שלי - ביקור ראשון אצל מרפאה בעיסוק

מיכל153

New member
שלי - ביקור ראשון אצל מרפאה בעיסוק

היי ביום ראשון היתה המרפאה בעיסוק במשפחתון שלה, כדי לראות איך היא מתפקדת במסגרת הרגילה שלה. היא יצרה קשר מצוין עם שלי ואמרה שזה מדהים איך היא מתקשרת בג´סטות. חוץ מזה שלי ילדה מדהימה. שלי הייתה היום בביקור ראשון אצל המרפאה בעיסוק בקליניקה (פרטי עם החזר 75% מקופ"ח). היה לשלי ממש כיף. היתה שם נדנדה גדולה וחזקה לשני אנשים שתלויה מהתקרה. התיישבנו שתינו עליה ובאמת היה כיף (גם לי). היא שחקה בצפרדעים וצבים מפלסטיק שממולאים בחול(כנראה)בכל מיני צבעים. הצבים והצפרדעים היו בקופסה. אני התבקשתי להביא את הקופסא ואחרי הפעילות המרפאה בעיסוק בקשה ממנה להחזיר קופסה. שלי החזירה. שלי שחקה בפאזלים קטני של שני חלקים אחד קלף עם ציור ויש חור באמצע והחלק השני לאמצע. למשל כדור - חלק אחד עם הצבע מסביב כמסגרת וחלק שני עם ציור של הכדור עצמו. היא התבקשה להחזיר את החלקים בסוף לקופסה ובאמצע החליטה שהיא לא רוצה לעשות זאת. אח"כ ביוזמתה קפצה על המזרון מהרצפה וחזרה. כל הזמן הזה היא חייכה וצחקה. המרפאה בעיסוק שואלת כל הזמן למה שלי הולכת לגן שיקומי. היא אומרת שקוגניטיבית היא חכמה מעבר לגיל שלה. ברור שהיא צריכה פיזיוטרפיה , ריפוי בעיסוק וריפוי בדיבור. בגן השיקומי היא תקבל הכל אינטנסיבי. היא בעד שילוב. יהא אמרה שהיפוטוניה נשארת לנצח רק צריך ללמוד לתפקד איתה. היא לא הבינה ואמרה שחבל שלא טיפלו בה בשלושת התחומים באותו זמן במרכז להתפתחות הילד. בכל אופן שלי ממש לא סבלה שם. להפך אפילו היה לה מאוד כיף. אני אמשיך עד אוגוסט לבוא בכל יום חמישי איתה אחרי פיזיוטרפיה של אייל. יום חמישי נהיה עמוס מאוד. אמשיך לדווח.

Diana M

New member
מפגש ראשון

שמחתי מאוד קרוא על המפגש הראשון של שלי עם המרפאה בעיסוק. ובעיקר על כך שהצליח והיה נעים עבור שלי. קשר חיובי עם מטפל הוא תנאי ראשון להצלחת טיפול. כל הכבוד לך מיכל, את אמא משקיעה ותומכת ואני בטוחה כי שלי בדומה לאייל תעשה צעדים חשובים קדימה. דיאנה

למעלה