שלי מארחת-

שלי מארחת-../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif../images/Emo167.gif../images/Emo189.gif../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif

זוכרים את הפינה שבה שאלנו שאלות והכרנו אחד את השני אז הפעם אנחנו הולכים לארח את החברה שהצטרפה לפורום לא מזמן- שמה יעל קבלו אותה
האירוח יתנהל בצורה שכל אחד כותב לה שאלות בהודעה חדשה והיא תענה על השאלות בימים הקרובים
אני מאחלת לכולנו המון בהצלחה בתקווה שנכיר את יעל יותר טוב.. בהודעה הבאה יתפרסו שאלות ראשוניות לאירוח-בהצלחה
שלי אגב,זאת הייתה פינה טובה

שאלות להתחלה

אז מה שלומך מאמי? שם: גיל: כיתה: תחביב אהוב: משהו לאומה: תמונה אהובה של אליסה? ובואי נשחק משחק אסוציאציות קטן..אוקי אני נותנת לך מילה ואת עונה מה ישר עולה לך על הראש ירח- בוקר- חופש- סופגנייה- משפחה- פורום- קומונה- פורום אליסה מילאנו- חג שמח- צבא- טלוויזיה- בהצלחה[כאומרים לך את זה מה זה אומר לך]- מבחן- מסיבה- מצות- החופש הגדול- בגרות- 1 בספטמבר- שבועות- גבינות-

שאלות ליעל

מקום מעודף: שמש או ירח: כלב או חתול: שמיים בהירים או כהיים: תחביב: חופשה באילת או בחו"ל? מסעדה או לאכול בבית? קולנוע או סרט בבית: עונה אהובה במכושפות: פיבי או אליסה: אליסה או שאנן: אליסה או הולי: אליסה או רוז: מכושפות או האוס?

YaEl 15

New member
עונה לנטלי ../images/Emo13.gif

מקום מעודף: הבית
שמש או ירח: ירח
כלב או חתול: חתול
שמיים בהירים או כהיים: אממ... תלוי מתי... תחביב: עניתי למעלה
חופשה באילת או בחו"ל? הייתי באילת יותר מדי פעמים. עדיף בחו"ל... מסעדה או לאכול בבית? אמ... שאלה קשה. קולנוע או סרט בבית: קולנוע. עונה אהובה במכושפות: 3,4,5. פיבי או אליסה: פיבי. (אני מכירה אותה טוב יותר...) אליסה או שאנן: אליסה. אליסה או הולי: לא יודעת. אוהבת את שתיהן. אליסה או רוז: חח..אליסה... מכושפות או האוס? האוס...

YaEl 15

New member
שוב תודה, על קבלת הפנים החמה. עונה ../images/Emo13.gif

(אתם עוד תתחרטו, אני אדם משעמם
) אז מה שלומך מאמי? סבבה. עכשיו שאני בבית. שם: יעל גיל: 15 כיתה: ט' תחביב אהוב: אממ... תמיד יש לי בעיה להשיב על השאלה הזו... משהו לאומה:
תמונה אהובה של אליסה?לא יודעת. פה היא ממש יפה
---->> ובואי נשחק משחק אסוציאציות קטן..אוקי אני נותנת לך מילה ואת עונה מה ישר עולה לך על הראש ירח- לילה. בוקר- עייפות
(אני לא אדם של בוקר...) חופש- קיץ (
) סופגנייה- יאמי!! אני מתה על סופגנייה. משפחה- מריבות
אני רבה עם האחים שלי הרבה... פורום- האוס (הפורום הראשון שהצטרפתי אליו...) קומונה- ג'ניפר מוריסון
פורום אליסה מילאנו- גליה
ועוד הרבה אנשים נחמדים
חג שמח- פסח. צבא- הגוף היחיד במדינה שלנו, שאיכשהו מתפקד כהלכה... טלוויזיה- האוס (אני ממש אובססיבית, זה מה שעולה לי לראש.) בהצלחה[כאומרים לך את זה מה זה אומר לך]- מבחנים. מבחן- קצת לחץ. מסיבה- יום הולדת, לא יודעת למה... מצות- אני שונאת מצות. החופש הגדול- קיץ. בגרות- פחד משתק. 1 בספטמבר- רעננות. שבועות- מאכלי חלב
גבינות- גבינה צהובה, יאמי
טוב, זה לא בדיוק אסוציאציות, אבל I did my best...

יא את בכיתה ט הייתי בטוחה משום מה שאת ב-י

בטח היה לך מה זה קשה לבחור מגמה לתיכון-חח..לא כדאי שאני אספר כמה שיגעתי את כולם.חח

אם לא רצית לספר לי לא היית צריכה לספר

לא חשבתי שזה יפגע בך או משהו
מצטערת
אצלנו היה מותר לבחור עד פסח ובפסח נתנו את ההחלטה ונרשמנו לתיכון

YaEl 15

New member
מה?? חחחחחח... ../images/Emo6.gif

אני חייבת ללמוד לנסח טוב יותר!! אני מצטערת, חחחח XD, התכוונתי, שעדיין לא בחרתי, ושאלתי האם את מרוצה מהבחירה שלך...

