שלי מארחת בפעם האחרונה

שלי מארחת בפעם האחרונה../images/Emo82.gif../images/Emo219.gif

כן...כן... זאת הפעם האחרונה שאני אארח פה מישהו כן..כןן.. זאת הפעם האחרונה שאני אגרום למישהו לשבת שעה ולענות על הכול כן..כןן.. זאת הפעם האחרונה היום אני הולכת לארח את סיוון אז מה שלומך מאמי?
שם:
תחביב אהוב:
משהו לאומה:
תמונה אהובה של אליסה
בסוף האירוח בבקשה תרשמי מה דעתך על האירוח וכו..
ושאלה נוספת מי לדעתך צריך או צריכה להתארח שבוע הבא+כינוי: ובואי נשחק משחק אסוציאציות קטן..אוקי אני נותנת לך מילה ואת עונה מה ישר עולה לך על הראש
ירח-
בוקר-
חופש-
סופגנייה-
משפחה-
פורום-
קומונה-
פורום אליסה מילאנו-
חג שמח-
צבא-
טלוויזיה-
בהצלחה[כאומרים לך את זה מה זה אומר לך]-
מבחן-
מסיבה- שאלה לכל חברי הפורום: מה דעתכם לסיכום על פינת האירוח? והאם יש מישהו שלא נשאל עוד..אם כן אנא רשמו פה את שמו

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifמוסיפה שאלות:

איזה עוד אנשים את מעריצה/אוהבת חוץ מאליסה ולמה?
אוהבת את השם שלך או שהיית מעדיפה שם אחר? אם כן אז איזה?
חג אהוב?
עונה אהובה?
צבע אהוב?
מאכל אהוב?
משקה אהוב?
במה את עובדת בחיי היום יום?(ספרי לאלו שלא יודעים), נהנית ממקום עבודתך?
מה רצית להיות כשהיית קטנה?
מאמינה בחייזרים?
מאמינה ברוחות רפאים?
מאמינה באלוקים?
מה את מעדיפה: אהבה או כסף?
ים או בריכה?
מוזיקה עברית או לועזית?
איך קוראים לשיר שאת הכי אוהבת ושל איזה אומן/ית הוא?
ספר אהוב?
סרט אהוב?
טיול שעשית.. איזה הכי אהבת ולאן הוא היה?
איזו מילה את חושבת שהכי מאפיינת אותך ולמה?
מרוצה מהמראה החיצוני שלך ? ואם לא מה היית מעוניינת לשנות?
איזה שם יפה לבת לדעתך?
איזה שם יפה לבן לדעתך?
מה השם הכי מוזר ששמעת לבן ו/או בת?
מתגעגעת לבית ספר? ושאלה אחרונה: יש לך חבר?
ושלי בנוגע למה ששאלת לדעתי הפינה הייתה מצויינת ונשארה מצויינת
חבל לי טיפה שהיא נגמרת אבל מצד שני את מי נוכל כבר לראיין? אפשר לנסות את דנדי האמת אבל רק אם יש לה זמן

