שלי ואייל - היום השני במסגרות

מיכל153

New member
שלי ואייל - היום השני במסגרות

היי אייל - אבא שלו היה איתו חצי שעה בבוקר ואח"ה טיפה ילל אבל נרגע מהר. אכל יופי כמו בבית פירות ושיחק קצת שם והלך ב-11:00 הביתה. שלי - נכנסתי איתה לגן ואחרי שלוש רבעי שעה ב- 08:45 עזבתי אותה טיפה בוכה, אבל עברה לידיים של הסייעת. סוכם שאחזור ב-11:00 עם טלפון ב-10:00. ב-10:00 אמרו לי בטלפון שהכל בסדר. חזרתי לגן ב-11:00, ספרו לי שהיא אכלה קצת מהאוכל שלה, טעמה תפוח בדבש וקבלה ענבים מילד אחר. שחקה בחצר בארגז החול קצת ובנות חמש וחצי מהקבוצה הבוגרת יותר "אימצו" אותה לכמה דקות. אח"כ כשהגעתי היא שחקה קצת בחול שוב וגם רצתה להתגלש ודאגה שאסתכל עליה. נכנסנו פנימה לחדר הגן.לפני האוכל, הגננת דברה על תמונות בספר אמא אבא ותינוק של חיות כמו קוף למשל. שלי דברה הרבה יותר מאתמול (הרגישה בטחון) ואפילו שחקה בקוקו(כיסוי העיניים וגילויין) וצחקה בהנאה. אכלה צהריים, נשפך קצת מים מהכוס שלה והיא רצתה לנקות לבד את השולחן. אח"כ אמרתי לה שאנחנו הולכות, אז היא נפרדה בב"ביי" לגננת ולסייעת ובזה תם היום השני. נוירולוג לאייל - היה לנו תור היום והוא אמר : אייל צריך ריפוי בעיסוק , כי יש לו בעיה של תכנון תנועה, שיווי משקל, תחושתיות יתר(חוש השמיעה והראיה). האבחון וטיפול יתחיל בדצמבר.עניין הלעיסה(אייל מקיא באוכל לא טחון), גם הוא קשור לתכנון תנועה - צריך טיפול של פיזיוטרפיה. לחזור אליו למעקב בינואר.

Diana M

New member
מיכל, נהדר לשמוע ובכלל אני חושבת

שאת צריכה לשקול לנהל יומן הורות. אין לי ספק כי בבוא היום ילדייך ישמחו מאוד לקרוא יומן זה.

למעלה