שלי פאר:

שלי פאר

New member
מה, אתם מתים או משהו!?

טוב, אני עדיין בתקופה לחוצה אז באתי לבשוק מה קורה פה ואני רואה שכלום. תעשו משהו אני לא רוצה להעלם לכמה ימים ולראות שלא קורה כלום.

שלי פאר

New member
שובי אל חדרי תשובי להביט בעניי....

שלום לכולם (ולעצמי בפרט) אחרי המון ימים שהייתי עסוקה, חזרתי. אז אני יעסיק את עצמי ב.. כמה פינות דודו חדשות שלי או משהו.

שלי פאר

New member
תהיה סלב, תהיה עיתונאי, העיקר שתהיה.

הפינה המשתנה שלי.. מסכנה עדיין לא התבקעה על משהו. הפעם השיר "היה לי חבר היה לי אח" תרגישו חופשי לכתוב על השיר הזה מה שבא לכם :)

שלי פאר

New member
ככה...

מחר דודו משתתף בטקס כלשהו שקשור למשהו... (כפרע שלי חניני, תזכה!) בקרוב יתקבל מידע על הופעות (כי אני יודעת שדודו מבולבל) חח לילה טוב

שלי פאר

New member
הלו וואו, כוכב

רשמו 10 אנשים ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? כמה זמן אתה מכיר את 1? היית יוצא/ת עם 3? מה היית מביא ל5 במתנה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? האם 1 ו7 מתאימים? איזה שיר הכי מתאים ל7? הגדר את 4 ב3 מילים: הגדר את 3 ב4 מילים: היית עושה את 8?: ציין תכונה טובה של 5: ציין תכונה רעה של 8: מה אתה הכי אוהב ב4: הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: איזה שיר הכי מתאים ל1?: מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: דבר אחד שהיית משנה ב10: משהו שלא היית משנה בחיים ב7: מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:

שלי פאר

New member
אני יודע אני זז וזה פוגע

שם: שם אמצעי: שם משפחה: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש?

שלי פאר

New member
אני שר ואני שר...

השיר של דודו, ותעשו איתו מה שאתם רוצים... הלילה לא ביצוע: דודו טסה מילים: מאיר אריאל לחן: רמי קלינשטיין הלילה לא, הלילה לא אשכב לישון עלית לי בזיכרון אכאב אותך, אכאב אותך לשיגעון אשתה אותך לשיכרון. בלילות השרב אסתלסל סביבך ולרגלייך מים צוננים בלילות הקרה אתלטף סביבך אשרך, אביאך אל גני התזכור, האם אדע האזכור מה יוודע נפגשים, מכירים, מתרגשים מתנשקים, מתחבקים, נפתחים ניתנים, נפגעים, נמתחים, מתרחקים. הלילה לא... חשדות, חשדות, התפרקה נפשי הלכת לא השארת סימן תהיות, תהיות, הסתרקה נפשי למי את חייבת במזומן התזכור? לידידותך כי אני לחרותך ברוחי, בנפשי, בעצמי בבשרי, בכוחי, ברצוני ביכולתי, בעיני, בידי, בקולי הלילה לא...

שלי פאר

New member
הודעת פרישה ../images/Emo70.gif

ככה, הרבה פעמים הלכתי, הרבה פעמים חזרתי, המון פעמים גרמתי לעצמי להישאר... אבל הפעם זה באמת עובר כל גבול. אני כותבת וכותבת לעצמי. אני עונה ועונה לעצמי. לצערי אני היחידה בפורום הזה, וזה באמת דיי נמאס. מה לא עשיתי בשביל שהפורום הזה ינסה לצמוח קצת?! וכלום לא עזר. (מה גם שתפוז לא באים לקראתי והפורום כולו מבולגן) לכן אני עוזבת והפעם לתמיד. מי שרוצה אותי יודע איפה ואני ../images/Emo70.gif ו.. דודו, אני אוהבת אותך הכי בעולם ! ואתה יודע! שלי

nuna19

New member
אני רוצה!

טוב... באופו כללי אני שונאת קאוורים אלא אם כן עושים אותם יפה במיוחד! שזה המקרה כאן. אני אפילו לא זוכרת מי שר את השיר במקור אבל זה ממש לא משנה לי כי דודו שר את השיר הזה הרבה יותר יפה מהמקור. סלסולים יפים,הקטע דיבור ממש יפה! ואם דודו קורא אז תהנה מהמחמאות. אבל אתה תהנה עוד יותר אם נבוא ונגיד לך אותן ב-הו-פ-עות(!) מקווה שהבהרתי את המסר. שיהיה לכולם יום נפלא!

שלי פאר

New member
כוכבת, לא כוכב!

