שללהה..שללה אין דה מורנינג

שללהה..שללה אין דה מורנינג../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

שללה אין דה סאן שיין
שלום! הייתי במר.קייק ורכישותי להלן- 4 ק"ג בצ"ס טוש שחור צבע חום עכשיו מי שזוכר אני מכינה שבוע הבא עוגה בצורת לוח שכתוב על זה אמא יש רק.....חישוב ענק..... אחת עכשיו לא היה צבע ירוק! אז באיזה צבע לעשות את הלוח עצמו? ואת הכתוב אני עושה ברויאל באיזה צבע כדאי?! תודה על התשובות!!!

brownie65

New member
תתחדשי!

אם לא מצאת ירוק השתמשי בשחור בלבד. והכיתוב ברויאל על הלוח - נראה לי שלבן הכי מתאים, לא?

אבל אין צבע לבן../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

יש לי את הצבעים הבאים- אדום חום כתום-צבוה כזה ושחור אז אני אשתמש בשחור ואיזה מהצבעים הבאים לעשות את הרויאל איסינג?

t a l talim

New member
הרויאל עצמו לבן- אין צורך לצבוע

אותו, ואת הלוח תוכלי לצבוע בשחור בלבד, או בכתום- צהוב+ שחור- נותן גוון קצת ירקרק.

אאה אוקי!!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

ואת הרויאל-.... להדפיס באותיות "בלון" כאילו שיש "בפנים" חחחח הבנת? אז באיזה סוג הכי כדאי?<

t a l talim

New member
לא בטוחה שהבנתי את שאלתך...

כוונתך אותיות רחבות, שניתן לצבוע אותן? האמת שאני הייתי הולכת כאן דווקא על כיתוב ידני לחלוטין- יותר אוטנטי בכתיבה על לוח. ואגב, בזמן הזילוף הרויאל לבן שקוף, אבל לא לדאוג- לאחר הייבוש הוא ילבין לחלוטין.

t a l talim

New member
גם טוב,

ועדיף לא עבות ומנופחות, אלא משהו "ידני" יותר לטעמי.

מתייעצת!!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

איזה כתב הכי כדאי?! ויש לה יום הולדת ביום רביעי אני אכין את העוגה ביום שישי ואצפה אותה בשבת(בשישי אני אצבע את כל הבצ"ס ואכין את הרויאל) אז הציפוי יהיה טוב?

brownie65

New member
כתב מספר ארבע מחקה כתב יד

ולכן נראה לי הכי מתאים. אין בעיה לאפות את העוגה ביום שישי ולצפות למחרת, ולשמור ליום ההולדת שיהיה ביום רביעי. עוגה מצופה מחזיקה כשבוע, והציפוי מחזיק הרבה הרבה יותר.

lital1000

New member
שלום

רציתי לדעת אם את מכירה עוד חנויות שמוכרים כל מיני אביזרים להכנת עוגות ומצרכים למיניהם,אם את מכירה מקומות במרכז

net the jet

New member
את שואלת ? בתל אביב יש את 4שף,

שיש להם שני סניפים אחד הקרליבך ואחד בנחלת בנימין ( אבל בצד הדרומי של דרך יפו-ת"א ) יש את גרובשטיין וחייק ברחוב חלוצים ( על יד 4שף )

למעלה