שלי מארחת

שלי מארחת../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo191.gif../images/Emo22.gif

הגענו לעוד שבוע עם אירוח חדש והפעם של נטליה של הצאט הידועי=נטלי או נטליה.חח אישיתא ני חושבת שהיא מקסימה ותורמת המון אבל הגיע העזמן שנברר מה מסתתר מאחורי השם והכינוי. אז אנא תארחו אותה בכבוד
ונטליה -מה עוד נשאר להוסיף
תהני
והשאלות הידועות שיופיעו בכל אירוח:
שם:
תחביב אהוב:
משהו לאומה:
תמונה אהובה של אליסה
בסוף האירוח בבקשה תרשמי מה דעתך על האירוח וכו..
ושאלה נוספת מי לדעתך צריך או צריכה להתארח שבוע הבאשם+כינוי נטליה תהני
ומצטערת על העיכוב בסוף ישבתי ותיקנתי את המחשב.חחטוב נו אבא שלי תיקן
תהני ושובע מקסים שלי

עונה

שם: נטלי גיל:16 וחודש כיתה: י תחביב אהוב: לבזבז שעות על המחשב משהו לאומה: קחו תחיים בקלות?
תמונה אהובה של אליסה אהבתי שכל המצלמות מכוונות עליה > ולפי דעתי חן (West Doll ) צריכה להיות הבאה.

West Doll

New member
../images/Emo12.gifאני../images/Emo35.gif

ואחלה תמונה
והנה שאלון בשבילך
*לקוח מפורום סקרים ושאלונים* שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סדרה מצוירת: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? רעש אחרון ששמעת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

הרבה שאלות../images/Emo178.gif

שם: נטלי. פירסינג: היה באף. קעקועים: רוצה לעשות אבל אסור לעשות. גובה: לא יודעת פעם אחרונה שמדדתי היה מתי שהייתי בכיתה ה. מידת נעליים: 41. צבע שיער: שטני. אחים/אחיות: אח. בת כמה את נראית: לא יודעת. משקפיים? : אין. גשר? : יש. עבר פלילי: אין!. שפות: עיברית, ספרדית, אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? : היכולת להצחיק. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?: שאני קצת איטית. האם... את דלוקה על מישהו: לא כרגע. אתרוצה לגור במקום אחר: לא כרגע. את רוצה עוד פירסינג: לא. את אוהבת רכבות הרים: אף פעם לא עליתי על רכבת הרים. את הייתם בחו"ל: לא אבל אהיה בחו"ל. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא!. כמה פעמים... היית מאוהבת: 2. נשבר לך הלב: לא נשבר. שברת לבבות: לא שאני יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: לא הלוואי. התחרטת על דברים שעשית: כן. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: סוכריה על מקל. סדרה מצוירת: הלב. קורנפלקס: קוקומן. מסטיק: לא משנה. צבע: אין מעודף. יום בשבוע: שבת. היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: טבעת. חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא ישן. ראה אותך בוכה: אמא שלי. הלכת איתו לסרט: אחי וחברה שלו. צעק עליך: לא צעק. שלח לך מכתב: לא שלח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? : חתולה שחורה. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? לא. היית על במה? לא. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? במבחן. הורידו אותך כיתה?לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני?לאא. דברים אהובים: לשיר לשמוע מוזיקה וכ'ו. שיר אהוב: hurt של כירסטינה אגילרה. אוכל אהוב: אין מעודף. תוכנית אהובה: מכושפות. ספורט אהוב: כדורגל. תחביב: לגלוש באיטרנט. זמר/זמרת/להקה אהובים: זמרת: מלאני סי. להקה: pucssycat dolls. עיתון אהוב:ראש אחד. וסתם: תפוח או בננה? : תפוח. כחול או אדום? :אדום. סתיו או אביב? :אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לפורום אחר. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא נחשב כארוחה אבל אורז. תיכון או אוניברסיטה?: תיכון רעש אחרון ששמעת? : היום מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? " לכל חברי הפורום המדהימים

always be me mc

New member
../images/Emo141.gifשאלות לנטלי:

אם יכולת לבחור לפגוש את אליסה או מלאני סי. ויכולת לבחור רק אחת מהן. במי היית בוחרת?(בחרי חופשי בלי רגשות אשמה) ולמה?
אם יכולת לבחור בין אליסה, הולי, שאנן או רוז(אם בא לך תוסיפי את הבנים כאופציות). במי היית בוחרת?
אלו דברים את אוהבת או מעריצה במלאני סי והיית רוצה שיהיו לך?
אלו דברים שאת אוהבת או מעריצה באליסה היית רוצה שיהיו לך?
מה המקצוע האהוב עליך בבית ספר?(אם יש)
מה המקצוע השנוא והקשה ביותר לדעתך?
יש לך מחשבות על מקצוע לעתיד?(כשתהיי מבוגרת) אם כן אז מה?
מה יותר חשוב לתת או לקבל?(הכוונה למתנות וכאלה..)
יופי חיצוני או פנימי?
לאהוב או להיאהב?
סרט אהוב?
סוג אהוב של סרטים?(דרמה? קומדיה? מתח? פעולה? מדע בדיוני? או אולי משהו משולב כמו דרמה קומית וכו'?)
דבר מה בעברך שהיית רוצה לשנות?
מהם 4 דברים שאת אוהבת בעצמך?
מהם 4 דברים שאת לא אוהבת או שטעונים שיפור לדעתך?
אלו 5 דברים ו/או אנשים היית לוקחת איתך לאי בודד ולמה?
אם היו מציאים לך להשתתף בתוכנית ריאליטי. היית עושה את זה?
את חושבת שיש דבר כזה כמו אדם מושלם? או חבר מושלם? בין אם לא ובין אם כן נמקי.
אם היו לך 3 משאלות ויכולת לשנות בהווה את העולם או לשנות את חייך. במה היית בוחרת? או אולי משלבת
אם יכולת לשנות את העבר איזה אירוע היית משנה ולמה?
אם הייתה לך אפשרות להיות כוכבת(ללא קשר למשאלות וכאלה) היית בוחרת באפשרות הזאת?(ואז נהיית כוכבת גדולה בהוליווד וכו') אם כן למה ואם לא אז למה.
לאיזה גיל את משתוקקת להגיע? או שאת פשוט נהנית מהגיל שאת בו עכשיו?
כשיגיע הגיל הנכון האם תרצי ללמוד נהיגה?
דרך ארץ קדמה לתורה או התורה קודמת לדרך ארץ?
האם יש לך דעות קדומות נגד אנשים או דרך חיים של אותם אנשים?(נגיד הומואים ולסביות או משהו נגד חרדים
או הציבור הדתי נגיד)
במקרה של גן עדן
וגיהנום
לאן את חושבת שתגיעי?
אם יכולת לגלם דמות בתוכנית טלוויזיה מפורסמת. איזו דמות היית מגלמת ובאיזו סידרה?
אינטרנט או טלוויזיה?
טלוויזיה או קולנוע?
סופגניה או לביבה?
חג אהוב?
מנהג אהוב?
טעם מועדף?(חמוץ? מתוק? מלוח? )
יש לך בעלי חיים בבית? אם לא אז היית רוצה אחד? ואיזה אחד את היית רוצה? אם כן. איזה בעל חיים יש לך?
איזה שם לדעתך יהיה יפה לבת?
איזה שם לדעתך יהיה יפה לבן? ראית איך השקעתי בשאלות?
את מוזמנת לענות בחלקים אם יותר קל לך מותק
בהצלחה

אמשיך אח"כ

אם יכולת לבחור לפגוש את אליסה או מלאני סי. ויכולת לבחור רק אחת מהן. במי היית בוחרת?(בחרי חופשי בלי רגשות אשמה) ולמה? זאת החלטה קשה כי אני מעריצה כל אחת בתחום שלה. את מלאני סי אני מכירה מלפני אליסה אבל בכל זאת את אליסה . אם יכולת לבחור בין אליסה, הולי, שאנן או רוז(אם בא לך תוסיפי את הבנים כאופציות). במי היית בוחרת? גם פה אותו קטע אני מכירה את שאנן מלפני אליסה. אבל אני לא סובלת את שאנן כאדם כשחקנית אני אוהבת אותה. אליסה מאד יפה והולי פשוט שחקנית מדהימה ואת רוז גם אני לא סובלת ובגלל שבשאלה הקודמת בחרתי באליסה אז פה אבחר בהולי. אלו דברים את אוהבת או מעריצה במלאני סי והיית רוצה שיהיו לך? אוהבת ומעריצה את הקול המדהים שלה. והייתי רוצה שתהיה לי קריירה וקול כמו שלה. אלו דברים שאת אוהבת או מעריצה באליסה היית רוצה שיהיו לך? אוהבת את מה שעושה מחוץ לתחום המשחק ( יוניצף וכאלה) ומעריצה את המשחק שלה. מה המקצוע האהוב עליך בבית ספר?(אם יש) לשון. מה המקצוע השנוא והקשה ביותר לדעתך? מתמטיקה. יש לך מחשבות על מקצוע לעתיד?(כשתהיי מבוגרת) אם כן אז מה? עדיין לא חשבתי על זה. מה יותר חשוב לתת או לקבל?(הכוונה למתנות וכאלה..) שתהם אני חושבת שזה חשוב. יופי חיצוני או פנימי? תאמת אני לא אצא אם אחד שהוא מכוער אבל עם אופי טוב. אני מעדיפה יפה עם אופי טוב. לאהוב או להיאהב? לאהוב. סרט אהוב? יש הרבה. סוג אהוב של סרטים?(דרמה? קומדיה? מתח? פעולה? מדע בדיוני? או אולי משהו משולב כמו דרמה קומית וכו'?) פעולה. דבר מה בעברך שהיית רוצה לשנות? אני צריכה "לחזור בזמן" כדי לבדוק מה הייתי רוצה לשנות כי אני לא ממש זוכרת. מהם 4 דברים שאת אוהבת בעצמך? חברותית, מצחיקה, יודעת להקשיב, יודעת מה לעשות מתי שמשעמם (חח). מהם 4 דברים שאת לא אוהבת או שטעונים שיפור לדעתך? יותר סבלנות, להיות יותר מהירה, להשתפר בלימודים, להיות יותר חרוצה. אלו 5 דברים ו/או אנשים היית לוקחת איתך לאי בודד ולמה? : את מלאני סי
שתשיר לי מתי שישעמם לי, אוכל שיהיה מלהכניס לבטן, שתיה שיהיה למקרה של צימאון, ואת המשפחה שלי. אם היו מציאים לך להשתתף בתוכנית ריאליטי. היית עושה את זה? תלוי באיזו תוכנית ריאלטי. את חושבת שיש דבר כזה כמו אדם מושלם? או חבר מושלם? בין אם לא ובין אם כן נמקי. לא כי אין דבר כזה אדם או חבר מושלם.