עונה גם לך גל...../images/Emo9.gif

איזה עוד אנשים את מעריצה/אוהבת חוץ מאליסה ולמה? אני מעריצה את הזמר המדהים ליאור נרקיס.. פשוט מתה על הקול הנדיר שלו...ולמה? כי הוא בן אדם עים אופי מדהיםם אני מכירה אותו אישית חחח אוהבת את השם שלך או שהיית מעדיפה שם אחר? אם כן אז איזה? חג אהוב? פורים ..כי בפורים יש לי יום הולדת חח עונה אהובה? חורף...מתה על העונה ההזאת.. צבע אהוב? וורוד מאכל אהוב? שניצל אורז פסטה פטריות בקיצור אני אחת שאוהבת לאכול חח משקה אהוב? תפוזים פאנטה במה את עובדת בחיי היום יום?(ספרי לאלו שלא יודעים), נהנית ממקום עבודתך? אני טבחית באולם אירועים אני עובדת באולם הזה כבר 7 שנים ואני מאוד נהנית בעבודה. מה רצית להיות כשהיית קטנה? אמ... לא זכור לי.. מאמינה בחייזרים? כן...כי כמו שיש חיים פה על כדור הארץ יש חיים על כוכבים אחרים.. מאמינה ברוחות רפאים? לאאא מאמינה באלוקים? בטח! מה את מעדיפה: אהבה או כסף? אהבהה
ים או בריכה? לפעמים ים לפעמים בריכה מוזיקה עברית או לועזית? גם וגם איך קוראים לשיר שאת הכי אוהבת ושל איזה אומן/ית הוא? השיר שאני הכי אוהבת זה השיר של ליאור נרקיס "תגידי" שיר מדהיםםם ומעלף בטירוף.. ספר אהוב? האמת היא שלא קראיתי הרבה זמן ספר.. קראתי רק שהייתי קטנה אז זה ממש לא זכור לי... סרט אהוב? המסכה הוא פשוט קורע אותי שם גי'ם קארי חחח טיול שעשית.. איזה הכי אהבת ולאן הוא היה?הטיול שהכי נהנתי ממנו היה שטסתי לאילת בכיתה י"ב בטיול הבראה שהיה לנו זה היה הטיול הכי מדהיםם שהיה לי אי פעם.... איזו מילה את חושבת שהכי מאפיינת אותך ולמה?ביישנות. אני נורא ביישנית אבל לאט לאט אני נפתחת חח מרוצה מהמראה החיצוני שלך ? ואם לא מה היית מעוניינת לשנות? אמ..כן אני מרוצה אבל הייתי רוצה לשנות את השער שלי הוא מרגיז אותי בבוקר חח איזה שם יפה לבת לדעתך? לי-אור חח איזה שם יפה לבן לדעתך? ליאור חחח מה השם הכי מוזר ששמעת לבן ו/או בת? אממ לבת זה ים ולבן סיון כן כן יש בנים שקוראים להם גם סיון חחח מתגעגעת לבית ספר? לבית ספר לא! לטיולים שהיו כן
ושאלה אחרונה: יש לך חבר? כרגע לא..אבל היה לי... שאלות מדהימותת גלושש נורא נהנתי לענות עליהםם... מחכה לעוד שאלות למי שיש...

עונה....../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

אז מה שלומך מאמי? בסדר קצת עייפה.. שם: סיון גיל: עוד מעט 22 כיתה: תחביב אהוב: לגלוש באינטרנט ולעשות רקעים משהו לאומה: אין לי כרגע משהו לאומה.. תמונה אהובה של אליסה
בסוף האירוח בבקשה תרשמי מה דעתך על האירוח וכו.. ושאלה נוספת מי לדעתך צריך או צריכה להתארח שבוע הבא+כינוי: הבנתי שאני האחרונה שאת מראיינת לא..? ובואי נשחק משחק אסוציאציות קטן..אוקי אני נותנת לך מילה ואת עונה מה ישר עולה לך על הראש ירח- כוכבים בוקר- שמש חופש- אילת סופגנייה- משמין ביותר משפחה- אהבה פורום- אינטרנט קומונה- אממ.. לא יודעת.. פורום אליסה מילאנו- דה באסט! חג שמח- פורים צבא- לא עשיתי חח טלוויזיה- סדרות בהצלחה[כאומרים לך את זה מה זה אומר לך]- שיהיה לי בהצלחה במה שאני הולכת לעשות.. מבחן- טסט מסיבה- יום הולדת.... אחלה שאלות שלייי...

spelling

New member
שאלות../images/Emo188.gif

מה החלום שלך? במה את עובדת?תמיד רציתי לדעת: היית רוצה שידוך בין אליסה וליאור נרקיס? אוהבת חומוס? משחק אסוציאציות: גל- אדם- שלי- נטלי- סיוון-

