספיק מחמם
S shmickey New member 26/1/16 #11 כל כך יפה לך אביבי! למרות שמשהו בצבעים האלה כן מדבר על חורפי, או אולי סתוי. מאוד מאוד אוהבת
R Rosie52 New member 26/1/16 #14 אביבי/חורפי העיקר שהלוק משגע. המעיל יבצע את תפקידו ממש אוהב את שילוב הפסים עם הפרחוניות שבצעיף. גם המגפונים באים לי ממש בטוב עם המכנסיים האלו ובכלל לוק נהדר שלך. רוזי
אביבי/חורפי העיקר שהלוק משגע. המעיל יבצע את תפקידו ממש אוהב את שילוב הפסים עם הפרחוניות שבצעיף. גם המגפונים באים לי ממש בטוב עם המכנסיים האלו ובכלל לוק נהדר שלך. רוזי