שלי,יצא לך לבדוק איזה שיטת DVD פועלת בברזיל

XUXA141

New member
שלי,יצא לך לבדוק איזה שיטת DVD פועלת בברזיל

איזה ZONE?

אל תדאגי, אפשר גם אחרת...

אם יש לך את הדי.וי.די והדגם שלו, מספר פעולות פשוטות יהפכו אותו למולטי זון. אפשר גם להחזיר את המצב לקדמותו. הוראות איך ודוגמא למכשיר שנמכר בארץ: LG V782NWK

XUXA141

New member
הבעיה היא לא להפוך את הוידאו למולטי זון.

הבעיה היא התקליטורים. כשתקליטור הוא "זון 1" כמקובל בארצות הברית, אין שום אפשרות לנגן אותו על נגן שמקבל רק "זון 2" או "מולטי זון". התקליטור עצמו אמור להיות "מולטי זון". גיליתי את זה כשהזמנתי ב"אמזון" דיסק נדיר שחיפשתי המון, ואז גיליתי שהוא מארצות הברית ולכן מוגדר ל"זון 1" בלבד, כשהמכשיר שלי קורא רק מולטי או 2.

זה מזכיר לי...

שקניתי את הדיוידי של The Eagles - Hell Freezes Over כשהייתי בקנדה. כשחזרתי לארץ, אותגרתי קצת בדומה לבעיה שלך, עד שביצעתי כמה פעולות פשוטות בדיוידי עצמו. אגב, בדרך שכתבתי, אני קובע לדיוידי איזה זון הוא יהיה בהתאם לדיסק, ולא הפוך. אם עדיין את לא מסתדרת, תביאי אותו לביכורים מחר, ואחזיר לך אותו בשבוע הבא, בצרוף אחד "מולטי".

XUXA

תביאי את הדיסק המקורי לביכורים, אני אחזיר לך אותו בצרוף אחד נוסף (העתק שלו) שירוץ חופשי בכל מכשיר. בהקשר לברזילאי - נזכרתי גם באיזה CD מקורי של דניאלה שקניתי (באדיבות סוני הלא חכמים) שעשה בעיות, כשרציתי לעשות לו העתק בגלל "תוכנה לניהול זכויות", עד לשניה, שהכיר את המושג Decrypter. אני מאמין שמה שכתבתי, נותן גם למנהלת תשובה שמגיעה אפילו עד ברזיל.

למעלה