רשמו 10 אנשים - ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1.אני 2.ח'וריש 3.ורד 4.שרית 5.מיתר 6.דניאלה 7.המנהלת שלי 8.הנחשוניק שלי 9.נועה 10.דודו טסה ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהוא מבולבל כמה זמן אתה מכיר את 1? מהרגע שראיתי את עצמי בפעם הראשונה לפחות היית יוצא/ת עם 3? אנחנו תמיד יוצאות. מה היית מביא ל5 במתנה? ממתקים מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? היום. כשהתקשרתי אליה והיא אמרה לי "זאת אתתתתתתתתת?!" (אבל תשאלו אותה כמה אני הצחקתי אותה חח) האם 1 ו7 מתאימים? חחח אבוי איזה שיר הכי מתאים ל7? "הלוואי שתמותי" (סתם אין כזה שיר) הגדר את 4 ב3 מילים: כפרע עליה שוש שלי הגדר את 3 ב4 מילים: איזה סתומה את! היית עושה את 8?: אכן! ציין תכונה טובה של 5: כולה מושלמת! ציין תכונה רעה של 8: אממממממממ הוא תפוס (אבל זאת לא תכונה) מה אתה הכי אוהב ב4: אותה! הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: את עצמי איזה שיר הכי מתאים ל1?: כל מה ששל עברי לידר דודו טסה איה כורם אריק ברמן מירי מסיקה וקרן פלס מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לפני כמה שעות דבר אחד שהיית משנה ב10: אממממ דודו.... משהו שלא היית משנה בחיים ב7: אין כזה דבר מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: היום בעבודה איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: קריית "דניאלה סתמי" ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: לא מתאים לה שום דבר

שלי פאר

New member
בלב שלי יש חור

שם: שלי שם אמצעי: שם משפחה: פאר מין: לא עושה / נקבה מזל: בלי מזל / שור מאכל אהוב: שתייה מועדפת: מים ונס קפה נמס של עלית (מה שאף פעם לא קונים לי) סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? זה כבר הפך להרגל כמה כריות: כמה!? חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: מוזיקה: ישראלית להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? 3 אחים ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? הגבר שלי מה אתה אוהב לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים?המיטה שלי אתה אוהב להיות בבית?לא אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים? לא אתה ותרן או עקשן?עקשנית וזובי אני אוותר למישהו אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אני הגבר שלי ואישתו המרחק הפיזי כן קובע? לא יודעת אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. אתה גם ככה תרצה להיות כמוני בסופו של דבר ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אבוי, לא ! (נועה, דיברנו על זה היום) איזה פתגם אומר לך הרבה? איזה!? מה המשפט שמאפיין אותך? מאיפה לי!? אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: בן שרמוטה האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך?לא היחסים עם ההורים טובים? עם מי!? *ברגע זה: לובש: בגדי ספורט מוזיקה: לא שומעת חושב על: מחר *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: אף אחד מהם קפה/תה: נס קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת להרבה מעבר לשלמות חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: כל מיני אנשים לשמוע: כל מיני אנשים להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: לא רואה סרטים בקלונוע: בטלוויזיה: עדי אשכנזי במחשב: מה במחשב!? מספר אחרון שחייגת: אמממ של אורנג דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: לא זוכרת פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: כל הזמן פעם אחרונה שצחקת: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה?לא! רק על עצביםשל אנשים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?ממש לא מעניין אותי מאמין בנסים? לא. עברי לידר חבר שלו אבל... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא רואה בשוטרים חברים או אויבים?רואה בהם את שוש אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא קרה לי עדיין חובש כובעים?לא שונא את עצמך? כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים? עד שאני קולטת שהוא נפל וואה וואה אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?דיי נווו נותן אמון בקלות? כבר לא אוהב לטייל בגשם?כבר לא אוהב ציניות?חח הכי שיש מתנשק עם עיניים עצומות? לא שר במקלחת?נראה לי *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: וזוכה לשכים פירסינג/קעקועים: קעקוע חוויה אחרונה שחויית: רגש זה חוויה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: זנות (נו באמת...) הדייט המושלם: לא היה לי סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: יש כמה הדבר הכי קשור אלי: אחותי הכי שונא בעצמי: הכל אוהב בעצמי: הכל לפני המוות מה תבקש? לחיות שוב

שלי פאר

New member
:)

במקום שאליו אני הולך היו רבים כבר לפני. השאירו שביל, השאירו עץ השאירו אבן לרגלי. ומה אני אשאיר אחרי, האם אשאיר איזה דבר? איני רואה את צעדי איני רואה את צעדי ומי יראה אותם מחר? הייה לי חבר, הייה לי אח הושט לי יד כשאקרא, הייה לי חבר, הייה לי אח, הושט לי יד בעת צרה, אני אחיך, אל תשכח. הייה לי חבר, הייה לי אח. במקום שאליו אני הולך היו נשים, היו גברים ואהבה גדולה היתה, האם אני אמצא אותה? הם לא השאירו לי דבר לא אנחות וגם לא פרחים הם לא השאירו לי דבר הם לא השאירו לי דבר מלבד אחים וחברים. ככה, השיר הזה דיי מאפיין אותי (טוב,כל שיר) אבל עכשיו הוא ממש מאפיין. הוא מן סיכום כזה לשרות הלאומי שאני מסיימת עוד חודשיים וחצי.. שזה הרבה עצוב והמון שמח... דודו, כשאתה מחדש משהו, דבר איתי :)

nuna19

New member
ברוך שובך אהובתי!

וסליחה שלא הייתי הרבה זמן. האינטרנט שלי לא סגור על עצמו. יום עובד ויום לא.

למעלה