שללוום לכוללם :]

שללוום לכוללם :]

תקשייבבו אני חדשההההה פפפה :] וואנלא כ"כ מבינננה P: אני עם שיר באותו ביצפפר :D ואני מופיעה בשלגיה ושבעת הגמדים מטעם שרית אביצור :) יש לכם שאלות או תשובות ? אתם יכולים לפנות אללי :)

ברוכה הבאה מיתרוש:]../images/Emo204.gif

תספרי קצת על ההופעות והעבודה עם אגם..אני חושבת שהרבה ורצים לשמוע
. אני הדס, תהני

חח תודה גמלך הדסוש =)

תוודה מאממי .. אנחנו ( כל שבעת השחקניות ) שהם בעצם גם " שבעת הגמדים " נוסעים עם אגם , הנסיך והמלביש באותו אוטו .. לפני ההופעות עבדנו קשה כ"כ ! כמעט כל יום חזרות ! פעם פה .. פעם שם .. זה כבר כ"כ מעייף שאין לכם מושגגגגג ! אבל זה לכיף ! ומה שאני הכי אוהבת זה לשחק בהצגה מולל האנשים :) הם מוחאים לנו כפיים וזה .. פשוט כייייייף .. אם יש לך שאלה , את מוזמנת לשתף אותתי :p

תודה מאמי, אבל שאלתי הייתה שונה.

איך זה לעבוד איתה..? ברגעים קצת יותר קשים כמו שאמרת שזה מעייף.. וברגעים פחות קשייםם...ובכלל איך זה לשחק לצידה:]?

ממ ..

במילה אחתת , פשוט כיף !!!! אם היית בהצגה שלה .. ( תגידי לי אילו ואני אגיד לך אם הופעתי בה ) אז הייתי רגזני :p

אני לא זוכרת ממש אממ../images/Emo204.gif

מי היה כל אחד..אני זוכרת ת'בנות שמשתתפות בכלליות..ורמת המשחק שלהן ממש אחלה בעיני.

einatit4

New member
../images/Emo187.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני עינת
איזה מגניב לך שאת משחקת איתה
בפעם הבאה שאת מופיעה תמסרי לה ד"ש חם חם חם ואוהב מהפורום שלה.. ד"א היא נכנסה לפה אתמול, את יכולה לקרוא את ההודעה שהיא כתבה

אייללוש

New member
מיתרושששששית../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

קודם כל[אני נחמדה
]ברוכית הבאית
אממ שמי איילה
שמי איילה ואני חברה של שיר ומשפחתה המדהימה
[זה לא מענין
] אם תצטרכי עזרה בקשה או משו את יכולה להכנס לעולם שלי
אממ אינלי כרגע שאלות אבל את מוזמנת לפרט מה איתה צחוקים וכאלה
ואם ישלך תמונות משמה שלכן עם אגם או משו שצלמת את מוזמנת להראות לנו
אני

לאיללוששית :)

חחח .. אני רואה את שמחה ומקפצת היוםם :) בד"כ זה ממש כיף לעבוד איתתה .. ותמיד יש צחוקים איתה .. ויש כ"כ הרבה שאני אפילו לא זוכרת חחחחח

einatit4

New member
../images/Emo187.gifרואים לפי עודף הסמיילים../images/Emo6.gif

סתם!! יפה שלי

ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif

היי אני מעיין.. נעים מאוד!! וואוו, את משחקת איתה? מגניבב לך!!!
יש לך תמונות?
תהני כאן=]] מואהה

למעלה