שלי וקלינאית התקשורת - דיווח שבועי

מיכל153

New member
שלי וקלינאית התקשורת - דיווח שבועי

היי שלי לא משתפת פעולה בכלל. היא מסרבת (עושה לא בראש) לנסות להוציא קול. הקלינאית אומרת שאולי התקדמנו מהר מדי וציפינו ממנה שתוציא אוּ,אִי,אוֹ וכו´. אולי לחזור ל מוּ,גָ וכו´. אני דיברתי על התחושות, אולי לקבל הדרכה על עניין ההיפרסנסטיביות. מה שלא יועיל לעניין הדיבור, לא יזיק לעניין התחושות. אעדכן בהמשך. ביי מיכל153

דניעל

New member
מיכל, אני יחסית חדשה כאן

ולא מכירה אותך לאורך זמן. אבל מהעדכונים שלך, שאני קוראת, אני מבינה שאת מתמודדת יום יום עם שלושה ילדים מיוחדים. זה בטח לא קל. שולחת לך חיזוקים.

zimes

New member
מיכל, אני קוראת את עידכונייך

שבוע שבוע. רוצה שתדעי שגם כשלא עונים - אנחנו מקשיבים (לפחות אני). תמשיכי עם הסבלנות האינסופית שדרושה לך.

וגם אני איתך../images/Emo24.gif

אין לי אף פעם מה להגיד, כי אני לא מנוסה בבעיות והקשיים איתם את וילדייך מתמודדים באומץ ואהבה. אבל אני איתך, מחכה להם שבוע שבוע.

מיכל153

New member
תודה לכולם !! שאלה : שפת הסימנים -

האם מישהו שמע על כך שמלמדים שפת הסימנים למישהי שקשה לה לדבר ? כמו מין תחליף להורדת לחץ בעניין הדיבור ככלי לביטוי ? נתנו לי עיצה בפורום חינוך לגיל הרך ורציתי לשמוע מכם !!! ושוב תודה !!! ביי מיכל153

odeia

New member
מיכל, כשאודיה היתה אצל קלינאית

תקשורת של התפתחות הילד, היא לימדה אותנו שיש מילים שמסמנים אותן יחד עם האמירה. יש מילים שלומדים לסמן מהשירים ויש כאלו שהיא נתנה לנו הדרכה להם. זה עובד ועוזר לשני הצדדים. ממליצה לך על זה.

מילים בתנועה - מומלץ!

מניסיוני בצחום החינוך הגופני - מתן תנועות למילים עוזר בדיבור! שווה לנסות בטח לא מזיק.

iris & ben

New member
למיכל../images/Emo24.gif

כמו כמעט לכל דבר בחיים יש עליות ומורדות אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ובאמת שלי התקדמה יפה ומהר ועכשיו יש קצת האטה-ראי זאת כהפסקה קלה אני בטוחה שהיא תמשיך ותשתפר כשחזרתם למן ול- גה - היא חזרה על זה?

מיכל, תהיו חזקים ../images/Emo24.gif

בדברים כאלו אני חושבת שיש בקעות ויש הרים יש ירידות ויש עליות אז אם תצליחו לצלוח את הבקעות והירידות אז תצליחו בגדול. נדרשת המון אורח רוח וסבלנות והרבה כוחות. אז שולחת לך חיזוקים רבים, תמשיכי להיות חזקה ואמא מדהימה לשלושת ילדייך. מקווה איתך להרבה עליות והרבה הרים ירוקים ירוקים ופורחים
שירלי.

למעלה