שללום לכוולם P ;

שללום לכוולם P ;

ההי , קוראים לי דנה . רציתי לשאאול שאאלה קטננה . : אייך נפטררים מפטריות
, ההם כ"כ מעצבבנות אוותי !!!!
כל פעם , לפני הששינה - הםם מגרדדות ! ואני בקושי מצליחה לישון בגללם ! אני אשמחח אאם תעזררו ללי . בתוודה מרראש - דננה

0 אור 0

New member
תלוי במצב הפטריות

התככונת לפטריות ברגלים?? אם מדובר בפטרת שרק מתחילה, אז אפשר לנסות לפתור באמצעות אוורור טוב של הרגליים, להקפיד על יבוש מושלם אחרי שטיפה טובה של המקלחת ולמרוח שמן עץ התה או תערובת של שמן נושא עם שמן עץ התה ולבנדר מספר פעמים ביום. אם מדובר בפטרת שכבר התמקמה, חשוב ללכת לאיש מקצוע שיתאים לך טיפול לאחר שיאבחן את מצבך הכללי.

הי דנה

איזה פטריות ? רגליים ? ציפורניים ? בנרתיק ? כמה זמן כבר ? בת כמה את ? האם רופא עור אבחן שאילו פטריות או שזו דעתך ? פרטים, פרטים.... חסרים פרטים...
השלימי לי קצת אינפורמציה ואנסה לסייע. אם הפטריות אכן ברגליים, הצעתה של אור מצויינת, וישנם גם צמחים מעולים לפטרת הרגל. עדכני... שבת שלום, הילה

sea flower1

New member
במקרים של פטרת ברגליים,

בין הרגליים או גם בתוך הציפורן,כפי שנכתב פה שמן עץ התה. אם הפטרייה היא עקשנית ניתן לשלב את הטיפול עם תמצית מור... שהיא תמצית חזקה יותר ועובדת טוב בשילוב עם עץ התה. מי שממש משקיע בטיפול מנקב חור בציפורן בעזרת מחט דקה (לא כואב) ומטפטף ישירות לתוך החור. חשוב לציין שמדובר בטיפול שלוקח זמן ודורש התמדה והשקעה. רצוי שתקפידי לגרוב גרביים רק מ 100 אחוז כותנה ובחודשים כמו בקיץ עדיף ללכת עם נעל מאווררת,לייבש היטב את הרגליים אחרי המקלחת ולמנוע כמה שאפשר לחות באיזור הזה כי זה הוא בית הגידול לפטריות. אבל אכן רצוי שהפטרייה תאובחן קודם כל ע"י איש מקצוע. תרגישי טוב : ).

למעלה