שלי - הדיווח השבועי

מיכל153

New member
שלי - הדיווח השבועי

היי שלי השמיעה הרבה קולות ספונטנית בשבוע הזה. זה מה שמודגש עכשיו. הקלינאית אמרה שזה מצוין, היא משתפת הרבה פעולה, כי היא פחות בלחץ על תנועות בפה. העיקר להוציא צליל. הנוירולוג והקלינאית חשבו ביחד והבינו שכדאי לשלי לבוא פעמיים בשבוע (כנראה ראשון ושלישי), מסגרת לשנה הבאה כדאי בגן קטן בלי הרבה ילדים, כנראה מסגרת פרטית (תהיה פגישה כנראה בעוד שבועיים של קלינאית, פסיכולוגית שאבחנה אותה במרכז, הנוירולוג ואני בקשר לשנה הבאה. גן לשנה הבאה - כנראה שמצאתי גן מתאים לידנו לשלי (צריך ללכת ביום שישי ולבדוק). הגננת עם נסיון של ילדים עם קשיי שפה שעוברים אח"כ ממנה לגן שפה ויש 4 סייעות יחד איתה על גן של 28 ילדים. היא עובדת אישית איתם בקבוצות. (היא היתה מטפלת במשפחתון של ליאת לפני שנים ולמדה להיות גננת ויש פיקוח של משרד החינוך.)נשמע טוב. ביי מיכל153

יונית ש

New member
נפלא לשמוע שיש התקדמות

תמיד נעים לקבל חדשות טובות אני מקווה שלא תתאכזבי מהגן ביום שישי הוא נשמע נהדר לפי מה שכתבת בהצלחה יונית

rachell

New member
המשיכו כך ושאלה

איך את מצליחה אם אני זוכרת נכון: 4 ילדים בית עבודה התרצצוויות נוספות עם הילדים וגם לבקר אותנו כאן כל הכבוד מיכל

מיכל153

New member
ואת עצמי שומרת לסוף וגם זה בד"כ...

היי וגם זה בד"כ לא מתבצע בכלל. לבקר אתכם - אני לא אפספס אף פעם, כי עם כל התמיכה וההקשבה (כי לפעמים חסר איפה לשפוך את הלב ולפעמים סתם לדווח על התקדמות). כמובן שיש את כל הריצות הרגילות כמו כולם ובנוסף את המיוחדות לבעיה של כל אחד ואחד. תודה מיכל153

למעלה