התנסות חלב עיזים תנובה
קיבלתי מתפוז להתנסות בחלב עיזים של תנובה 3.6% שומן.
אישית אני לא צרכנית גדולה של חלב אבל מאוד אוהבת מאפים ופשטידות.
מצרפת לכן מתכון סופני למאפינס או פשטידה שהחלב עיזים רק הוסיף לה טעם. כמו גבינת עיזים רק בלי הקלוריות המיותרות.
מאפינס בצל ירוק וברוקולי בניחוח עיזים
4 ביצים
קופסת גבינה לבנה
3/4 כוס חלב עיזים תנובה
1/4 כוס שמן
כוס קמח
מל"פ
ברוקולי מבושל
בצל ירוק מטוגן
חותכים את הבצל הירוק לחתיכות ומטגנים במעט שמן (לא מומלץ שמן זית, הוא לא אוהב בישול)
את הברוקולי ניתן לאדות או לבשל במים (לא חובה עד הסוף)
בקערה מערבבים את כל החומרים.
מכניסים לתנור לכ20 דקות על 180 מעלות.
ניתן להגיש בתבניות מאפינס אישיות או בתבנית עגולה של פשטידה.
את הברוקולי והבצל ניתן להחליף בכל תוספת: תירס, טונה, בצל, כרישה, כרובית וכו'.
ניתן להוסיף גבינות נוספות, המתכון הזה הולך עם כל גבינה.
שבועות שמח