שלי - שלילע - שרלי ... לה .

שלי פאר

New member
שלי - שלילע - שרלי ... לה .

טוב , הודעה חשובה לכל מי שפה ( בבקשה להתגבר על העומס ) . אחריי המון המון זמן שלא היה לי מחשב ( עשרה חודשים ) כי עברתי לגור לבד . בעיר אחרת , במקום זר .. והכלי התקשורתי היחידי שהיה לי היה עיתון ידיעות אחרונות במנוי של ארומה ... אני חוזרת . ובגדול . ( כי אני עובדת עכשיו עבודה נוספת ובה יש מחשב וכל זה ...) אז את מי יש לנו פה !? את אתי !? אהלן אתי . אני שמחה לראות שאת כותבת כאן כמה שאפשר . וארתור . אחח ארתור ארתור ארתור איפה אתה מנהל מהולל שלי !? מה קורה איתך !? אתה עוד חייל !? מה עם דיסק !? יש אחד !? משהו בדרך !? טוב ... קצת הכירות של שלושתנו עם שלושתנו .. שכל אחד ( בלי לדחוף ) יספר מי הוא , מה הוא , בן כמה , מאיפה , מה הוא עושה , מוזיקה אהובה ... נו .. כל הדברים הקטנים האלה ... שיהיה יום מקסים ו .. חכו אני עוד ירים את הפורום הזה . שלי פאר אה .. ארתור , שלח לי את הפלא שלך במסר .

שלי פאר

New member
אז כמו שרשמי בכותרת ...

שלי - שלילע - שרלי .. לה . חחח סתם סתם . את השלילע דודו נתן לי בהופעה שאני וארתור היינו אמורים ללכת אליה מממשששששששששששש מזמן וארתור לא יכל לבוא .. אז אני שלי . בת 21 ( ולא יעזור לכם אני עדיין נראת בת 14 . כולם אומרים .) אני גרה ברמת גן ( לבד לבד לבד לבד לבד לבד לבד עם עצמי ) ו .. אני שומעת בעיקר דודו טסה , קרן פלס , מירי מסיקה , עברי לידר ( שמעתם את החדש שלו !? מעולה לדעתי .) אני בבוקר מנהלת משרד עורכיי דין ובערב עובדת בארומה . אין לי כל כך חיים ואם רוצים לראות אותי אפשר לעשות את זה בעיקר בסופי שבוע כי רק אז אני לא עובדת ( וגם זה לא תמיד ) בגדול אני קמה ב7 בבוקר והולכת לישון ב3 בלילה . יש לי סטיה . באמא שלי שזאת סטיה , לקנות בגדים כמו מטורפת. אני מוציאה על זה בסביבות ה1500 שקל בשבוע . מרוב בגדים אין לי מקום בארון . יש לי את כל קולקציית לי קופר חורף 2008 . אני הכי אוהבת בעולם שוקו בשקית ( אבל רק של יטבתה ) ואם מישהו ירצה ממני משהו איי פעם בחייו , שפשוט יביא לי שוקו בשקית . אם אני לא ישנה או עובדת או מנסה לפקוח עיניים , אני בטח שומעת מוזיקה וקוראת איזה ספר טוב . נראה לי שזה הכל לבנתיים . עוד שאלות !? בפינה שאני עוד מעט אקים . יום טוב ותראו נוכחות . שלילע .

RTur

New member
וואו.. כמה זמן.. ברוכה השבה!

