שלי.....

שלי.....

דעתי נטרפת. חסר לי המגע, חסרה לי הנשימה. דעתי נטרפת. חסרה לי הנשיקה. חסר לי החיוך. דעתי נטרפת. חסר לי לנשום אותך הכי עמוק שרק אוכל. דעתי נטרפת. חסר לי להביט לך עמוק בעייניך הירוקות. דעתי נטרפת. לא חיבקת אותי כבר כל כך הרבה זמן... דעתי נטרפת. חסר לי חום גופך. דעתי נטרפת. טלפון לא מספיק כדי להעביר כל כך הרבה אהבה... דעתי נטרפת. חסרים לי הלילות שלנו, יושבים שם בקפה, ומרכלים על העוברים. דעתי נטרפת. חסר לי להתעורר בבוקר, ולראות אותך. דעתי נטרפת. חסר לי לשכב לישון, לצידך. דעתי נטרפת. אתה חסר לי. בימים קשים אלה, אתה חסר לי. בימים עצובים בשבילי, ובשבילך, אתה חסר לי. מחכה לחיבוק, מחכה לנגיעה, סופרת את הימים הסוערים אחורה. עוד יום, עוד יום , לנשיקה, לחיבוק, למגע. שנינו מחובקים יחד תחת שמיכת הפוך מאזינים לקול נקישות טפטוף הגשם על החלון. מחפשת את שפתייך דרך האפילה. מנשקת אותך. חסרה לי הנשיקה !!!!!! תחזור. תחזור כבר. אמרתי תחזור !!!

ה מוזה

New member
לו היית פרפר....

היית עפה אליו לעוד נגיעה לעוד נשיקה לעוד אהבה אתם עוד תעופפו יחדיו ..ועד אז הבאתי משהו קטן ..פרפר . ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ עוד הריח שלך עלי מאתמול... ועוד הטעם שלך בפה... אני רוצה לדעת הכל מהכל, מה בעצם אומר כל זה. עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש. אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול, בצבעים של מתוק מדבש. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה. שוב אותה תחושה שכדאי להמשיך, ושאפשר להרים מבט גם ששוקעת השמש גם שמחשיך, זה שנינו יחד אני ואת. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הספורים נכנסים לתוך פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה נכנסים לתוך הנפש פנימה... עוד הריח שלך עלי מאתמול...

../images/Emo23.gif

והוא יחזור! ואז שהוא יחזור..אחח אני כול כך מקנאה..בכל האושר שיציף אותך ואותו.. בכל האהבה שתאיר אותכם... והוא יחזור! יחזור בקרוב! ואז שהוא יחזור...כל חיבוק יהפוך לחיבוק מיוחד..כול נשיקה תהפוך לזיכרון עמוק..אחח איזה יופי.. מקווה שהוא יחזור מהר! ושכל המרחק והכאב שלך יגמר! ובנתיים תנסי לקחת את הדברים הטובים..כמה שזה קשה.. אבל לפחות הוא עוד כאן:) והוא יחזור! הוא יחזור..בקרוב..

למעלה