שלישי קוסקוס - מה אתן לובשות?
S shmickey New member 27/9/16 #6 את מגניבה בתמונה הלוק הזה טיפה רועש לי, אבל יש לי תחושה שזה משהו שבמציאות עובר יותר טוב. את בהחלט מנצנצת כמו
את מגניבה בתמונה הלוק הזה טיפה רועש לי, אבל יש לי תחושה שזה משהו שבמציאות עובר יותר טוב. את בהחלט מנצנצת כמו
א אייבורי New member 27/9/16 #7 קולנס   לגמרי מגניב, אל תקשיבי לשמיקי שרוצה אותך דודה סולידית.   לגמרי מראה צעיר ומגניב.   אבל היום לא היית פועלת יעילה במיוחד, אין תמונות אימון גופני ושתיית קפה.
קולנס   לגמרי מגניב, אל תקשיבי לשמיקי שרוצה אותך דודה סולידית.   לגמרי מראה צעיר ומגניב.   אבל היום לא היית פועלת יעילה במיוחד, אין תמונות אימון גופני ושתיית קפה.
R Rosie52 New member 27/9/16 #9 אישית פחות אוהבת את החצאית הזו עלייך החולצה מגניבה, גם הסניקרס, השיער, העמידה, כרטיס העובדת והחיוך רוזי
אישית פחות אוהבת את החצאית הזו עלייך החולצה מגניבה, גם הסניקרס, השיער, העמידה, כרטיס העובדת והחיוך רוזי
S shmickey New member 27/9/16 #3 מרגישה קצת חסרת מעוף לאחרונה (אבל זה לא חדש) בטי-שירט חדשה, יש מצב שהיה עדיף לשלב פה סניקרס
H Happy Goth New member 27/9/16 #4 חחחחחחחח קשה לה להתחיל את היום? חחחחחחחח קלאסי! אווו איזה וי מצטערת, בתחרות של בוביז V זואי, זואי מנצחת לדעתי סניקרס פחות היה הולך פה, אני ממש מחבבת את הסנדלים כאן עם הצבע, זה מוסיף המון ואף הכרחי
חחחחחחחח קשה לה להתחיל את היום? חחחחחחחח קלאסי! אווו איזה וי מצטערת, בתחרות של בוביז V זואי, זואי מנצחת לדעתי סניקרס פחות היה הולך פה, אני ממש מחבבת את הסנדלים כאן עם הצבע, זה מוסיף המון ואף הכרחי
א אייבורי New member 27/9/16 #8 מתאים לך מאד   דוקא הסנדלים מגניבות ומרימות את המראה   אבל יאללה תני חיוך, תראי איזה יפה בחוץ.   <הכי טוב שבא הסתיו>
מתאים לך מאד   דוקא הסנדלים מגניבות ומרימות את המראה   אבל יאללה תני חיוך, תראי איזה יפה בחוץ.   <הכי טוב שבא הסתיו>
R Rosie52 New member 27/9/16 #10 אני מתה - זואי יא הורסת!!! הסנדלים ממש משדרגים וגם מסיכמה איתך שהלוק ישתלב עם סניקרס (לבנות???) תתחדשי על החולצה היא מקסימה. נכון שאני מתה על זואי אבל גם עלייך רוזי
אני מתה - זואי יא הורסת!!! הסנדלים ממש משדרגים וגם מסיכמה איתך שהלוק ישתלב עם סניקרס (לבנות???) תתחדשי על החולצה היא מקסימה. נכון שאני מתה על זואי אבל גם עלייך רוזי