שליש משלחת לא צעדו בטקס, זה בזיון

tapuzo

New member
שליש משלחת לא צעדו בטקס, זה בזיון

המשלחת נראתה קטנה ומדוללת בגלל ששליש לא צעדו בטקס. אני לא מבין את הנושא הזה, כל אחד עושה דין לעצמו
או שהם נושאים מטעם הועד האולימפי שלנו בצורה מסודרת עם כללים מחייבים.
מה זה משנה מתי הם אמורים להתחרות, חלק מהייצוג של המדינה זה לצעוד בטקס.
זה נראה רע כאשר משלחת של 37-40 איש הפכה אתמול למשלחת של 25.
המשלחת גם צעדה בצורה מרושלת, בקפיצות השתוללות מוזרה של כמה בנות,
זה נראה חסר משמעת, מבולגן ורע.
.

אפשר גם היה לשים על דש הבגד אזכור ל-11 הספורטאים או אפילו לצעוד עם התמונות שלהם במקום דגלים ומצלמות.
לא היה קורה שום דבר לאזכר תוך כדי גם את 11 הספורטאים כפי שהאמריקנים למשל לבשו אפילו כובעי בארט עם סיכות.
אפשר היה לשים סיכה או אזכור על דש החליפה.
לא מבין את החלטות הועד האולימפי שלנו, לא אמרו להם ללכת בצורה מסודרת? לא יכלו לעצב סיכת אזכור?
ממש הרגשנו בזיון כשצפינו באיך שהמשלחת נראתה. בכל הסימבוליות והטקסולוגיה הבריטית לא מצאו דקה דומיה
לספורטאים שנטבחו בפיגועים בזמן האולימפיאדה אז גם הועד שלנו שוכח אותם ומאפשר להשכיח אותם?
אין לנו כבוד עצמי, סיכה על בגד, ללכת עם פלקט עם תמונות הנספים.. משהו.

BentzWatchJudo

New member
תגובה

אם הפסקה הראשונה שלך ואם הניסוח המתלהם של הפוסט כולו אני ממש לא מסכים (ותסלח לי שאין לי כוח לנמק כרגע).

בנוגע לנושא של אזכור 11 הספורטאים אני נוטה להסכים.

nitsansh

New member
העיקר זה התחרויות, לא הטקס

לספורטאים שמתחרים ביום שאחרי טקס הפתיחה מומלץ מאד לא להשתתף בטקס הפתיחה, כדי להיות במיטבם בתחרות. במשלחת הישראלית יש 10 ספורטאים כאלה. בנוסף להם, 3 שייטים החליטו לא לנסוע לטקס (לי קורזיץ ושייטי 470).
חלק מהספורטאים שמתחרים לקראת סיום האולימפיאדה עוד לא יצאו ללונדון, כי לא רצוי שיהיו שם יותר מדי זמן לפני התחרות. מדובר כנראה על 7 מתעמלות אמנותיות, רץ המרתון וצמד השחייה האמנותית.
כך שלפי חשבוני לא יותר מ-20 ספורטאים היו אמורים להשתתף בטקס.

מסכימה העם הנאמר

ששולחים משלחת צריך שכל המשלחת תצא לצעוד, באמת תהייתי למה יש כל כך מעט במשלחת הישראלית?
קצת עשה לי רע הדגל ששחר צוברי עשה לעצמו על הראש, במקום זה כל אחד מהמשלחת יכל לקצת דגל ישראל קטן ולנופף במשך הצעידה. שחר פאר קפצה שם , ואפשר לתת לה להתרגש אבל כן היה לי קשה שלא כולם היו שם ולא הייתה נציגות מלאה..

בקשר לזיכרון... אני חושבת שזה כן משהו שצריך להזכיר בכל אולימפיאדה כמו שאמריקה גם עוד 150 שנה יזכירו כל שנה את אסון התאומים ואנחנו מרגישים שלאט לאט הזיכרון הזה נעלם..
הספורטאים היו חלק מהאולימפיאדה וזה רק לפני 40 שנה (לא בשנות ה 20..) הילדים והנכדים של הספורטאים האלה עדיין חיים ולא כי אני ישראלית וזה העם שלי, אלא כי הם היו אנשים ונהרגו בפעולת טרור... אני חושבת שהיה צורך לפחות להזכיר אותם ולהגיד שאנחנו לא נכנעים לטרור...

אלה משחקים אולימפיים

והם בעיקרם תחרות ספורט, עם כל הכבוד לטקס. האם זה נראה לך הגיוני שמי שקופץ ב-10 בבוקר שעון לונדון לבריכת השחייה או עולה למזרן הג'ודו, ישיר היי ג'וד באיצטדיון האולימפי עד 1 בלילה (ומי יודע מתי יגיע חזרה לכפר האולימפי ויילך לישון)?

pimpf

New member
לחלוטין...

BentzWatchJudo

New member

רק כדי לחזק את מה שאמיר כתב:
לא סתם תחרות ספורט אלה התחרות החשובה ביותר שמתקיימת אחת ל-4 שנים בלבד.
לא חשוב כרגע אם אני אוהב את זה, אם אני חושב שזה מוצדק ואם זה הוגן כלפי הספורטאים המציאות היא שמבחינת רוב הציבור הספורטאים נמדדים כמעט אך ורק לפי התחרות הזאת. רוב הציבור פשוט לא סופר ולא מתענין בתחריות אחרות לצערי.

nitsansh

New member
יש ספורטאים שכן השתתפו בטקס...

למשל, הסייפות שנשאו את הדגלים של איטליה וצרפת מתחרות היום ברומח, והן מועמדות למדליות...

כל אחד יעשה מה שטוב בשבילו

יש ספורטאים שערב לפני תחרות רוצים להתאוורר, יש כאלה שרוצים את השקט שלהם. לאף אחד אין זכות לבקר ספורטאי על הדרך בה הוא בוחר - ולפעמים הדבר נכפה עליו - להתכונן לתחרות. אף אחד לא יזכור בעוד 16 יום מי צעד יפה או במשלחת גדולה יותר. הישג או כישלון, לעומת זאת, יגדירו לחלק מהחבר'ה האלה את הקריירה.

למעלה