עונה גם לך אדםםם../images/Emo9.gif

מה החלום שלך? להיות מאושרת
במה את עובדת?תמיד רציתי לדעת: אני סגנית שף.... היית רוצה שידוך בין אליסה וליאור נרקיס? לא לא ניראה לי חחח הם לא מתאימים אני יותר מתאימה לו חחח סתם סתם... אוהבת חומוס? מאודדד עים מלפפון חמוץ יאמיי.. משחק אסוציאציות: גל- משוגעת ומשגעת לפעמים חחח אדם- נחמדד מאוד וחמוד! שלי- ילדה מדהימה
נטלי- חביבה מאוד... סיוון- מי זאת..? חח

CheN323

New member
ווהו שאלות לסיון

אולי זה יחזור על עצמו, לא קראתי את השאלונים האחרים
איפה את גרה
מה את רוצה להיות שתהיי גדולה
{את כבר די גדולה אבל בכל מקרה} מאיזה גיל את זוכרת דברים
פעם היית בחו'"ל
אם כן איפה... יש לך אחים
ממתי את אוהבת את אליסה
ראית מי הבוס
ראית אי פעם סרטים שלה בכלל
... מתגעגעת לבצפר
את לומדת עכשיו איפשהו
מה את אומרת על זה שמחר יש שביתה
מה את אומרת על זה שבגלל שמחר יש שביתה אני יושבת וכותבת לך שאלות באחת בלילה
צרפי תמונה אהובה של אליסה... זהו

עונה...../images/Emo9.gif

איפה את גרה.? במזכרת בתיה מה את רוצה להיות שתהיי גדולה {את כבר די גדולה אבל בכל מקרה} תאמיני לי שאני עדיין לא יודעת מה אני רוצה חחח אבל בנתיים אני אוהבת את המקצוע שלי שהוא לבשל... מאיזה גיל את זוכרת דברים ..? מהגן חחח פעם היית בחו'"ל..? לאא
אם כן איפה... יש לך אחים..? אח אחד כמו עשר חחח ממתי את אוהבת את אליסה..? ממתי שאני זוכרת את עצמי ראית מי הבוס..? בטח משם התחלתי להעריץ אותה... ראית אי פעם סרטים שלה בכלל...בטחח ראיתי את הסרט הבריכה של הוגו מתגעגעת לבצפר..? לבית ספר לא לטיולים כן... את לומדת עכשיו איפשהו..? לא מה את אומרת על זה שמחר יש שביתה..? חח זה לא ממש משמח אותי כי אני עובדת.. מה את אומרת על זה שבגלל שמחר יש שביתה אני יושבת וכותבת לך שאלות באחת בלילה..? אני אומרת שאת מאוד משועממת חחח סתם סתם... צרפי תמונה אהובה של אליסה...

שאלות לסיבוש../images/Emo9.gif

בת כמה היית רוצה להיות? הופעה או דיסק של ליאור נרקיס? שיר אוהב אותך או הפצצה הכי יפה? בילוי או בית? טלויזיה או קולנוע? פורום מכושפות או פורום אליסה? אליסה או הולי? אליסה או רוז? אליסה או שאנן? עונה במכושפות? פרק מעודף?

עונה גם לך נטלי....

בת כמה היית רוצה להיות? בת 7 לחזור לכיתה א' היה לי כל כך כיףף בתקופה הזאת...והיא עברה כל כך מהר... הופעה או דיסק של ליאור נרקיס? וואי איזה שאלהה אממ...דיסק.. שיר אוהב אותך או הפצצה הכי יפה? אוהבבבבב.. בילוי או בית? בית...חח לפעמים אני אוהבת לצאת... טלויזיה או קולנוע? טלוויזיה פורום מכושפות או פורום אליסה? בטח שפורום אליסה מזמן הפסקתי להיכנס לפורום הזהה... אליסה או הולי? אליסההה אליסה או רוז? אליסההה אליסה או שאנן? כנ"ל עונה במכושפות? העונה שקול ופיבי היו ביחד...ניראה לי עונה 6 פרק מעודף? כל הפרקים מועדפים עליי...אבל הפרק שהכי ריתק אותי היה הפרק שפיבי הייתה צריכה להרוג את קול....

למעלה