טוב נו אז ארתור, בן 19 (עוד חודשיים 20) מבאר שבע. משרת בצבא כמעט שנה וחצי. מנגן, שר, מופיע, מוסיקה זה החיים בקיצור. מוסיקה אהובה.. יש המון - הדורבנים, דודו, לירז צ'רכי, מיקה קרני, בטי, קרן אבראשי, הדג נחש, כפיר אפשטיין, רונה קינן, יוני בלוך, אפרת גוש... אממ.. ביונסה, נו דאוט, נו אני לא אסיים אם אני אמשיך. עובד במסעדה רוסית עם להקה. דרך אגב, גם נועה בפורום (היא לומדת באוניברסיטה והיא בלחץ עם מבחנים אז היא קצת נעלמה בחודשיים האחרונים). וצריך גם לצעוק על צליל שהפסיקה להיכנס.. חצופה הזאתי חחח

סוף סוף יש משהו ליכתוב../images/Emo6.gif חחחח

היי. אז אני אתי
עוד 9 ימים אני אהיה בת 13
הגיל האהוב עליי
אני מנתניה
מוסיקה אהובה:לירז צ'רכי
,דודו,קרן פלס,מירי מסיקה,אריק ברמן,אריק איינשטיין
אני לומדת בכיתה ז' בימקום כיתה ח' נישארתי שנה כי עשיתי לא מעט בעיות
והיום עוד יותר בכיתה ז' בביצפר חדש בלי חברים
אני מסוגלת לישמוע את השיר של דודו "אני רץ" בלופ וזה לא יזיז לי
ובאלי עכשיו שוקו
ובאלי להבריז מביצפר אבל נבריז רק לשעה הראשונה! ערבית
אני לא מבינה למה ביכלל מלמדים את השפות הזרות?!
חחחחחח... בוקר טוב

שלי פאר

New member
איך את יודעת שגיל 13 זה

הגיל האהוב עלייך !? היית בו פעם !? אני גיל 18 היה הכי אהוב עליי . הייתי בין ילדה לנערה לאישה ( בסוף נשארתי ילדה ) מלמדים שפות כי זה דבר חשוב . אני אומרת לך בתור אחת שלא הגיעה לעולם לשיעורי אנגלית , שעכשיו בעבודה שלי , זה דופק אותי עד מאד . אז לא להיות שלי קטנה או שלי 2 וללכת לשעורים .

חחחח../images/Emo6.gif

אמרו לי שזה הגיל הכי כיףף
אבל גם עם הכיף מגיעות גם הצרות
אין לי בעיה לילמוד אנגלית כבר ביום ראשון יש לי הכתבה על מילים שאני לא יודעת כי לא הייתי בשיעור
ולמה לילמוד ערבית? עכשיו אני צריכה לצאת לביצפר כי כבר ניגמר השיעור אבל מהזה לא באלי ללכת כבר! אין לי כוח לזה ואני גרה שתי דקות מהביצפר
חחח אני ילך לרופא ואקח אישור שהייתי חולה
הכי טוב

שלי פאר

New member
יש לך מזל שאני לא אמא שלך .

אמא שלי לא שמה על זה שלא הייתי הולכת לבית הספר . תעשי טובה .. את יודעת כמה עולה להשלים קורס בשפות !? מספיק בשביל שאני יעבוד חודש שלם ב2 עבודות מ 7 בבוקר עד 2 בלילה 5 ימים בשבוע .

חחח ../images/Emo6.gif כנסי

גם אימא שלי לא שמה על זה שאני לא הולכת לביצפר כי היא אומרת לי את לא הולכת בעיה שלך.. היום הייתי בשיעור ערבית ושיחררו רק אותי מוקדם
בימקום ב 13:40 אז 12:40 כי אני הייתי הכי שקטה וגם תיזזו אותי ממקום למקום וואי כמה צרחות חטפתי מהמורה לאנגלית הרגה אותי החראיסטית הזאת

שלי פאר

New member
תעשי לי טובה

באמת שצר לי עלייך שתשדלי למנוע מאיתנו את המידע השלילי הזה של נערה בת 13 כמוך ..

nuna19

New member
היי! ערבית היה המקצוע האהוב עליי בביה"ס.

לא ללכלך... מקצוע חשוב במיוחד. מה קורה כולם? התגעגעתי. אני אציג את עצמי יותר בפירוט במוצ"ש.

למעלה