אה..חשבתי אם אני מרוה שאת שאלת שאני עניתי

אופס-טעות שלי אני מרוצה אולי ממחשבים פחות אבל לאיפה את רוצה ללכת?מה את אוהבת?-תחשבי על השאלות האלו ותחליטי
GOOD LUCK

always be me mc

New member
בחרי בתיקשורת../images/Emo99.gif

אז נכון זה לא קל ויש לעיתים הרבה חומר ובגרות ביום ראשון במקרה שלי(עם מגן 100 הייתם מאמינים?! אני כזה הולכת לחרוש הערב ומחר) אבל זה בהחלט מהנה, מעניין(הרבה שימוש בידע טלוויזיוני וקולנועי
) וקשה מאוד להתחרט על זה כי גם המורה במקרה שלנו היא סבבה

always be me mc

New member
עוד שאלות ליעל../images/Emo9.gif

מאמינה בעולם הבא? מאמינה באלוקים? מאמינה בגורל? מאמינה שלכל דבר יש סיבה? מאמינה בעצמך? מאמינה בחיים מחוץ לכוכב הזה? מאמינה ש'לפעמים חלומות מתגשמים'? האם את: צוחקת הרבה? ישנה הרבה? אוכלת הרבה? שותה הרבה? שמחה הרבה? אוהבת הרבה אנשים? אוהבת ללכת לאירועים? אוהבת שעוזבים אותך בשקט מדי פעם? אוהבת לשבת בצד? אוהבת לדבר? אוהבת לרכל? אוהבת את החיים? אוהבת בעלי חיים? זה או זה: אוכל או שתיה? ים או יבשה? טלוויזיה או אינטרנט? אינטרנט או לצאת לבלות עם חברות? קולנוע או להישאר בבית? לאכול בבית או לצאת לאכול במסעדות? לעשות מבחן או עבודה? לימודים או עבודה? מבחן או בוחן פתע? עברית או אנגלית? לגור בחו"ל או בארץ ישראל? קניון או שוק? לקנות חולצות או מכנסיים? גלידה או ארטיק? מסטיק או סוכריה על מקל? אוכל בריא או ג'אנק פוד? ספרייט או קוקה קולה? מיץ או חלב? קפה או שוקו? ספרים או סרטים? ספרים או תוכניות? יו לורי או ג'ניפר מוריסון? ג'ניפר מוריסון או אליסה? מלך השכונה או חברים? חברים או כולם אוהבים את ריימונד? פסח או חנוכה? חנוכיה או סופגנייה? סופגנייה או אוזני המן? אוזני המן או תפוח בדבש? תפוח או תפוז? תפוז או קלמנטינה? אפרסק או שזיף? מלון או אבטיח? וזהו אני אפסיק לתחקר אותך בינתיים

YaEl 15

New member
עונה לך, גליה ../images/Emo13.gif

מאמינה בעולם הבא? כן. מאמינה באלוקים? כן. מאמינה בגורל? לא יודעת... מאמינה שלכל דבר יש סיבה? כן. מאמינה בעצמך? לא תמיד.. מאמינה בחיים מחוץ לכוכב הזה? אמ... לא. מאמינה ש'לפעמים חלומות מתגשמים'? רק לעיתים רחוקות.(שונאת את השיר, דרך אגב...) האם את: צוחקת הרבה? חח.. צוחקת מספיק. ישנה הרבה? חח... לא מספיק. אוכלת הרבה? כן. שותה הרבה? לא. שמחה הרבה? לא. טיפשי מצידי. אוהבת הרבה אנשים? לא. ממש לא. אוהבת ללכת לאירועים? בעיקרון לא. אוהבת שעוזבים אותך בשקט מדי פעם? אממ.. כן. אוהבת לשבת בצד? כן. אוהבת לדבר? כן. אוהבת לרכל? כן! אוהבת את החיים? כן, אני מניחה... אוהבת בעלי חיים? sure, why not... זה או זה: אוכל או שתיה? אוכל. ים או יבשה? יבשה. טלוויזיה או אינטרנט? אמ... טלוויזיה. אינטרנט או לצאת לבלות עם חברות? לבלות עם חברות זה נדיר יותר בזמן האחרון, אז... קולנוע או להישאר בבית? להישאר בבית. לאכול בבית או לצאת לאכול במסעדות? תלוי. לעשות מבחן או עבודה? עבודה! לימודים או עבודה? תלוי
מבחן או בוחן פתע? חחח... בטח שמבחן... עברית או אנגלית? אנגלית (כופרת שכמוני) פשוט שפה טובה יותר, עם המון ביטויים שימושיים. לגור בחו"ל או בארץ ישראל?
קניון או שוק? קניון. לקנות חולצות או מכנסיים? חולצות. גלידה או ארטיק? גלידה. שונאת את הארטיקרח המעאפנים האלה.... מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. (למרות שיכולתי להתחכם ולומר סוכריה על מקל, שיש בתוכה מסטיק...) אוכל בריא או ג'אנק פוד? ג'אנק. ספרייט או קוקה קולה? ספרייט. מיץ או חלב? מיץ. קפה או שוקו? לא זה ולא זה. שונאת את שניהם. ספרים או סרטים? אממ... אני מאוד אוהבת את שניהם... ספרים או תוכניות? תוכניות. יו לורי או ג'ניפר מוריסון? יו לורי. ג'ניפר מוריסון או אליסה? תפסתם אותי... חח... סתם, אני חושבת שאליסה
מלך השכונה או חברים? חברים! חברים או כולם אוהבים את ריימונד? חברים! פסח או חנוכה? חנוכה. חנוכיה או סופגנייה? סופגניה! סופגנייה או אוזני המן? כנ"ל. אוזני המן או תפוח בדבש? סופגניה!! (חח.. עכשיו קשה לי להרפות מהמחשבה...) תפוח או תפוז? תפוח. תפוז או קלמנטינה? תפוז. אפרסק או שזיף? אפרסק. מלון או אבטיח? אבטיח
יו, זה כיף לחפור על עצמך...

למעלה