החלק השני והאחרון.

אם היו לך 3 משאלות ויכולת לשנות בהווה את העולם או לשנות את חייך. במה היית בוחרת? או אולי משלבת אם יכולת לשנות את העבר איזה אירוע היית משנה ולמה? : אין לי תשובה לשאלה הזאת סורי. אם הייתה לך אפשרות להיות כוכבת(ללא קשר למשאלות וכאלה) היית בוחרת באפשרות הזאת?(ואז נהיית כוכבת גדולה בהוליווד וכו') אם כן למה ואם לא אז למה.: כן כי זה כיף להיות סלב. שרואים אותך בטלויזה או בסרט שאתה מוכר בתעשייה של הסרטים והטלוויזה וזה כיף שיש לך מערצים. לאיזה גיל את משתוקקת להגיע? או שאת פשוט נהנית מהגיל שאת בו עכשיו? : הייתי רוצה להגיע לגיל 18 ( להתגייס לצבא) כשיגיע הגיל הנכון האם תרצי ללמוד נהיגה? : כן זה כיף לנהוג מאוטו משלך. דרך ארץ קדמה לתורה או התורה קודמת לדרך ארץ?: תורה קודמת לדרך ארץ. האם יש לך דעות קדומות נגד אנשים או דרך חיים של אותם אנשים?(נגיד הומואים ולסביות או משהו נגד חרדים או הציבור הדתי נגיד): אין לי בעיה איתם בכלל. במקרה של גן עדן וגיהנום לאן את חושבת שתגיעי? זה אלוהים צריך להחליט לא אני. אם יכולת לגלם דמות בתוכנית טלוויזיה מפורסמת. איזו דמות היית מגלמת ובאיזו סידרה? מכושפות : עכשיו זאת התלבטות אני רוצה לגלם את פיבי בגלל היופי
ופייפר בגלל הכוחות. אינטרנט או טלוויזיה? איטרנט. טלוויזיה או קולנוע? קולנוע. סופגניה או לביבה? לביבה. חג אהוב? יום העצמאות. בגלל הסלב. מנהג אהוב? : אין טעם מועדף?(חמוץ? מתוק? מלוח? ): מתוק יש לך בעלי חיים בבית? אם לא אז היית רוצה אחד? ואיזה אחד את היית רוצה? אם כן. איזה בעל חיים יש לך? :אין לי בעל חיים והייתי רוצה כלב. איזה שם לדעתך יהיה יפה לבת? : ליאור איזה שם לדעתך יהיה יפה לבן? ליאור

CheN323

New member
המממממממ שאלות שאלות

מאמינה בחיים אחרי המוות
אם היתה לך משאלה לעולם, מה היית מבקשת
אם הייתה לך משאלה לעצמך, מה היית מבקשת
יש לך אחים/אחיות
אוהבת חיות
יש לך
את אלרגית לדברים
, אם כן למה
מה היום המועדף עליך בשבוע
ממתי את מכירה את אליסה
תני שאלה אחת שהיית שואלת את אליסה אם היית יכולה. היית בחו"ל
, איפה

עונה

מאמינה בחיים אחרי המוות : לא. אם היתה לך משאלה לעולם, מה היית מבקשת : שהמצב הרע בעולם יפסק. אם הייתה לך משאלה לעצמך, מה היית מבקשת : אפשר 2?
להיפגש עם אליסה ועם מלאני סי. יש לך אחים/אחיות : אח אוהבת חיות יש לך : אוהבת חיות אין לי חיות. את אלרגית לדברים, אם כן למה : שהייתי קטנה הייתי אלרגית לדלורית זה מהמשפחה של הדלעת ועכשיו אני לא יודעת עם אני עדיין אלרגית לזה לא נסיתי. מה היום המועדף עליך בשבוע : יום שבת יום מנוחה. ממתי את מכירה את אליסה : ממי הבוס שראיתי לראשונה מכושפות וראיתי את אליסה היא הייתה מוכרת לי ואז נזכרתי שהיא שיחקה במי הבוס. תני שאלה אחת שהיית שואלת את אליסה אם היית יכולה. : למה את לא באה לישראל. היית בחו"ל, איפה עוד לא הייתי אבל אהיה במלטה

למעלה